Asker Eşleri

Yo hiç duymadım öyle bişey. Araba nerdeyse siz de o vapurda oluyosunuz.

lojmanda ilk oturacak acemilere tavsiye olmuş bence.
bende şimdi dışarda oturuyorum ama bunlar kesinlikle aklımdan çıkmayacak diyebilirim.
az çok bilirim lojman ortamlarını
işin kötüsü çabuk güvenen bi insanım
kendime öğüt gibi aldım atladım hemen ama kusura bakmayın

çok haklısın canım benim ve şuan duruma baktığımızda iyiki evlenmişiz diyoruz yoksa bu yıl çok daha zor olacakmış
işte allah bir kapıyı kapatıyor bir kapıyı açıyor
inancım tam çok şükür
o yüzden diyorum ki vardır rabbimin de bir bildiği

o taraflara gelirsem önceden haberleşelim tanışalım

valla canım şöyle söyleyim büyük başın derdi büyük oluyor
kimse yanlış anlamasın ama komutanların oturduğu lojmanlarda yaşayan arkadaşlarım da var
böyle sorunlar duymuyorum
kimse kimsenin hayatına karışma telaşında değil çünkü
ama sen herkesin içinde tek üstsen o zaman sıkıntı oluyor diye düşünüyorum
istisnalar varsa da sözüm meclisten dışarı
şu bir gerçek kendini bilen insanla dostluk yapmak insanın başını ağrıtmıyor
ama olaylar sizinde kontrolünüzden çıkıyor bir noktadan sonra

Bende lojmana mecburıyetten gırdım ama pişmanım herkese güvenmemej gerek acı bır tecrube oldu benım içindehangı sehırdesınız?

kızlar seneye istikam olupta tayin isteyecek var mı? bizim doğu doldu. seneye tayinciyiz. şükür.. bitti 4 yıl.benim 5 yıl bitecek.eşimden önce atandım buraya.

Hayırlı olsun herkesin tayin yerleri. Yeni yaşam alanlarınızda mutluluklar diliyorum. Kıbrısa gelecekler Hoşgelsinler

Bende lojmana mecburıyetten gırdım ama pişmanım herkese güvenmemej gerek acı bır tecrube oldu benım içindehangı sehırdesınız?

ben istanbuldayım Avrupa yakasında ama dışarıda oturuyoruz.
daha önce nişanlıyken lojmanda arkadaşlara giderdim ortamı orada gördüm
söyledikleriniz de o kadar haklısınız ki az bile yani
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

selamlar eskısehırde olan varmı aranızda?sevıyormusunuz burayı?zaman gecmıyor burda bana ya arkadasımda yok bır kısı dısında

selam kızlar bizde muşun bi dış karakolundayız dışarı çıkma imkanım yok zaman o kadar zor geçiyoki ama yinede şükürler olsunki eşimle gelebildim Allah eşi yanında olmayanlara sabır versin. bebeğimle zaman biraz daha iyi geçiyo bu aralar mızmız olsada

merhaba bayanlar bende asker eşiyim 1 yıllık evliyim istanbulda oturuyorum ama lojmanda değil lojman dısındayım istanbulda avrupa yakasında olan var mıı ???:S

merhaba arkadaslar acaba aranızda uzman cavus esi olan varmı zorluklarını ve ne yapmamız gerektigi konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi benim esimde askerde sınava girip uzman olmak istiyor sınavı gectigi taktirde hemen cagırılacakmı bende yanında gidebilecekmiyim hic bişey bilmiyorum bu uzmanlık konusunda bilgisi olan lutfen yazzsınn bilgilerii

merhaba bayanlar bende asker eşiyim 1 yıllık evliyim istanbulda oturuyorum ama lojmanda değil lojman dısındayım istanbulda avrupa yakasında olan var mıı ???:S

bende avrupa yakasında lojman dışında oturuyorum ilk tayin yeriniz mi

merhaba bişey sormak istiyorum oturduğunuz semt nasıl? memnunmusunuz evinizden? çevreniz nasıl? ne kadar kira veriyorsunuz?

merhaba arkadaslarr bende asker esıyım sırnak uludereden rizeye geldimm alısmaya calısıyorum asker esı olmaltan cok memnunum ama gezici olmayı sewmeyen biri icin zor bi meslek var mı rizede olan suanda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…