İlk tayin olunca sanırım zaman geçmek bilmiyor. Bekle bekle gelmedi mayıs ayı
İlk kez olacağı için binlerce soruyla bekliyoruz tayin yerini doğu batı değil bütün meselemiz eş gidemeyecek yer olmaması :18:
İnşallah herkes için en güzeli olur
Kızlar bi söylenti dolanıyo gidişler haziranın sonunda olacak diye, acaba kıbrıs için mi yoksa sizler de böyle bişey duydunuz mu?
İlk tayin olunca sanırım zaman geçmek bilmiyor. Bekle bekle gelmedi mayıs ayı
İlk kez olacağı için binlerce soruyla bekliyoruz tayin yerini doğu batı değil bütün meselemiz eş gidemeyecek yer olmaması :18:
İnşallah herkes için en güzeli olur
Benim kacinci bekleyis ama yine heyecan var.mayisi bekleyip sonra hazirani beklemek war
bizim 3 yıl var doguya gitmeye benimde en büyük korkum o es gitmeyen yer cıkmasından korkuyorum simdiden.ayrı kalmak istemiyorum hiç:26:
Normalde mayısın 9-10 u gibi açıklanıyo, 1 hafta erkene çektiler. İlişik kesme de gittiğin yere göre değişiyodu ama temmuzun ortasından önce olmaz genelde. Haziranın sonunda gitmiş olacakmışız. Ben de çok heycanlıyım, bugün salı bişey kalmadı şunun şurasında. Cumayı saymıyorum, zabaaan 5 inde belli olduğu içinNormalde ne zaman oluyo sizde bacim? Bizim temmuzda oluyo da. He bir de mayis yaklasti sesim cikmazsa beni ölmüs bil belki kavusuruz ahiri zamandacok heycanliyim ruyalarimda goruyorum tee o kadar yani
hadi hayırflısı olsun cnm hakkınızdaBiz Bitlis yazdıkOlursa tabi Haziran da nokta olarak yazacağımız ilçeler arasında tatvan olur
Selam... Biz tatvan yazdık büyük ihtimal olacak... İstanbuldayız şu an...
Günaydın kızlar tayinimiz urfaya çıktı, orda bulunanlar var mı aramızda.?
hayırlı olsun.kıbrıs kırklara cıktı nasıl bır yer bılen var mı
Jandarma da aciklandi dertsiz :)
Bingöl yolcusuyuzorda olan yada kalmis olan war mi?
hayırlı olsun biz diyarbakırdayken gezmeye gitmiştik urfaya güzel bence birçok yere göre ..urfadan da gelen arkadaşım var çok memnunmuş urfdanGünaydın kızlar tayinimiz urfaya çıktı, orda bulunanlar var mı aramızda.?
kıbrıs kırklara cıktı nasıl bır yer bılen var mı
hayırlı olsun canım ...Bingöl tatvana çok yakın 2 saat falan ama gitmedim ben hiç ....
kıbrıs kırklara cıktı nasıl bır yer bılen var mı
sağol canım, urfa güzel diyolar da, bu tercih dışı psikolojisi var ya beni bi an üzdühayırlı olsun biz diyarbakırdayken gezmeye gitmiştik urfaya güzel bence birçok yere göre ..urfadan da gelen arkadaşım var çok memnunmuş urfdan
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?