Asker Eşleri

malesefki çok haklısın.
inan ben o paçavralara "pkk bayrağı" bile demem
çünkü bayraklar, milletlerin haklı mücadeleleri sonucu, savaş meydanında kan dökerek oluşur...
böyle anlamsız saçma sapan renklere bayrak denmez bu bir,
ikincisi bu kalleşlerin haklı mücadelesi olsa adam gibi savaşırlar, öyle arkadan vurmakla devlet kurulmaz, TOPRAK VERİLMEZ...
kusura bakmasın kimse, çok doluyuz bu konuda, cümlelerimizin sonu yok.
ben tarih öğretmeniyim, biraz daha ateşli yazıyorum...

şunu da anlamıyorum ayrıca: madem bu kürtler pkk yandaşı değil
arkadaş 30 yıldır bu dağa çıkanlar kim???
(gerçekten samimi olanlara değil sözüm, çünkü benimde kürt olup da, vatanını,milletini seven çok arkadaşım var)
ama bdpnin aldığı oylara bakarsak, kimse güneydoğuda, doğu anadolu da, halk zorla oy veriyor demesin...

Bende tarihi cok seven arastiran biriyim duygularinda sana yurekten katiliyim.tarih kitaplarini aglayarak okudugumu bilirim. Soyledigin gibi kurtler zorla oy veriyorsa cocuklari zorla daga cikariliyorsa bu kopek surusunun niye sonu gelmiyo her seferindede istediklerini aliyorlar yillardir. Zorla oy verdikleri icinmi meclisde o kadar sandelyeye sahip oldular,mitinglerinde koyun surusu gibi toplandilar bunlarin hepsi zorla oylemi bu ulkede adalet polis yok sanki. Akillari sira kurtlere olan ofkeyi nefreti boyle koreltmeye calisiyorlar halkina baski zorla oy verdiriliyo palavrada palavra....haklisin ben bu ulkenin vatandasiy ekmegini yiyorum diyende var nasil ayirt ediceksinki bunlari.. Hep istedigim birsey var bu toprak isteyen vatan hainleri varya onlar toplu a sinirdisi ediceksin sokmiycaksin bu ulkeye defolup gidip kendilerine nerde yer yurt kuruyolarsa kursunlar allahtan dilegim insallah birgun bu dilegimi getceestiricek bir insan evladi gelir basa. Bordo berelilerin bi slogani varya zoru tanimam imkansiz zamanimi alir diye ins benim dilegimde bir gun gercek ur. Benim amcamda 97 de sehit oldu o ates bizim ocagimizada dustu nasil bi aci ben biliyorum allahim hic kimseye ysatmasin( boyle noktasiz virgulsuz yazdim ama okuyanlar kusura bakmasin telefonumdan giriyorum yazmak zor oluyor)

Son düzenleme:

eline sağlık çok güzel yazmışsın sana katılıyorum sonuna kadar.
önerinde de çok haklısın, inşallah birgün olur...

katılıyorum arkadaşlar, bu kürtaj,sezaryen vs hepsi kamuoyunu oyalamak, zaten uyuyan kamuoyunu uyumaya devam etmesini sağlamak, maaleseg o kadar bilinçsiz ki bizim halkımız, bizim gibiler tepki gösterir ötekiler bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali ... kimseyi kötülemiyorum elbette sadece bir sitem, bazen çıkıp tek başıma YETER demek geliyor ... ciddi anlamda anlamıyorum bu partiye niye oy verilir, vermeye devam edilir, büyük çoğunluk bu, hayret doğrusu pes. bir arkadaş yazmış yukarıda çok doluyuz cümleler bitmez diye hakikaten öyle, ne kadar yazsam da yazayım yine de rahatlayamam...

Bir tane TEĞMEN şehit oldu bugün.Adam gibi adamdı, 8 sene devlete hizmet etmek için eğitim gördü, her kış deli gibi ders çalıştı, yazın sıcağında İzmir'in en taşlı tepeli, en sıcak ve en dikenli yerinde ayağında bot, sırtında çanta eğitim yaptı, ve daha milletine istediği kadar hizmet edemeden vurdular onu bugün, Şehit ettiler... Ama yarın yine göreceksiniz o sınırdan PKK'ya vergi vererek kaçakçılık yaparken geberen 34 tane insanı konuşacaklar. Ve yine yarın göreceksiniz ki H....N OĞLU H....LAR bir Teğmenin ölüm emrini hangi H....N OĞLU H....NIN verdiğini SOR-MA-YA-CAK...alıntı.

meclistekilere atıfat bulunmuşlar,okuyunca içim sızladı,şehit teğmenimize,ailesine çok üzüldüm hatta kahroldum,eşim yanımda çok şükür,ama yarın nolcağı belli değil,gelecek sene belki bizde ayrıyız.şimdi yanımdayken durup duruken sarılıyorum kokluyorum,içimdeki onu kaybetme korkusu bitsin artık,geceleri hatta güzndüzleri de huzursuzum...

nerede okudunuz bu yazıyı, kimmiş bu yürekli yazar?

arkadaşlar ATATÜRK'ü NUTUK'dan ibaret sanmayın başka yayınlardan da okuyun :)))

.............................................................................................................

saygı öğretilmesi gereken bir kawram, en kısa zamanda sizin de edinmiş olmanızı diliyorum ! :) "kanını beynine sıçratacak" gerçeklerle daha çok karşılaşacaksın emin ol.. finger bana wereceğin cewabı hala beklemekteyim haberin olsun? birkaç kitap oku biraz daha bilgi edin beklerim ben..

Şırnakta Şehit olan Teğmen bizim aile yakınımızdı ve mükemmel bir çocuk yetiştirmişlerdi..Aklımızın ucunda bile yoktu Şehit olacağı düğün hazırlıkları yapıyorlardı..Çok yazık oldu bazen düşünüyorum da ne için kim için diye..Kimsenin umrunda değil haberler hala saçma sapan konulardan bahsediyor ülke elden gidiyor kimsenin umrunda değil illa canlarının mı yanması lazım bu acıyı anlamaları için bilmiyorum..Allahım tüm Şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin kalan asker polislerimizi de korusun hainlerden esirgesin
Ben asker eşi değilim ama sizleri takdir ediyorum çünkü çok zor şartlar altında evliliğinizi sürdürüyorsunuz..Herkes asker eşi olamaz..

DEĞİL 30 YILDIR YOL ALMAK...
2007 DEN BU YANA BİR ARPA BOYU YOL ALAMAMIŞSINIZ...
YAZIK BU VATAN EVLATLARINA...

malesef şehitlerimiz ölüyor, vatan bölünüyor göz göre göre...

Yine 8 şehidimiz var yazık çok yazık bu ülke daha nekadar uyumaya devam edecek 8ailenin Ocağı'na yine ateş düştü ateş düştüğü yeri yakıyor

sabahtan beri helikopter sesinden duramıyoruz hepsi öldürülse bile giden vatan evlatları geri gelmiyor malesef askerin mücadelesini keşke ülkenin tüm birimleri aynı kararlılıkla yapsa da bitse şu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…