• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ooo hadi hayırlı uğurlu olur inşallaah.bende evlisindir diye düşündüm böyle yorumlar yapınca.aferin ama hep böyle ol hep eşinin arkasında ol bazen zorlaşıyor ama destek olmazsak onlar da olmaz.bizim yanımızda huzur buluyorlar en azından buna hakları var.mustakbel eşin neci peki benimki karacı.

teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun böyle olmak lazım
zaten benim dünya görüşüm, ailem olsun bu düşüncede olduğumuz için
ve nişanlımla da aynı düşüncede olunca işin gerçeğini ve bazen acı yanını da biliyoruz.
benimki de karacı
taa askeri liseden beri asker yani
kısmet artık hakkımızda neyse hayırlı olan o olsun.
bakarsın kurmay olur :1:
gerçi olsa mı hayırlı olmasa mı hayırlı artık bunu da düşünür olduk ya
annesi ol diyorsa, bırak demek benim haddimemi...
gerçi bazen takılıyorum atanırsam inşallah bırak diye
zannetmiyorum bırakmaz sanırım
allahtan biraz kaygısız, vurdumduymaz görünür de o kadar çok takmaz kafasına
ne kadar takmaz desekde işin içinde olan o tabiki kolay değildir eminim.
sen de eğitimcisin sanırım, çalışıyormusun peki, bebiş falan varmı

teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun böyle olmak lazım
zaten benim dünya görüşüm, ailem olsun bu düşüncede olduğumuz için
ve nişanlımla da aynı düşüncede olunca işin gerçeğini ve bazen acı yanını da biliyoruz.
benimki de karacı
taa askeri liseden beri asker yani
kısmet artık hakkımızda neyse hayırlı olan o olsun.
bakarsın kurmay olur :1:
gerçi olsa mı hayırlı olmasa mı hayırlı artık bunu da düşünür olduk ya
annesi ol diyorsa, bırak demek benim haddimemi...
gerçi bazen takılıyorum atanırsam inşallah bırak diye
zannetmiyorum bırakmaz sanırım
allahtan biraz kaygısız, vurdumduymaz görünür de o kadar çok takmaz kafasına
ne kadar takmaz desekde işin içinde olan o tabiki kolay değildir eminim.
sen de eğitimcisin sanırım, çalışıyormusun peki, bebiş falan varmı

rütbesi üsteğmen ozaman eşinin hangi askeri liseden mezun?ben öğretmenim malesef çocuk yok bu gidişle de olamicak sanırım :) bu yoğunluklarına olamıyor eşimi doğrudüzgün göremiyorum çünkü:P

rütbesi üsteğmen ozaman eşinin hangi askeri liseden mezun?ben öğretmenim malesef çocuk yok bu gidişle de olamicak sanırım :) bu yoğunluklarına olamıyor eşimi doğrudüzgün göremiyorum çünkü:P

evet canım üsteğmen :)
izmirdeki liseden.
niye malesef dedinki, biz uğraşıp duruyoruz atanmak için ne mutlu sana
hayırlısıyla olur inşallah, vardır herşeyin bir zamanı

evet canım üsteğmen :)
izmirdeki liseden.
niye malesef dedinki, biz uğraşıp duruyoruz atanmak için ne mutlu sana
hayırlısıyla olur inşallah, vardır herşeyin bir zamanı

kesnlikle herşeyin bir zamanı vardır ve herşeyin hayırlısı senin bölümün nedr.inşllah hedefine hayırlısıyla ulaşırsın memnun oldum buarada :)

kesnlikle herşeyin bir zamanı vardır ve herşeyin hayırlısı senin bölümün nedr.inşllah hedefine hayırlısıyla ulaşırsın memnun oldum buarada :)

tarih benim branşım, hayırlısı olsun diyoruz o konuda da artık :)
senin branş nedir, memleketler neresi

hangi okul mezunusun ben iskenderun eşim eskişehir siz nerelisiniz ben arapça öğr:)

kayseriden mezun oldum canım
buarada ben adanalıyım, hemşehri sayılırız seninle :)))
müstakbel eşim de balıkesir
siz kilistesiniz sanırım, işiniz zor bu dönemde.
o tarafta araplar çoktur, hatayda da çok oluyor gerçi, ne iyi yapmışsın bildiğin bölümü okuyarak
iskenderunda yazlığa gitmiştik
o kadar harika insanları varki, hele yemekleriiiiiiiii
anlatmakla bitirilmez
üni.de de hataylı iskenderunlu arkadaşlarım vardı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım evet haklısın ama o insan da çok kötü şartlar altında görev yapıyor ister istemez psikolojisine de yansıyor ama bu durum kalıcı değildir şuanda bulunduğu ortam bu şekilde olmasına vesile oluyor kötü bir durum onları da anlamak gerek malesef haklılar eşim bugün sinir nöbeti geçirdi sabahın köründe hıçkırık sesleriyle uyandım onların yanında olmazsak durumları ddaha kötü olur.zor günler seni bekliyor ama bu demek değil ki herzaman öyle olacak düzelecektir emin ol.ama sabır göstermen gerekiyor.ailene gelecek olursa onlarda lendilerine göre haklılar ama senin düşüncen daha önemli.

canımm çok sağol çook güzel yazmışsın gerçekten.
evet destek olmam lazım benim
evli değiliz henüz söz var bizdede
şarktan sonra hayatımızda pskoljimizde umarım düzene girer bakalım bekliyoruz :31:

merhaba,ben uzun zamandır kadınlar kulübü üyesiyim.ama bu topiğe ilk defa yazıyorum.geçmiş sayfaları gözden geçirdim paylaşımlarınızı çok beğendim.inşallah bende en kısa zmanda asker eşi olurum.tüm zorluklarına rağmen,her şeyi göze alarak bunu tüm kalbimle istiyorum.5 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.deniz subayı.daha yeni mezun oldu.bende hemşireyim.ben istanbulda o izmirde.gerçi biz 5 yıldır aynı şehirde olmamıza rağmen hep ayrıydık.malum onun okul temposu,benim nöbetler.buara buaralar çok sıkıntım var.ablalar olarak bana yardım edin bi akıl verin ne olur.çok mu kuruntu yapıyorum acaba.sanki erkek arkadaşımın ilgisinin bana azaldığını hissediyorum.2 gun aramadığı bile oluyor.beni çok sevdiğinin ama kafasının karışık olduğunu söylüyor.beni mutlu edemeyeceğinden endişeleniyormuş.ona hep sitemkar davrandığımdan mı böle düşünüyo bilemiyorum.yaşımız 22.ben 30 yaşından önce evlenemem diyor.senide oyalamak istemiyorum diyor.ben 30 yasına kadar beklerim onu.yeni mezun olmuş birinde böyle endişelerin olması normal mi?5 yıllık bir ilişki sonrası böle seyleer yaşamamız normal mi?değerli yorumlarınızı bekliyorum.

merhaba,ben uzun zamandır kadınlar kulübü üyesiyim.ama bu topiğe ilk defa yazıyorum.geçmiş sayfaları gözden geçirdim paylaşımlarınızı çok beğendim.inşallah bende en kısa zmanda asker eşi olurum.tüm zorluklarına rağmen,her şeyi göze alarak bunu tüm kalbimle istiyorum.5 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.deniz subayı.daha yeni mezun oldu.bende hemşireyim.ben istanbulda o izmirde.gerçi biz 5 yıldır aynı şehirde olmamıza rağmen hep ayrıydık.malum onun okul temposu,benim nöbetler.buara buaralar çok sıkıntım var.ablalar olarak bana yardım edin bi akıl verin ne olur.çok mu kuruntu yapıyorum acaba.sanki erkek arkadaşımın ilgisinin bana azaldığını hissediyorum.2 gun aramadığı bile oluyor.beni çok sevdiğinin ama kafasının karışık olduğunu söylüyor.beni mutlu edemeyeceğinden endişeleniyormuş.ona hep sitemkar davrandığımdan mı böle düşünüyo bilemiyorum.yaşımız 22.ben 30 yaşından önce evlenemem diyor.senide oyalamak istemiyorum diyor.ben 30 yasına kadar beklerim onu.yeni mezun olmuş birinde böyle endişelerin olması normal mi?5 yıllık bir ilişki sonrası böle seyleer yaşamamız normal mi?değerli yorumlarınızı bekliyorum.

5 yıl boyunca sanırım aynı şehirdeydiniz (ama asker olunca her dakika görüşemediniz mantık olarak)
sen en güzel zamanında onu beklemişsin şartsız koşulsuz
tam okullar bitmiş e hadi mükafatım nedir diyorsun
o da kafam karışık, 30 dan önce evlenemem mi diyor?
hakkında hayırlısı olsun ama bu çocuk hiç de iç açıcı konuşmamış.
benim nişanlımın da askeri okul boyunca çıktığı birisi varmış
okul bitince hemen evlenmeyi düşünüyormuş
ama kız onu okadar bıktırmış ki
sürekli ayrıl barış ayrıl barış yapmaktan
en sonunda benimki bırakmış
bide ters bir inadı vardır, yok dediyse yok yani

yani sanırım yeni mezuniyette evlenmeyi istememek pek mantıklı gelmiyor
çünkü askeri okulda ev hayatını özlüyorlar diye biliyorum.
ama herkes için geçerli değil belliki
sıkma canını herşey olacağına varır

eskilerden kimse yok sanırım kızlar neredesiniz....biz kavuştuk şükür..kıbrıstayız artık..tercih dışı gelse de tayin, buna şükür diyoruz..neyse uğrarım yine

Kizlar belki basit gelecek ama dayanamiyorum artik. Lojmanda gecen yil bir bayani surekli ust katimdan bana rahatsizlik vermesi sebebiyle gayet saygili bir uyari ve ricam olmustu balkondan su dokuyor ve oldugu gibi camima geliyordu. Evde ust katin gurultusunden ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorduk. Sadece bir kere balkondan su dokmemesini rica etmemle olanlar oldu. Surekli hakkimda cok rutbeci oldugumu cok soguk sinirli oldugumu her yeni tasinana anlatip tum apartmani bana on yargiylaa yaklastirdi . Calistigim için kimseye gidemiyoruz ancak evin işleri ve dinlenmeye zamanım var . Bu durumumu da insanlari begenmiyor gidip gelmiyor demiş . Karsi komsum
disinda apartmandaki herkes bana bir garip bakıyor yeni gelenler bile agiz ucuyla selam verip kaçiyor. Karsi komsuma benim hakkimda soguk kötü birisi olduğu söylemiş. Bir kere bile evine gidip gelmediğim ismen tanidigim bir insanın hakkimda böyle şeyler yapmasina ne yapmalı bilmiyorum. İlk defa lojmanda yasiyorm ne yapacagimi bilmiyorum.
Telefondan yaziyorum yazım hatasi olursa affola

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşim burda lojmandan sorumlu.evimize şikayete bu sorunların aynısıyla gelenler çok oluyor.sizde lojman yönetimindekilere durumu bildirin önce komşunuzun eşini uyarırlar sonrada bu iş lojmandan atılmaya kadar gider.biz sıkıntılı bölgede olduğumuzdan lojmandan çıkarmıyorlar ama normalde kurallara uymayanları çıkarırlar.siz zaten çalıştığınız için komşuya ihtiyacınız yok 1 tane doğru dürüst komşu yeterde artar bile.emin olun muhatap olsanız daha ne sorunlar yaşarsınız diğer komşularla.ev hanımı olanlar çalışanları anlamıyor malesef ve feci dedikodu var lojman ortamında.bence hiç bulaşmayın uzak mesafeli durun biraz. Böylesi sizin kafanızın daha rahat olmasını sağlar

bu tür sorunları çok duyduğumdan açıkçası çekinerek lojmana girdik , henüz bir buçuk ay oldu ve çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.. ya da çalıştığım için çok fazla muhatap olamıyorum bir şeyler olsa da duymuyorum ... sizin de çalışıyor olmanız en büyük avantajınız... insanların ne düşündüklerine çok fazla takılmamaya çalışın çünkü zamanla kimin ne olduğu o kadar güzel ortaya çıkıyor ki.. bu yüzden "kenara çekil ve izle" tercihimdir :34:

bitaneeeeeeeee ben de geldim biz de hakkariden sonra yeni yerimizdeyiz..toplanalım yine yavvv özledim buraları:16::16: madeeeeee, monaaa,deriiinnn, ayeseeeerrr, sweeettt, mataaaa, angel ve sayamadıklarım nerdesiniiiiiiiiiizzzzz

bitaneeeeeeeee ben de geldim biz de hakkariden sonra yeni yerimizdeyiz..toplanalım yine yavvv özledim buraları:16::16: madeeeeee, monaaa,deriiinnn, ayeseeeerrr, sweeettt, mataaaa, angel ve sayamadıklarım nerdesiniiiiiiiiiizzzzz

Gözünüz aydın:72:hoşgeldin canım :8:
Eee nasılsın bakalım, nasıl geçti?

Back