Asker yaralı polise siper oldu..

sizin kafanız yerinde değil.
GEzi parkı protestocularını püskürtmeye harcanan efor orada sarfedilse bile çözülürdü.
10 şehit gidiyor 1 terörist ölüyor.
yeterli mi sizce?

Hea şimdi laf çevirmeye geldi sıra. Terörist falan öldürüldüğü yok, ölenler sade vatandaştan, 1 tetörist öldürülüyora geldi.
Eğer öldürülen onca ite görmezden gelip, genelkurmaylıkca verilen onca leş sayısına rağmen bunu söylüyorsanız, benim için bu sizin temenniniz demektir.

Askeri pohpohlamayla olmuyor dimi İpek bazı şeyler.
Sen aslansın sen kaplansınla bitmiyor .
GErçekler var ve gözlerine perde inmişçesine görmüyorlar.
Bunun perde ile alakası yok ben ve benim gibi birçok asker ailesi şunu çok iyi biliyor asker elşnden geleni yapıyor
Bizim söylediklerimiz pohpohlamak değil
Görevlerini layıkıyla yaptıklarını söylüyoruz
Suçlanmayı kesinlikle haketmiyorlar

Ortada pkk ya tavrını akpnin konumuna göre belirleyen iki grup var.
Birinci grup akp ne yaparsa doğrudur diyen grup. Birkaç sene önce akpnin pkk ya olan tavizlerini alkışlayan, şimdi ise operasyonları destekleyen grup.
İkinci grup ise akp ne yaparsa aksini desteklerimci grup. Pkkya taviz verilirken akpyi lanetleyen pkkya operasyon yapılırken askeri soykırımcı ilan eden grup.
Pkk ya olan tavrınızı akpye göre belirlemeyin. İki gün sonra akp pkklılarla yeniden masalara oturursa yine yer değiştirmek zorunda kalırsınız.
Ben akp karşıtıyım. En çok kızdığım konu zaten askerleri silivriye tıkıp pkkyı şımartmasıydı. Şu an ise doğru şeyi yapıyor. Askere hiç olmadığı kadar yetki verildi.
Pkk ise gerçekten zor durumda savaşı şehire indirdi. Sivilleri kendine kalkan yaptı. Ve ordumuz gerçekten en zor savaş koşullarında savaşıyor. Çünkü sahip olduğu silahları kullanamıyor siviller olduğu için. Yoksa dümdüz eder orayı hiç şüpheniz olmasın.
Şu devlet orayı boşaltıp operasyon yapsıncılar da hangi dünyada yaşıyorlar anlamak mümkün değil. Adamlar kamufle olmak için etek giyiyor ya. Onlar heeee biz teröristiz biz gelmeyiz burda kalırız mı diyecekler sanıyorsunuz. Ama keşke dediğiniz gibi olabilseydi o zaman şu askerlerin gücünü cesaretini belki anlardınız.
Sürekli pkknın çıkardığı haberlere de inanıp askeri yargılamayın. Hiç terörist öldüremiyorlar pkk birsürü asker şehit ediyor. Yine pkknın yaydığı söylentiler. Arada bir bunların tvlerine gazetelerine bir bakın. Operasyonda 40 asker öldürdük bizden de bir kişi yaralandı gibi haberler yaparlar. Kendilerinin çok güçlü olduğunun düşünülmesi için. Bizim iqsu çok ince sınırda kalmış bir kesim biraz da hükümetin herşeyi halktan saklamasının etkisiyle bu pkk dezenformasyonlarını bal gibi yer.
Yapmayın ya sürekli askerlerin ve asker ailelerinin morallerini aşağıya çekip pkklılarınkini yükseltmeyin.

dediğiniz gibi olmasını canı gönülden diliyorum

bu arada leşlerine ait video ve fotoğraflar var ancak bu sitenin yöneticileri google yasakladı diye izin vermiyor yoksa çat çat koyarız şuraya

birde geçenlerde duydum cımbızla toplanıyormuş parçaları o vatan hainlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…