Bende iyiyim kuzum ne olsun :) ne var ne yok ne yapiyorsun bakayim
slmm kızlarr
Hayirlii olusnn :) kutlayamadiniz tabiiİyiyim mutluyum 1 yol oldu bugün nikah masasina oturali :)
Hayirlii olusnn :) kutlayamadiniz tabiiesin yokya
birşey kalmadı haftasonunada :) ya senin arkadaşın niye banlandıAynen canim telefonda konuştuk sadeceama hafta sonu kutlariz inşallah :)
birşey kalmadı haftasonunada :) ya senin arkadaşın niye banlandı
allah allah amaçları ne anlamadım gitti :SYa onu sürekli banliyorlar ama nedenini bilmiyorum 5 kere falan hesap acti kiz ama bu ssefer acmadi bende anlamdim
iyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
umarım döner aramıza :SBilmiyorum
hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza :)iyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
umarım döner aramıza :S
İnşallah özledim onu :)
seneyemi tayin şimdi neredesiniz?hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza :)
ya ben ne yapayım yarına yanıma gelecekti gelemiyorr ooooffffffİnşallah özledim onu :)
canım ben daha evli değilim sözlüm kars/sarıkamışta inş 2016 yılında tayinciyiz o zamana kadar hayırlısıyla inş bende atanacağım.. sizin görev yeri neresi ? tayini nereye düşünüyorsunuz ?seneyemi tayin şimdi neredesiniz?
hakkari-şemdinli de görev yapıyor tayinde 2.bölge olacak galibacanım ben daha evli değilim sözlüm kars/sarıkamışta inş 2016 yılında tayinciyiz o zamana kadar hayırlısıyla inş bende atanacağım.. sizin görev yeri neresi ? tayini nereye düşünüyorsunuz ?
Eskilerdende kımseler kalmamıs burdaiyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
ya ben ne yapayım yarına yanıma gelecekti gelemiyorr ooooffffff1 aydır bu anı bekledim sevdiceğim gelemiyor yarın annesi yalnız gelecek nasıl kötü oldumm bende sevdiceğimi özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?