" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
198
Haydi bakalım kızlar yeni topiğimize beklerim önceden aldıklarımızı ya da yeni aldığımız şeyleri ekleyelim hem fikir verelim hemde fikir alalım...
A çı yo rumm
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
Cuma günü açılış yaptım hayırlı olsun diye
Hadi Bismillah ...

Ben bulabldklerimle başlayım o zaman

Çatal bıçak setim

Taç Bornoz takımım :109:

Karaca Baharat takımım

3lü çelik güveç setim

Karaca home Nevresim pike takımım ama bunun beyazını aldım

Arzum blender setim

Gırgırım

Elart Sultan yatak örtüm

Tupperware sürahim

Eki Görüntüle 1155755

Topic hayrlı olsun Tuğba devamınıda bekliyoruz

Ayyy hayırlı olsun topik

Bende eve gittiğimde yükleyim bi kaç parça benimde çeyizim var

Devrem çeyizlerinde çok ciciymiş o nevresim takımından bende almıştım

Yaa bahsettiğini fırfırlıları az çok tahmin edebiliyorum da canım bence onlar çok kullanışsız ya 1-2 hafta yatağın üstünde duracak diye tonla para veriyorsun sonra kaldırıyorsun kullanışsız diye. Kaldırmakla da iş bitse iyi. Bir de nerede nasıl muhafaza edeceksin yani gereksiz yer kaplıyor. Bir yıllık evli kuzenim var en son o yatak örtüsünü çeyiz sermesinde yatağın üstünde görmüştüm

aynen çağla bende öyle düşünüyorum ablamında var hiç kullanmıyo bide boşuna yer kaplıyo bende almış bulundum bikere şimdi satmaya çalışıyorum.bu resimdeki sence nasıl peki acaba çok kalitesizmi görünür çeyiz serildiği gün fiyatıda niyeyse elartın diğerlerine göre çok uygun acaba neden:44:

Bence gayet şık bir takım canım, abiye yatak örtüsü diye geçiyor ya bunlar hani şu çeyiz sermesinde gayet iş görür bence ki bunu bile kaldırıp yerine daha günlük şeyleri sereriz gibi geliyor bana. Fiyat meselesinden çok anlamam da hayatım belki işçilik açısından daha uygundur fiyatı diye düşünüyorum

belkide canım evet odamıda pembe kombinlemeyi düşünüyorum bu iyidir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…