• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kızlar Sizlere sürekli Olarak Selam Veriyorum. Ama Kimsenin aldığı yok. Kimsenin Umursadığı yok. Benim Amacım sizlerle Sohbet Etmek ama belli ki siz hiç sevmiyosunuz sohbet etmeyi. K.Bakmayın artık girmem Bu konuya.:20::20: Hoşçakalınn....:19::19::19:

kızlar beni hatırladınız mı?
iyi olduğunuza gerçekten sevindim.
allah hiçbirimize bugünlerimizi aratmasın.

özlem, matarani kızlar yazdıklarınızı okudum. rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun.
ben de sizler için dua edicem. moralinizi bozmayın zamanı vardır mutlaka.

kızlar mrh.ben de asker eşiyim.sizden daha önceki grupla yazışırdık.eski sayfalarda var yazılarımız.neyse
matarani ve özlem pco hakkında çok blgim yok ama yumurta büyümesi için harika bir karışım biliyorum ki benim hamileliğimin 1.sebebidir.araştırabilirsiniz de netten.
bir yemek kaşığı dövülmüş çörek otu,bir yemek kaşığına yakın tarçın,3 yemek kaşığı bal.bu karışımı adetin 2.günü ile 10.gününe kadar(10 gün sürmese de sayıp10.güne kadar) sabah akşam aç karınla birer kaşık yiyiyosun.tadı biraz kötü oluyor.bunu saraçoğlu vermiş.yumurta geliştirici ve büyütücüymüş.ve çatlamasına yardımcı oluyormuş.
araştırın bir sürü de yorum göreceksiniz kızlar.ben faydasını gördüğüm için ki şu anda 23 haftalık hamileyim, paylaşmak istedim.
rabbim bir an önce kucaklarınızı doldurur inşallahhhhhhhhhhhhh :emir_bebek:

kızlar mrh.ben de asker eşiyim.sizden daha önceki grupla yazışırdık.eski sayfalarda var yazılarımız.neyse
matarani ve özlem pco hakkında çok blgim yok ama yumurta büyümesi için harika bir karışım biliyorum ki benim hamileliğimin 1.sebebidir.araştırabilirsiniz de netten.
bir yemek kaşığı dövülmüş çörek otu,bir yemek kaşığına yakın tarçın,3 yemek kaşığı bal.bu karışımı adetin 2.günü ile 10.gününe kadar(10 gün sürmese de sayıp10.güne kadar) sabah akşam aç karınla birer kaşık yiyiyosun.tadı biraz kötü oluyor.bunu saraçoğlu vermiş.yumurta geliştirici ve büyütücüymüş.ve çatlamasına yardımcı oluyormuş.
araştırın bir sürü de yorum göreceksiniz kızlar.ben faydasını gördüğüm için ki şu anda 23 haftalık hamileyim, paylaşmak istedim.
rabbim bir an önce kucaklarınızı doldurur inşallahhhhhhhhhhhhh :emir_bebek:

evet canım duymuştum bu karışımı çok teşekkür ederim denicem...allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:

merhaba . mümkünse biraz bilgi alamak istiyorum sizden. benim şu an görüstüğüm kişi akademide okuyor.yani asker olacak mühendislik alanı. ben ona fazla soru soramıyorum mesleğiyle ilgili.anlattığı şeyler var tabi ama hep olumsuz yönleri.şu an bana yansıttığı şekliyle biz evlensek bile ayrı şehirlede yaşayacağız hiç bir zaman düzenli bir hayatımız olmayacak. böyle mi gerçekten. tamam biliyorum sıkıntılı bir meslek ama hep böyle mi herkes böyle mi? bunun bir süresi yok mu? bu gibi sorular... yardımcı olursanız bu mesleğin iyi kötü yanlarını anlatırsanız çok sevinirim

pek iyi geçti diyemicem..ama çok şükür bitti...şimdi yeni yer yeni hat süper yanii......sen nasılsın canım nasıl gidiyo:16:

Ben de iyiyim canım sağol, yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz ailecek. Öyle işte.
Gündüzleri okul akşamları ev işi :6: burayah bile uğrayamıyorum doğrudürüst. Daha yemek yapacağım, yarının yemeğini.
Bebek istiyorsun sen de herhalde, umarım tez zamanda isteyen herkes kucağına alır, sağlıklı, hayırlı bir yavrucuk :emir_bebek:

Son düzenleme:
:72: yine bi tayin dönemine daha geldik,dur daha naptın diyenleri duyar gibiyim,
listeler açıklancaktı bugün daha bişey yok bekliyoruz.:18:
biz doğu yolcusuyuz samsundaydık burayı çok sevdik ,şimdi doğuda olan arkadaşlar da inş burası gibi güzel yerlere gelirler.
bakalım biz nereye gitcez.hep biz diye konuşuyorum ama belki de eşim tek gidecek.:18:Allah herşeyin en hayırlısını bilir,bekleyip görücez.

muhtemel yerler açımış ...insan her gittiği yere alışıyormuş..Ağrı da benim için güzel iinsanlar kazandığım bir yer olarak kalacak:(

Bızede muhtemel veya kati dıye gelmıs ne olacak bakalım 5. Bolge bızımde sırada hayırlısı olsun hepımızın hakkında

listeyi görünce tepkisiz boş boş baktım,
tek düşündüğüm neresi olcak acaba,gelecek sene nerde olca(z)m dı?
poff taa mayısa kadar beklemek zor geliyo....

merhaba kızlar,
listeler bizim açımızdan olumlu, ankarada gelebilecek yeri varmış eşimin. hayırlısı olsun bakalım son 8 ayımıza girdik.
bu süreyi de kafayı yemeden bitiririz umarım.

Güneydoğudayız tayin kağıtlarını görünce gözlerim fıldır fıldır döndü valla :52:sanki hemen gidiyormuşuz gibii:1::1: Bizimde muhtemelen kıbrıs gibi duruyor gideceğimiz yer hayırlıısı olsun inşallah...:nazar:

merhaba kızlar,
listeler bizim açımızdan olumlu, ankarada gelebilecek yeri varmış eşimin. hayırlısı olsun bakalım son 8 ayımıza girdik.
bu süreyi de kafayı yemeden bitiririz umarım.

Merhaba canım nasılsın neler yapıyorsun?Hayırlısı olsun canım ıns. Yanına gelebılır esın cogu gıttı azı kaldı alatacaksınız ıns. Sıra bıze gelıyor:18:

Güneydoğudayız tayin kağıtlarını görünce gözlerim fıldır fıldır döndü valla :52:sanki hemen gidiyormuşuz gibii:1::1: Bizimde muhtemelen kıbrıs gibi duruyor gideceğimiz yer hayırlıısı olsun inşallah...:nazar:

Sıra bze gelıyor :18:guneydoguda hangı sehırdesınız?

selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.:72:

Mardindeyiz canımmm (ilçesiii) diyelimmm:38::38: siz ne zaman tayincisiniz okyanuscummm

Bızde canakkalenın ılcesındeyız :31:bu yıl bızde tayıncıyız cnm gecen sene sıra gelmedı bu yıl kesın gelır artık esımın ılk gorev yerı kuraylaburası cıkmıs o yuzden topun ucundayız % 99 5. Bolge yolcusuyuz mardın 5. Bolgemı sızın suankı gorev yerınız

Back