• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
198
Haydi bakalım kızlar yeni topiğimize beklerim önceden aldıklarımızı ya da yeni aldığımız şeyleri ekleyelim hem fikir verelim hemde fikir alalım...
A çı yo rumm :64:
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
Cuma günü açılış yaptım hayırlı olsun diye :34:
Hadi Bismillah ...

Ben bulabldklerimle başlayım o zaman :9:

Çatal bıçak setim :56:
$45z3c5ae.vae.jpg

Taç Bornoz takımım :109:

$135157998.tac-sandra-bambu-aile-bornoz-seti.jpg

Karaca Baharat takımım
$3380-karaca-krckartanes-112138546.jpg

3lü çelik güveç setim
$images (1).jpg

Karaca home Nevresim pike takımım ama bunun beyazını aldım
$FB,1912,18,karaca-home-nevresim-pike-set-tugce-krem-diger-karaca.jpg

Arzum blender setim
$Arzum-AR161-Soprano-Max-Blender-Seti.jpg

Gırgırım :9:
$indir (1).jpg

Elart Sultan yatak örtüm :16:
$sultan5-600x600.jpg

Tupperware sürahim

Eki Görüntüle 1155755

Topic hayrlı olsun Tuğba devamınıda bekliyoruz :34:

Ayyy hayırlı olsun topik :52:

Bende eve gittiğimde yükleyim bi kaç parça benimde çeyizim var :17:

Devrem çeyizlerinde çok ciciymiş o nevresim takımından bende almıştım :16:

http://www.elartshop.com/764&cift-kisilik-sindy--pudra.html kızlar sizce bu yatak örtüsü nasıl almayı düşünüyorum?aslında taçın mor renkli kabarık fırfırlı modellerinden var ama onu satıp bunu almayı istiyorum daha kullanışı rahat olur diye:44: ama çeyizlik için basitmi duruyo sizce ?

Yaa bahsettiğini fırfırlıları az çok tahmin edebiliyorum da canım bence onlar çok kullanışsız ya 1-2 hafta yatağın üstünde duracak diye tonla para veriyorsun sonra kaldırıyorsun kullanışsız diye. Kaldırmakla da iş bitse iyi. Bir de nerede nasıl muhafaza edeceksin yani gereksiz yer kaplıyor. Bir yıllık evli kuzenim var en son o yatak örtüsünü çeyiz sermesinde yatağın üstünde görmüştüm :27::27:

Yaa bahsettiğini fırfırlıları az çok tahmin edebiliyorum da canım bence onlar çok kullanışsız ya 1-2 hafta yatağın üstünde duracak diye tonla para veriyorsun sonra kaldırıyorsun kullanışsız diye. Kaldırmakla da iş bitse iyi. Bir de nerede nasıl muhafaza edeceksin yani gereksiz yer kaplıyor. Bir yıllık evli kuzenim var en son o yatak örtüsünü çeyiz sermesinde yatağın üstünde görmüştüm :27::27:
aynen çağla bende öyle düşünüyorum ablamında var hiç kullanmıyo bide boşuna yer kaplıyo bende almış bulundum bikere şimdi satmaya çalışıyorum.bu resimdeki sence nasıl peki acaba çok kalitesizmi görünür çeyiz serildiği gün fiyatıda niyeyse elartın diğerlerine göre çok uygun acaba neden:44:

aynen çağla bende öyle düşünüyorum ablamında var hiç kullanmıyo bide boşuna yer kaplıyo bende almış bulundum bikere şimdi satmaya çalışıyorum.bu resimdeki sence nasıl peki acaba çok kalitesizmi görünür çeyiz serildiği gün fiyatıda niyeyse elartın diğerlerine göre çok uygun acaba neden:44:

Bence gayet şık bir takım canım, abiye yatak örtüsü diye geçiyor ya bunlar hani şu çeyiz sermesinde gayet iş görür bence ki bunu bile kaldırıp yerine daha günlük şeyleri sereriz gibi geliyor bana. Fiyat meselesinden çok anlamam da hayatım belki işçilik açısından daha uygundur fiyatı diye düşünüyorum :31:

Bence gayet şık bir takım canım, abiye yatak örtüsü diye geçiyor ya bunlar hani şu çeyiz sermesinde gayet iş görür bence ki bunu bile kaldırıp yerine daha günlük şeyleri sereriz gibi geliyor bana. Fiyat meselesinden çok anlamam da hayatım belki işçilik açısından daha uygundur fiyatı diye düşünüyorum :31:
belkide canım evet odamıda pembe kombinlemeyi düşünüyorum bu iyidir o zaman :9:

Back