Asker Eşleri

Tayin yerimiz belli oldu... Diyarbakır asker hastanesi... Var mı diyarbakır dan olan...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Branşını sordu eşimin arkadaşı ona göre yardımcı olacakmış yerler hakkında...Branşta mı var askerlikte :26::26::26:

Canim jandarma uzman cavus. Komando,olay yeri,istihbarat, btr yada trafik branslarindan degil. Düz jandarma gittigi yerde evrak islerinde oluyor genellikle ona ne denir bilemedim. Arayip bi sorayim

Branşını sordu eşimin arkadaşı ona göre yardımcı olacakmış yerler hakkında...Branşta mı var askerlikte :26::26::26:

Esime ulasamadim ama bi arkadas da bransjandarmada onemli degil onemli olan mekan dedi yani dogru aslinda belirttigim bransda da olsa bos olan neresi varsa atiyolar oraya.

Esime ulasamadim ama bi arkadas da bransjandarmada onemli degil onemli olan mekan dedi yani dogru aslinda belirttigim bransda da olsa bos olan neresi varsa atiyolar oraya.

Vaveylacım arkadaş solhan,genç ve bingöl merkez yazsın dedi. Gencin herhangi bir yerini yazsın rahat eder diyor.Kığı diye ilçesi var orası sıkıntılı bir yer orasını tercih etmesin diyor.Açık yerler belli olunca yerlere göre detaylıca yardımcı olurum dedi...Eğer isterseniz arkadaşımızın telefon numarasınıda verebiliriz direk konuşabilirsiniz...Hakkınızda hayırlısı olsun inş...

Son düzenleme:
Urfa 3. Bölge canım, biz 3 yapacaktık zaten.

Canim cok tesekkur ediyorum size Allah razi olsun ugrasip sordunuz yardimci oldunuz. Solhan ve genc uzerine yogunlastik bakalim hangi yerler bos. 3-4 gune aciklanir. Bakicazona gore tercih yapicaz. Merkez istemiyoruz ilce yazicaz.Hakkimizda hayirlisi insallah tabi herkes icin oyle olsun

arkadaşlar bizim tayinde Kıbrıs açıktı Akdoğan askeri lojmanlarında kalacakmışız sanırım mağusa ya bağlı imiş buralarda görev yapan yada bigisi olan var mı ? ilkokul eğitimi ,lojmanları ,nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

Bizimde tayin KIBRIS DİKMEN miş orayı lojman durumunu yardım edebilecek arkadaş varmı?

Son düzenleme:

Bizimde tayin KIBRIS DİKMEN miş orayı lojman durumunu yardım edebilecek arkadaş varmı?
Kızlar ben bi kaç sayfa öncesine kıbrısla ilgili genel bi açıklama yaptım, onu okuyun, aklınıza takılanları tekrar sorun bana cevaplarım. Burda her yer hemen hemen ayrı.

hanımlar merhaba,
benim eşimin tayini Hakkari Yüksekova jöh e çıktı. lojman durumu söz konusuymuş ama ben çekiniyorum açıkçası. ben başörtülüyüm lojmanda sorun olur mu? büyük bi birlikmiş hastanesi falan hep içindeymiş. bebeğimle hastaneye giderken böyle bi sorun yaşar mıyım? dışarıda ev tutmamız güvenli değilmiş. hem gitmek istiyorum hem de başörtüm sorun olur mu diye çekiniyorum. orda yaşayan arkadaşlar varsa ya da bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi? benim için çok önemli. bu arada bende konya yunaktan ayrılıyorum buraya gelecek olan varsa yardımcı olabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayirli olsun tayininiz.Basortu artik asker teskilatinda pek sorun olusturmuyor. Bir suru kapali arkadas var burda.sıkıntı yasadiklarini gormedim.batmandayken lojmanda kapali bir uzman esi vardi ayrica.her ortama girdi davet vs. Hakkaride gorev yapan biri ile konussun esin bilgi alir.

Son düzenleme:
Hakkari eş götürülmeyen garnizon sanırım... Yine de eşiniz sorsa iyi olur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben bi kaç sayfa öncesine kıbrısla ilgili genel bi açıklama yaptım, onu okuyun, aklınıza takılanları tekrar sorun bana cevaplarım. Burda her yer hemen hemen ayrı.

verdiğin bilgileri geçmişe dönüp okudum tekrar çok tşkler...
biz akdoğan askeri lojmanlarına gideceğiz bilgin var mı akdoğan ile alakalı..
bir de eğitim nasıl ilkokul çağında kızım var,özel okullar varmış sanırım kıbrıs ta ?
lojmanların halini tahmin edebiliyorum ve eşyaların halini
halı kilim perde ve elektronik mutfak gereçleri vs getirmelimiyiz? bizde de araba yok sanırım ordan alacağız..
şimdiden tşk ler,yeni tayin yeriniz hayırlı olsun

Bilgiler için çok teşekkür ederim.bizim merak ettiğimiz internet ,cep telefonu,kullanımı tarife ve fiyatları nasıl? tv lojmanlarda varmı?uydu sistemimi kendimiz çanak anten mi takıyoruz. aydınlatırsanız çok sevinirim. verdiğiniz detaylı bilgileride okudum.çok faydalı ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…