mesajımı aldın mı canım
canım ya msj atamıyorum :-( 100 tane burda yazmam lazım galiba..msjını aldım.tam karşınızda sayılırım .-)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajımı aldın mı canım
işte bu yüzden askerlerin evlilikleri monotonlaşmıyor, 3 günde bir heyecan özlem bitmiyor![]()
canım ya msj atamıyorum :-( 100 tane burda yazmam lazım galiba..msjını aldım.tam karşınızda sayılırım .-)
slm kızlar..aranıza yeni katıldım..bende asker eşiyim..eşim nöbetçi çok sıkıldım..
belkı eşlerımız bırnbırlerını tanıyordur.
olabilkir cnm.benim eşim radarcı.2001 li..
canım GD gözetlemedemi![]()
değirmentepe canım.aynı şehirdeyiz ama ilçeler farklı
arada deniz var
![]()
değirmentepe sgr istasyonu herhalde.
evet cnm doğru..eşin bilir belki..hangi ilçede olduğumu bilmişindir dimi ? sizin ordada benim arkadaşım var
evet canım eşim söyledı.uzağız.
siz merkezde mi oturuyorsunuz?
evet canım merkezdeyız.
anladım cnm..çok memnun oldum gerçektende tanıştığımıza)biz yeni geldik buraya.nisanda..daha önce aksazdaydık
bende çok memnun oldum canım.inş tanışma fırsatımız da olur.bızde 1 yıldır burdayız evlenıp ist.geldım. tayınımız martta tekrar buraya çıktı.2 yıl daha burdayız.sonra bızde marmarıs istıycez hayırlısıyla.şimdi bide bebiş beklıyoruz allahın ıznıyle![]()
öylemii..çok sewindim canım..hayırlı olsun..biz 4 yıllık evliyiz.1 ay öncesine kadar korunuyordum.ama şimdi bıraktım.bizde istiyoruz artık.ama kısmet ilk ay olmadı..marmaris güzel.inşllah gidersiniz cnm.aslen izmirliyim ben.sen nerelisin?inşallah tanışırız.eşin kaçlı senin.eşimi tanıyordur belki..
teşekkur ederım canım çok sağol.o zaman darısı başına inşallah.ben şubat 2012 annelerı arasındayım inş.sende anniş olarak tekrar katılırsın aramıza.ben istanbulluyum.2003lu eşim piyade.siz gelmeden önce denetlemeye gıdıceklermış oraya gıtmemişler.nasıl rahatmısınız orda
sağol canım.amin inşallah katılırım 2012 annelerine
eşim iş olarak rahat diyor güzelmiş.ama ben pek alışamadım.komşuluk falan yok sıkıcı.marmaristen sonra zor oldu alışmak.hatta dahada alışamadım canım.inşallah bebişim olurda onla zaman geçiririm![]()
inşallah canım.bu arada bizde bebek düşündüğümüz zaman doktora gıttım folık asıt başladı.ve ben o ay hamıle kaldım oncesınde 4 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu.inşallah sende kısa zamanda anniş olursun.canım sorunumuz aynı ben de 1 yıldır burdayım hıç komşum yok.tıpkı senın gıbı nöbet gunlerı öluyorum sıkıntıdan ağlıyorum resmen.ist komşularımız aileden gıbılerdı.annemın 35 yıllık komşuları.o kadar çok alışmıştım kı.burda çok tuhafıma gıttı ve çok zorlandım.karşı komşumla aramızda 3 metre mesafe var ama benımle geldığımden berı hıç konuşmadılar.bi buralarda gezilecek yerlerın olması avantajım.inşallah bebişlermız olurda kımseye ihtıyacımız kalmaz.