eşimin tayini Yüksekovaya çıktı, tabi benide bir korku ve hüzün sardı . gerçi daha önce siirttede bulundum daha önce doğu yaşamına yabancı değilişm ama güvenlik durumu korkutuyor beni ,öğretmenim oranın okulları çalışma oratamı nasıl , lojman durumu, 9 aylık bebğim var güvenilir bakıcı bulmak gibi durumlar düşündürüyor tabi , siz bu senede ordamısınız ?
bizim tayinde şemdinliye çıktı bizde ankaradan oraya nasıl gideceğimizi düşünüyoruz.hayırlısı bakalım
gidecekmisiniz eşinizle peki siz ; bilgi alabildiniz mi oralarda yaşamak zor ama ayrı kalmakta çok zor
eşimin tayini Yüksekovaya çıktı, tabi benide bir korku ve hüzün sardı . gerçi daha önce siirttede bulundum daha önce doğu yaşamına yabancı değilişm ama güvenlik durumu korkutuyor beni ,öğretmenim oranın okulları çalışma oratamı nasıl , lojman durumu, 9 aylık bebğim var güvenilir bakıcı bulmak gibi durumlar düşündürüyor tabi , siz bu senede ordamısınız ?
bu arada Ankara Polatlı dayız biz ; siz Ankara nın neresindesiniz
ankaranın içindeyiz biz.şemdinli hakkında bilgi aldık çok iyi ve rahatmış beraber gitmeyi düşünüyoruz ama lojman çıkarsa tabi dışarıda oturamayız güvenlik açısından.siz gitmeyi düşünüyormusunuz?
Hiç telaş etmeyin. Tabii buraya gelince muhakkak sıkıntı çekeceksiniz ama alışacaksınız da aynı zamanda. Biz geleli bir sene olmadı ama insan alışıyor. Kışla büyük ve güzel. Dışarıda da öğretmenlere karşı hiç olumsuz bir tavır yok. gayet saygılılar. Gelince siz de göreceksiniz. Ev hanımı çok kışla içinde. Muhakkak bebeğinize bakmak isteyen biri olacaktır. Eşya getirmek istemezseniz gidenler evin bütün eşyalarını uygun fiyata satıyor. Onu da kafanıza takmayın. Kış zor geçti bu yıl, tatiller çok oldu. Olay pek olmadı. Hele bu aralar rütbeli askerler bile her hafta dışarı çıkıyor. Hatta ben de tek başıma dışarıdaydım bugün. Esnaflar çok iyi. Sadece doğu psikolojisi zorlar ki ona da yabancı değilmişsiniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Biz bir sene daha buradayız. Sorularınız olursa cevaplarım seve seve. Siz gelince de yardımcı olmak isteriz tabii.
önce eşim gidip bakacak güvenlik durumuna ; ama lojman sorunu olmadığı, olayların şu an duruduğu ve bir çok kişinin ailesini götürdüğü bilgilerini aldık büyük ihtimalle gideceğim eşimden ayrı kalmakta zor olur
Tayinimiz Elazığa çıktı kızlar nasıl bilirsiniz? görev yapan var mıdır?
teşekkür ederim bilgileriniz için , orada benimle aynı koşulları yaşayan birinden bu bilgileri almak benim için önemli. sonuçya yaşayan bilir, tabi oraya gelene kadar nasıldır, ne olur vb sorular insanın kafasında dönüp duracak siz bu senede ordamısınız ; lojman ortamı nasıl oralarda, insanların birbirleriyle ilişkileri kısacası sosyal hayat nasıl diğer şehirlere ulaşım problem oluyormu ?
merhaba.hakkari çukurcaya giden varmı acaba
merhaba.hakkari çukurcaya giden varmı acaba
Luckylover ben de geri mesaj atmak istedim ama forumdaki yazışma sayım yeterli değilmiş gönderemedim. teşekkür ederim :)size mesaj göndermiştim elazığ rahattır korkulacak endişe edilecek bişeyi de yoktur orda rahat edersiniz
kızlar merhaba.. bizim de tayinimiz cıktı. kıbrıs paşaköye. bıraz baktım netten ama köy gibi bir yer sanki.. bılen goren duyan var mı nasıldır burası? doktoru hastanesi fln var mıdır?? çok endıselıyız.. kıbrısta o kdr guzel yer varken bize de köyü cıktı...
oncelikle merhabasizin yazilarinizi gordum ve sizden bilgi almak istiyorm. bizde buyil Akdoğan a tayin olduk.sizinde oorda oldugunuzu okuyunca sorularima en iyi sizden cevap alabilirim. en cokta evleri merak ediyorum galiba 1+1 ve 2+1 evler varmis musakil ve apartman olarak hangisini tavsiye edersiniz. Türkiye deen neler getirmeliyim kirilacak esyalari oradan almayi düşünüyor um. onun disinda neler getireyim ellektrik süpürges ve utu i varmi. kucuk ev aletlerini getirmeyi dusundum. offf gozumde cokkotu canlaandiriyorum herseyi ogretmenim 2 yil ucretsiz izin almak zorundayim cok sıkılacagim amakucuk bir kizim var onun icin ii olacak ona vakit ayirabilecegim akdogan galiba koymus ama askeriye orada buyuk bir yerlesim olusturuyormus. herhalde aileler icin dusunulmus seyler vardiir..kantin gazino markt gibi zaman nasil geciriyorsunuz..kizm 2.5 yasinda yalniz bir cocuk olarak buyusun istemiyorum umarim oyun oynayabilecegi arkadaslari olur. umarim sorularimla siziurkutmemisimdir cepten de yaDigim icin cok karisik oldu galiba cok tesekkur ederim. umarim tanisma firsyim akdoğnaatimizda olur.
oncelikle merhabasizin yazilarinizi gordum ve sizden bilgi almak istiyorm. bizde buyil Akdoğan a tayin olduk.sizinde oorda oldugunuzu okuyunca sorularima en iyi sizden cevap alabilirim. en cokta evleri merak ediyorum galiba 1+1 ve 2+1 evler varmis musakil ve apartman olarak hangisini tavsiye edersiniz. Türkiye deen neler getirmeliyim kirilacak esyalari oradan almayi düşünüyor um. onun disinda neler getireyim ellektrik süpürges ve utu i varmi. kucuk ev aletlerini getirmeyi dusundum. offf gozumde cokkotu canlaandiriyorum herseyi ogretmenim 2 yil ucretsiz izin almak zorundayim cok sıkılacagim amakucuk bir kizim var onun icin ii olacak ona vakit ayirabilecegim akdogan galiba koymus ama askeriye orada buyuk bir yerlesim olusturuyormus. herhalde aileler icin dusunulmus seyler vardiir..kantin gazino markt gibi zaman nasil geciriyorsunuz..kizm 2.5 yasinda yalniz bir cocuk olarak buyusun istemiyorum umarim oyun oynayabilecegi arkadaslari olur. umarim sorularimla siziurkutmemisimdir cepten de yaDigim icin cok karisik oldu galiba cok tesekkur ederim. umarim tanisma firsatimizda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?