görürsünn inşallah derinciğim puan durumları bayburtta göre iyi gerçekten . dilerim merkez olur. Malatya da 30 km dağ köyüne gittim 6 yıl. o günleri düşünmek bile istemiyorumm
Çok iyi anlıyorum seni canım. Mardin kızıltepede çalıştım ben de 1 sene resmen sınırdaydım çok çektim...Merkez olursa süper olur. Bayburtta da ikili eğitimmiş urfa gibi süper olur benim için sabah gidip öğlen dönerim inşallah...
Esim aramış tayin daireyi 17 Ağustos'ta belli olacakmış ihtiyac olursa alıcaz şimdilik görünürde bisi yok ama gidebilirsin demişler of nerden çıktı şimdi bu 4. Ve 5. Bölgeye gidicek giderse bu yıl muhtemel geldi diye direk bizide yazmışlar Gecen yılda yeni bir karakol açıldı personel icin apar topar milleti Mart'ta gönderdiler bu Trakya'da zaten ne denetleme bitiyor nede tatbikat anlamadım gitti bunların ısını bakalım daha nler gorucez hayirlisi olsun benim sinav var sevinmiştik seneye gidecek diye
Ayyy inşallahhh olmaz bir şey canım . Olursa da 4 olur inşallah. Olumlu düşün bakalım belki memurluk için sende yanına gidersin doğu da 1 yıl önceden çıkar aradan...