Asker Eşleri

kayınvalidenin yanında niye kalıyorsun ki canım?
illa birinin yanında kalacaksan kendi ailenin yanında kalman daha rahat olur senin için. eşin de buna karşı çıkmaz herhalde...
ki baba evi bile kendi evi gibi olamıyorken insanın. illa kv yakın oturman lazımsa aynı evde oturma artık senin ayrı bir evin var yakın bir ev tutun öyle oturun... hem senin eşyaların ne olacak? çevremde görüp duyduğum şeyler varsa ne kadr iyi olursa olsun ne kadar seversen sev kayınvalidenle oturma eşinin görevi süresince...
2 senede bitece o zaman ev götürülemez erkenden bitmiş oluyor o zaman; iyi yönünden bak.
bence bu ay olmadıysa eşin yanına dönene kadar bebeği erteleyebilirsin; kimse eşin gibi olmuyor hamilelikte yanında çünkü...

Aynen oyle canim insallah hamile degilimdir 2 sene boyunca da dusunmuyorum artik. Eşim ailemin yaninda kalmama izin vermiyor maalesef. Evim zaten kaynanamin karsisinda ayni sokakta oturuyoruz. Evim ayni kalacak bozmucaz ben sadece kaynanamda kalcam. Ya ben eşim varken bile hergunumu onlarla geciriyordum bi rahat birakmiyolardi surekli cagiriyorlardi yada bana geliyorlardi. Yani evim orada olsa da kendi evimde olmami istemezler. Cok canim sikiliyor ya

Son düzenleme:

eşinin tutumunu bilmiyorum ama ben bu kadar karıştırtmazdım kendime. hem akşamları eşinle konuşacaksın telefonda; belki tartışmalarınız olacak; yalnız kalmak istediğin anlar olacak; uzanıp tv izlemek pijamalarla dolanmak isteyeceksin ama dolanamayacaksın... kendi evinde kal yine de her gün çağıracaklarsa bile kendi evinde kal...

çalışmıyorsun sen de sanırım canım? işe gir o zaman senin için oyalanma olur... akşamdan akşama gidersin eve; kendi evine yani aradıklarında da yorgun olmuş olursun gitmezsin. hafta sonları da evini toplamaya ayırırsın bitti...

Ah canim keske dedigin gbi olabilse. Eşim calismami istemez. Bilmiyorum kendi evimde kalabilirim aslinda cok bunaldigimda. Bakalim zaman gosterecek ne olacagini
eşinin tutumunu bilmiyorum ama ben bu kadar karıştırtmazdım kendime. hem akşamları eşinle konuşacaksın telefonda; belki tartışmalarınız olacak; yalnız kalmak istediğin anlar olacak; uzanıp tv izlemek pijamalarla dolanmak isteyeceksin ama dolanamayacaksın... kendi evinde kal yine de her gün çağıracaklarsa bile kendi evinde kal...

çalışmıyorsun sen de sanırım canım? işe gir o zaman senin için oyalanma olur... akşamdan akşama gidersin eve; kendi evine yani aradıklarında da yorgun olmuş olursun gitmezsin. hafta sonları da evini toplamaya ayırırsın bitti...​

Aynen oyle canim insallah hamile degilimdir 2 sene boyunca da dusunmuyorum artik. Eşim ailemin yaninda kalmama izin vermiyor maalesef. Evim zaten kaynanamin karsisinda ayni sokakta oturuyoruz. Evim ayni kalacak bozmucaz ben sadece kaynanamda kalcam. Ya ben eşim varken bile hergunumu onlarla geciriyordum bi rahat birakmiyolardi surekli cagiriyorlardi yada bana geliyorlardi. Yani evim orada olsa da kendi evimde olmami istemezler. Cok canim sikiliyor ya

Canm ya sende mi gidemicen esinin yanina cok uzuldum dua etmistim sana da. Su an tamamen ayni durumdayim seninle.

Es goturulmeyen yerde esimin evli bir arkadasi 2 senesi doldugu halde tayini cikmamis 3. Senesini dolduruyormus tam 2 sene fikrine alismisken ya 3 seneye cikarsa

Es goturulmeyen yerde esimin evli bir arkadasi 2 senesi doldugu halde tayini cikmamis 3. Senesini dolduruyormus tam 2 sene fikrine alismisken ya 3 seneye cikarsa
inşallah olmaz içini ferah tut sıkma canını şimdiden... 3 seneye çıkması çok nadirdir muhtemelen

İnsallah olmaz. Tanidiklariniz var mi bu durumda olanlar 2 yil mi yapar hep

İnsallah olmaz. Tanidiklariniz var mi bu durumda olanlar 2 yil mi yapar hep​

Canim benim nasilsin. Dualarin icin ck tesekkur ederim kuzum. İnsallah 3 yil olmaz hem zaten 2 yil sonra eşin tayin isteyebilir. Benim eşimde oyle yapacak eger lojman cikmazsa

İnsallah olmaz. Tanidiklariniz var mi bu durumda olanlar 2 yil mi yapar hep
benim değil arkadaşın var...
yani ben daha 1.5 yıllık evli olduğum için fazla çevrem yok zaten ama arkadaşa dedim bikaç kere uzamaz dimi diye istemezse uzatmayı uzamaz kolay kolay dedi.

Tesekkur ederm cnm iyi olmya calisiyorm sen naslsin. Allah ikimzide tez zamnda kavustursun uzuldm senin adina

Canim benim nasilsin. Dualarin icin ck tesekkur ederim kuzum. İnsallah 3 yil olmaz hem zaten 2 yil sonra eşin tayin isteyebilir. Benim eşimde oyle yapacak eger lojman cikmazsa
uzmanlara kolay kolay lojman çıkmıyor maalesef canım
inşallah çıkar ya lojman ya toki boşalır ev de gidebilirsin yanına eşinin ...

Normal eve çikma sansimiz olsa keske ama yok canim bir tek toki ve lojman var. İnsallah bize de sira gelir bir gün ama cok unutsuzum yani

Üzüntüden hasta oldum dün gece acile götürdüler ama şimdi iyiyim cok şükür. Alismaya calisiyorum bu duruma. İnsallah canim tez zamanda tüm ayri kalanlar kavusurAllah sabir versin hepimize

Üzüntüden hasta oldum dün gece acile götürdüler ama şimdi iyiyim cok şükür. Alismaya calisiyorum bu duruma. İnsallah canim tez zamanda tüm ayri kalanlar kavusurAllah sabir versin hepimize
aminn canım sıkma canını o kadar vardır her şeyde bir hayır gözüyle bakalım başka çaremiz yok çünkü şu an için... dikkat et kendine de

Üzüntüden hasta oldum dün gece acile götürdüler ama şimdi iyiyim cok şükür. Alismaya calisiyorum bu duruma. İnsallah canim tez zamanda tüm ayri kalanlar kavusurAllah sabir versin hepimize​
Umudunu kaybetme canim iki seneye kalmaz tokiden falan birileri cikar bakarsin takip edersiniz kavusursunuz ins.

benim değil arkadaşın var...
yani ben daha 1.5 yıllık evli olduğum için fazla çevrem yok zaten ama arkadaşa dedim bikaç kere uzamaz dimi diye istemezse uzatmayı uzamaz kolay kolay dedi.​
Cnm sende mi ayrisin esinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…