- 14 Aralık 2014
- 17
- 10
- 88
yok kız iyi düşün herşey güzel musmutlu olsunaynen canım ya hep geleceğin hayaliyle yaşadım.. şu anımın tadını hiç alamadım evlendim hala 1.5 yıl bekliyorum . bazen düşünüyorum 1.5 yıl geçince de ne aksilik çıkacak acaba diye?
canım ağustos atamasında müzik öğretmenliğinin taban puanı kaç oldu senin puanın kaçtı hiç mi ümit yok şubatta..hiç sormaaynı dert bende şuan var .. yanına ebedi yollamazlar haklı olarak.. evde yalnız yaşıyor nişanlansam bile belkide yine gidemem en kötü ihtimal atanmak atanınca istediğim gibi gidecem görüşememek çok zor ooffffff canım benim inşalllaah atanırız da biter bu çile başka çarem benim hiç yok ..
canm hamilelik nasıl bir şey az anlatır mısın ben bazen hayal ediyorum bole karnımda kocaman bir bebek olduğunu ayy düşünmesi bile güzel yaşaması nasıl?tabi ki hissetsin karnındayken de... eşim eve geldiğinde ilk işi göbeğimi öpmek :)
ayrıca bütün sıkıntıyı sen tek çekeceksin hazır doğmuş bebeğe konacak yok öyle şey
annenene babana da nazlanırsın ama eş başka gerçekten ve o nazlanmalar tamamen istemsiz oluyor yani en azından benim için öyle... bazen hatta çok mu abartıyorum çok mu yoruyorum seni diye sarılıyorum
aynen canım ya hep geleceğin hayaliyle yaşadım.. şu anımın tadını hiç alamadım evlendim hala 1.5 yıl bekliyorum . bazen düşünüyorum 1.5 yıl geçince de ne aksilik çıkacak acaba diye?
doğumdan korkmuyor musun
benim salakk kafam kitap yüzü açmadımcanım ağustos atamasında müzik öğretmenliğinin taban puanı kaç oldu senin puanın kaçtı hiç mi ümit yok şubatta..
en güzelide eşlerimize hamileyiiiiiiiiimmmmm demekk ooff off ne güzel bir duygu allah hepimize nasip eder inşallaah :) kocalar düşüp bayılır vallahi :)
inşallah :) bak sözü bile tebessüm ettirdi. kendisi nasıl mutlu eder tahmin edemiyorum şu an.en güzelide eşlerimize hamileyiiiiiiiiimmmmm demekk ooff off ne güzel bir duygu allah hepimize nasip eder inşallaah :) kocalar düşüp bayılır vallahi :)
ben videolarını izledim az kalsın düşüp bayılıyordum nasıl olacak hiç bilmemiyi düşün iyi olsun canım
şimdilik hayır :) acıya dayanıklıyımdır
bende şuan yazarken gülümsüyorum :) inşallah kuzular öncelik sizininşallah :) bak sözü bile tebessüm ettirdi. kendisi nasıl mutlu eder tahmin edemiyorum şu an.
canm 60 ile atanabiliyor muydunuz? aman canm iyi çalış bence 1 sene sık dişini evlenene kadar hallet. peki karsa mı atanmak istiyorsun sadece yoksa neresi olursa mı?benim salakk kafam kitap yüzü açmadımahha aaaha hak ettim ben bunlarıııı millet çalışırken ben tınlamadım amaan atanırım dedim ve gördüm atanmayı 55 ile kapattı 1 puanda 200 kişi oynuyormuş..gsf ve konservatuardan formasyon alanlarda önümüze geçti olan oldu zaten adam gibi de alım olmuyor ki ne olacak bilmem düşün millet 90 alıyor atanamıyor biz 60 alsak batıya atanacağız o derece yani gel gör ki 60 alamıyoruz off mat. tarih coğ. lisede görmeyince çekiyoruz işte :8 ben güzel sanatlar lisesi müzik bölümü çıkışlıyım ders görmedik hep müzikle ilgili dersler gördük şimdide acısı çıkıyor kpss de 60 alamıyoruz halbuki herkes diğer bölümdekiler 60 ı gözü kapalı alır off ya keşke çalışsaydım ilk aşamadan 50 net ikinciden 40 net çıksa 60 puan edermiş.. ilki olmadı şuanda çok şükür çalışıyorumda yinede korkum var canım ya ya olmazsa yine
canım ilk atamada sıralamam 1628 idi. atamalar oldu halen daha sıralaman 1628.canm hamilelik nasıl bir şey az anlatır mısın ben bazen hayal ediyorum bole karnımda kocaman bir bebek olduğunu ayy düşünmesi bile güzel yaşaması nasıl?
en güzelide eşlerimize hamileyiiiiiiiiimmmmm demekk ooff off ne güzel bir duygu allah hepimize nasip eder inşallaah :) kocalar düşüp bayılır vallahi :)
canm hamilelik nasıl bir şey az anlatır mısın ben bazen hayal ediyorum bole karnımda kocaman bir bebek olduğunu ayy düşünmesi bile güzel yaşaması nasıl?
60 alsam ben göbek atarımcanm 60 ile atanabiliyor muydunuz? aman canm iyi çalış bence 1 sene sık dişini evlenene kadar hallet. peki karsa mı atanmak istiyorsun sadece yoksa neresi olursa mı?
valla canm bende bu yöntemi ilk kez duydum ama kayma olur. bende bu kaymaları yapanlardanım sıralamam yeterliydi atanmam için ama doğu tercih etmedim yazdığım yerler de çıkmadı puanm 80di taban puan da 76 .. umudum şubatta inş. sıralamamızı anca şubat ataması öncesi öğrenebilşiriz diye düşünüyorum ben açıklanndığındacanım ilk atamada sıralamam 1628 idi. atamalar oldu halen daha sıralaman 1628.nasıl oluyor hiç birşey anlamadım.. 905 kişi atandı.. sıralamamı öğrenmem için 1628-905 mi yapmam gerek ? kimileri diyor ki formasyon alanlar sıralamada gözükmüyormuş .. bazı arkadaşlarımda sıralamanı öğrenmen için 82 bölümle toplayıp sonradan bölüm en sonunda 905 ile mi çıkaracakmışım... o şekilde önümde kaç kişi olduğu çıkıyormuş inan hiiiiiç birşey AN-LA-MA-DIM
okurkenn bilee nasıl tebessüm ettim bir görsenn.. çoook güzel bir mutluluk olsa gerekk :) yazması bile heyecan vericicevap yazmaktan senin hikayeni okuyamadım :)
inşallah canım :)
istediğiniz zamanda olur hepinizin...
ben öğrendiğimde eşim nöbetçiydi; 4 gün geçmişti adetimi ama eşime demiştim bekleme 1 hafta da sorma bana 1 hafta gecikince yaparız test ama ben dayanamadım evde yaptım testi saniyede çıktı ikinci çizgi.
ertesi günü iple çektim gelsin de söyleyeyim diye amann ne hayaller kurmuştum şöyle söylerim falan diye ama öyle olmadı o anın heyecanıyla; eve geldi üzerini değiştirmeden gelsene dedim testi gösterdim; ee dedi; bak ikinci çizgi var dedi; yani dedi (şaşkın ördek) evett dedim, haydi gidiyoruz kan testi yaptırmaya :) gittik sonuc 1 saat sonra çıktı eve gelirken anlamamış o kan testinin de pozitif olduğunu nasıl anladın dedi gösterdim bak sonuçlar böyle diye; caddenin ortasında "aslanım benim" diye sarıldı (asker adamın sevinci de başka canım)
düşünmesi gibi değil yaşaması... yaşaması bir başka güzel... içinde bir balık kıpır kıpır :) büyüdükçe daha da güzelleşiyor; doğunca içimdeki boşluk nasıl olacak onu merak ediyorum şimdi
müzikçi ebedi 723 kişi almazlaaaarr .. benim hesaplarıma göre 1628-905= 723. kişiyim tabii sıralama hesabım şayet doğruysavalla canm bende bu yöntemi ilk kez duydum ama kayma olur. bende bu kaymaları yapanlardanım sıralamam yeterliydi atanmam için ama doğu tercih etmedim yazdığım yerler de çıkmadı puanm 80di taban puan da 76 .. umudum şubatta inş. sıralamamızı anca şubat ataması öncesi öğrenebilşiriz diye düşünüyorum ben açıklanndığında
oralarda asker eşi olmak zormuş yani normal öğretmen olmakla bir değil herhalde benm eşimde istemedi doğuya gitmemi bu sebepten. başkalarından da böyle şeyler duydum . bence de canım en iyisi öyle bir yere atanırsan gizle asker ile ilişkin olduğunu. bir arkadaşımın asker eşi öğretmen tanıdığı gizlemiş hep arkadaşm anlatmıştı60 alsam ben göbek atarımkarsı yazarım :) valla şırnak olsun gabar dağı olsun razıyım yeterki atanayımda her yere giderim ayrı kalmayada razıyım sözlüm zaten diyor şırnak olursa seni orda yalnız bırakmam geçici görev değişikliği yapıp yanında kalırım. yazında nikahlanalım şırnak - hakkari olursa ev tutma ordu evinde kalırsın 1 yıl diyordu.. bende istemiyorum gelmesin askeri personel olduğunu görünce korkuyorum sivilde bir şey yaparlar allah korusunnnn öğretmenevinde kalırım.. sitede okuyorum asker eşlerine bile kötü davranıyorlarmış bende tırstım şimdi başıma bela alırım falan en iyisi öğretmen evleri eşimin mesleğini gizlersem birş ey olmaz galiba.. anamm sitede okuya okuya paranoyak oldum
aynen canım ben bile gizleyecem yani başka türlü olmaz. en azından öğretmenlere ılımlı yaklaşırlar fakat asker-polis eşi olunca sana ekmek bile vermiyorlarmış.. hatta ekmek 1 tl diyelim asker-polise 10tl imiş.o yüzden sevdiceğimi ve kendimi riske atamam onlar yerlerinde kalsın beklesinler bizi :) batıda nereyi istiyorsunuz bakayımoralarda asker eşi olmak zormuş yani normal öğretmen olmakla bir değil herhalde benm eşimde istemedi doğuya gitmemi bu sebepten. başkalarından da böyle şeyler duydum . bence de canım en iyisi öyle bir yere atanırsan gizle asker ile ilişkin olduğunu. bir arkadaşımın asker eşi öğretmen tanıdığı gizlemiş hep arkadaşm anlatmıştı
ne tatlı heyecanlar yaşıyorsunuz darısı bize inş.cevap yazmaktan senin hikayeni okuyamadım :)
inşallah canım :)
istediğiniz zamanda olur hepinizin...
ben öğrendiğimde eşim nöbetçiydi; 4 gün geçmişti adetimi ama eşime demiştim bekleme 1 hafta da sorma bana 1 hafta gecikince yaparız test ama ben dayanamadım evde yaptım testi saniyede çıktı ikinci çizgi.
ertesi günü iple çektim gelsin de söyleyeyim diye amann ne hayaller kurmuştum şöyle söylerim falan diye ama öyle olmadı o anın heyecanıyla; eve geldi üzerini değiştirmeden gelsene dedim testi gösterdim; ee dedi; bak ikinci çizgi var dedi; yani dedi (şaşkın ördek) evett dedim, haydi gidiyoruz kan testi yaptırmaya :) gittik sonuc 1 saat sonra çıktı eve gelirken anlamamış o kan testinin de pozitif olduğunu nasıl anladın dedi gösterdim bak sonuçlar böyle diye; caddenin ortasında "aslanım benim" diye sarıldı (asker adamın sevinci de başka canım)
düşünmesi gibi değil yaşaması... yaşaması bir başka güzel... içinde bir balık kıpır kıpır :) büyüdükçe daha da güzelleşiyor; doğunca içimdeki boşluk nasıl olacak onu merak ediyorum şimdi
aynen canım ben bile gizleyecem yani başka türlü olmaz. en azından öğretmenlere ılımlı yaklaşırlar fakat asker-polis eşi olunca sana ekmek bile vermiyorlarmış.. hatta ekmek 1 tl diyelim asker-polise 10tl imiş.o yüzden sevdiceğimi ve kendimi riske atamam onlar yerlerinde kalsın beklesinler bizi :) batıda nereyi istiyorsunuz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?