- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Selam kizlaaar. Bu dertli arkadaşiniza bi destek olun o kadar mutsuzum kieşim beni götüremiyor lojman da tokiler de dolu ve sirada bizim gibi ev bekleyen bir suru evli asker var ben 2 sene kocamdan ayri olmaya nasil dayanirim yaaa. Biz bebek planlari yapiyorduk belki de bu ay olmustur bile bilmiyorum simdi ise ben 2 sene kaynanamla oturcam kaynanami cok seviyorum cok iyi ama rahat edemem ki ben insanin kendi evi gibi olur mu hic bide aile apartmani onlarinki 4 aile birlstiklerinde bir kalabalik oluyor ne isleri bitiyo ne yemekleri ne cay icmeleri. off off kendi ailem de izmirde yasiyor onlara surekli rahat rahat gidip gelemiyorum da.. Cok yazdim kusura bakmayin içim o kadar dolu ki
Aynen oyle canim insallah hamile degilimdir 2 sene boyunca da dusunmuyorum artik. Eşim ailemin yaninda kalmama izin vermiyor maalesef. Evim zaten kaynanamin karsisinda ayni sokakta oturuyoruz. Evim ayni kalacak bozmucaz ben sadece kaynanamda kalcam. Ya ben eşim varken bile hergunumu onlarla geciriyordum bi rahat birakmiyolardi surekli cagiriyorlardi yada bana geliyorlardi. Yani evim orada olsa da kendi evimde olmami istemezler. Cok canim sikiliyor ya
inşallah olmaz içini ferah tut sıkma canını şimdiden... 3 seneye çıkması çok nadirdir muhtemelenEs goturulmeyen yerde esimin evli bir arkadasi 2 senesi doldugu halde tayini cikmamis 3. Senesini dolduruyormus tam 2 sene fikrine alismisken ya 3 seneye cikarsa
benim değil arkadaşın var...İnsallah olmaz. Tanidiklariniz var mi bu durumda olanlar 2 yil mi yapar hep
uzmanlara kolay kolay lojman çıkmıyor maalesef canımCanim benim nasilsin. Dualarin icin ck tesekkur ederim kuzum. İnsallah 3 yil olmaz hem zaten 2 yil sonra eşin tayin isteyebilir. Benim eşimde oyle yapacak eger lojman cikmazsa
aminn canım sıkma canını o kadar vardır her şeyde bir hayır gözüyle bakalım başka çaremiz yok çünkü şu an için... dikkat et kendine deÜzüntüden hasta oldum dün gece acile götürdüler ama şimdi iyiyim cok şükür. Alismaya calisiyorum bu duruma. İnsallah canim tez zamanda tüm ayri kalanlar kavusurAllah sabir versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?