Terörist öldürülmediğinide nereden çıkardın?Terörist öldürüldüğü filan yok.
Boşa hayale dalmayın .
Kolluk güçleri ile sade vatandaşlar rahmetli oluyor.
Kurban olduğum Atam.Kubilay Menemen'de şehit edildi diye kaç yüz tanesinin kellesini uçurup askerimizin intikamını almıştı.
Şehitlere kelle diyenlerden medet ummayın.
Terörist öldürüldüğü filan yok.
Boşa hayale dalmayın .
Kurban olduğum Atam.Kubilay Menemen'de şehit edildi diye kaç yüz tanesinin kellesini uçurup askerimizin intikamını almıştı.
Terörist öldürülmediğinide nereden çıkardın?
A atlantistengelenkadinŞehitlere kelle diyenler mi orada savaşıyor şuan ???
Asker poker partisi mi çeviriyor doğuda ???
Az saygı lütfen , şu videoyu izleyip hiç mi helal olsun size demek geçmez akıldan , inanılır gibi değil .
O yaralı Özel Harekat polisi de sade vatandaşlar vurdu herhalde ???
Yok yok orada bunların hiç biri olmuyor , bunlar call of duty den bir sahne size göre ?
orada masa başında planlanan kirli bir savaş var.A atlantistengelenkadin
Sanırım istedikleri şu; hani bir site var terör yandaşlarına ait
Her şehidin videosunu fotoğrafını koyuyorlar övüne övüne
Aynısını devletdemi yapmalı inanmanız için?
siz devleti pkk ile aynı seviyedemi sandınız onlar yapıyor diye bizde yapalım..
İlk olarak onlar gibi tv lerde gösterip zaten sempati duyanları iyice pkk nın kucağına itmek olur bu
İkinci olarak bu görüntüler ilerde ve dış basında iç basında şurda burda aleyhimize propaganda diye kullanılır
Üçüncü olarak devlet kellehesabı yapmaz leş var burda bu kadar leş aldık diye...
Dördüncü olarak çatışmadan sonra ele geçirilenleri kim niye toplayıp görüntüye alsın ...dağ başında elinde kamera ilemi dolaşacak asker? ki bu yönde istek yapan medya mensuplarına pamukoğlu paşanın bir sözü var..zamanında manşet olmuştu..demişti ki:BEN ASKERLERE LEŞ TOPLATMAM....türk askeri leş toplamaz..görüntüye alıpta havada atmaz...işini yapar sadece...daha çok leş bırakır kurda kuşa...
Babalarımız orada tatil yapmıyor...
3 5 değiller malesef görmediğiniz koca bir kitle varorada masa başında planlanan kirli bir savaş var.
Olan zavallı kolluk güçlerimiz ile halka oluyor.
Pkklıların tükendiğini görmüyoruz nedense.
Koskoca Türk ordusu 3 5 pislikle nasıl başedemez .
Benim aklım mantığım almıyor.
2,5 ay kadar önce KAyseri'den bir şehit vardı.3 5 değiller malesef görmediğiniz koca bir kitle var
Azımsanacak kadar değiller
Sana şöyle anlatayım
Doğu'da kaldığımız zaman istenmeyen bizdik
Askerler asker aileleri kendilerine ait bi vatanmışta ellerinden almaya gelmiştik
Taşlanan bizdik
Ve son olarak sana bugün görevdeki askerimizden gelen mesajı söyleyeyim
'Görevin süresi yok
Arayamıyorum, cuma namazınıda kılamadık , bana dua edin içinizde rahat tutun.'
Yorum yaparken biraz dikkat lütfen..
Duygularını anlayabiliyorum her şehit haberinde adını söyleyene kadar can çekişiyoruz2,5 ay kadar önce KAyseri'den bir şehit vardı.
Adını vermeyeyim.
Akşam evde sakince oturup haber izlerken yakın arkadaşım olan eşini mezar başında gördüm.
1 hafta kendime gelemedim.
Ben emin olun bir çok insandan daha duyarlıyım ,daha vicdanlıyım .
Türk ordusu hafife alınacak bir ordu değil.
Hele ki o zibidilerle kıyaslarsak.
Ama aklım almıyorrrrrrrrrrrrrrr .İstenirse bitirilir bu pisliğin kökü kazınır .
Bilmediğimiz çok şey var bence.
2,5 ay kadar önce KAyseri'den bir şehit vardı.
Adını vermeyeyim.
Akşam evde sakince oturup haber izlerken yakın arkadaşım olan eşini mezar başında gördüm.
1 hafta kendime gelemedim.
Ben emin olun bir çok insandan daha duyarlıyım ,daha vicdanlıyım .
Türk ordusu hafife alınacak bir ordu değil.
Hele ki o zibidilerle kıyaslarsak.
Ama aklım almıyorrrrrrrrrrrrrrr .İstenirse bitirilir bu pisliğin kökü kazınır .
Bilmediğimiz çok şey var bence.
Bilmediğimiz bir şey yok .
Bu savaş mert bir savaş değil sadece .
Düşman ben düşmanım diye karşında bitmiyor .
Ödlek o zibidi dediklerin , arkalarında destek veren güçler var .
Ve en önemlisi halkın bir kısmı (tehditle ya da seve seve ) koruyor bu itleri , onlarla bir olup ; evinden ateş açıyor askere.
Ha hal böyle olunca , bir avuç pislik nasıl kökleri kazınmıyor ki demekle olmuyor .
Çünkü yardım ve yataklık eden o bir kısım halk için dünyayı ayağı kaldırıyor birileri !
Türkiye de faşizm var , masum kürt halkı öldürülüyor , sokaklar savaş alanı , asker evlerimizi bombalıyor diye seni etiketliyorlar .
Adice savaşıyorlar işin özeti .Kadını , yaşlıyı , çoluğu çocuğu yanlarına çekip ...
Öyle er meydanı yok orda , gir savaşa tozu dumana kat .
Çığırtkanlar öyle çok ki , ermeni soykırımı iddialarından sonra kürt soykırımı yapılıyor diye tellal verecek olan . Öyle Türk ordusu güçlüdür , nasıl bir avuç itin işini bitiremiyor demekle olmuyor .
Kolluk güçlerine sade vatandaş mı saldırıyor?Terörist öldürüldüğü filan yok.
Boşa hayale dalmayın .
O 3-5 pisliğin arkasında koca koca devletler var, ellerinde roket var, uçaksavar var. Bunları maxi etek giyerek kullanıyorlar. Biliyorlar çünkü askerin sivillere zarar vermediğini.orada masa başında planlanan kirli bir savaş var.
Olan zavallı kolluk güçlerimiz ile halka oluyor.
Pkklıların tükendiğini görmüyoruz nedense.
Koskoca Türk ordusu 3 5 pislikle nasıl başedemez .
Benim aklım mantığım almıyor.
Evet ben de beğeniyorum ausencia nın terörle ilgili yorumlarını. Okurken 'evet evet' diyorum.Ausencia bana çok iyi geliyorsun yorumları okurken tam bu hale geliyorum sen yazıyorsun modum değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?