- 14 Aralık 2014
- 17
- 10
- 88
Hadi beni de aranıza alın.sohbetler çok hoş.
hayır canım döşemedik kayınvalidemde kalıyorum şimdilik . desene 2016 yazında ikimizde kavuşuyoruz inş.Bir şey kalmamış canım iznine az daha sabret.. evet canım 2016 yaza doğru batıya tayini çıkıyor bizde o zamana düğün düşünüyoruz ki eşyaları bir daha doğudan batıya taşımak yerine batıdan alırız evi döşeriz olur biter.. ev döşediniz mi ?
sende hakkaridemisin canım?:) bende asker eşiyim. eşim hakkari/şemdinli'de
bende ayrıyım 1.5 yılımız var bizimde desene derdimiz aynımalesef denizli deyim. 1,5 yılımız var daha
canım merak ettim kızınıza ne isim düşünüyorsunuz ?:) alırız tabi :) kendinden bahsetsene biraz (esra erol'dakiler gibi oldu)
bize kalsa hemendehayır canım döşemedik kayınvalidemde kalıyorum şimdilik . desene 2016 yazında ikimizde kavuşuyoruz inş.
eşinin bulunduğu yer de eş götürülmeyen yer olarak mı geçiyor canım?evet aynı canım.1 yıl oldu daha evliliğimiz.
canım merak ettim kızınıza ne isim düşünüyorsunuz ?
evet aynı canım.1 yıl oldu daha evliliğimiz.
eşimin ailesi çok iyiler geçinmek bakımından hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun ama yeni evli olup ayrı kalmak beni tek üzen çook özlüyorum. canım o zaman şubatta da olmazsa önce sen atanıp sonra mı evlenceksiniz anladığım kadarıyla?nasıl düşünüyorsunuzbize kalsa hemendeailem diyor batıya gitsin düzeni daha iyi kurarsınız doğuya bir daha gitme eşyalara yazık olur dedi.. banada mantıklı geldi canım.. inş. senin eşinde biran önce kurtulurda sende aynı mutluluğu yaşarsın canım... kv ile yaşamak nasıl bir duygu ? sorun olmuyordur umarım
güzelmiş canım beğendim anlamı nedir?ayşin olacaak canım inşallah :)
canım biraz anlatır mısın ben bu durumu çok merak ediyorum eşin hakkarinin eş götürülmeyen yerinde 2 yıl çalıştıktan sonra mı şemdinli merkeze tayini çıktı?önce öyleydi şimdi merkezde ama lojman bulmak sıkıntılı diyor.sanırım ortamı da beğenmediği için çok istemiyor.
anladım canım ilk görev yeriniz mi bir de eşinizin rütbesi nedir ?ay yok cnm şemdinli/gelişen köyündeydi görev değişikliği oldu şimdi merkeze geldi. 6 ay oldu daha doğu görevine başlayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?