shuku kıbrısın neresinden geliyosunuz canım? o kadar kötü mü ya lojmanlar..
Girne, Lefkoşa, Magosa gibi merkezi yerlerin lojmanları güzel. hem de apartman şeklinde ama onun dışındaki yerler malesef kötü.
Biz buraya ilk geldiğimizde ev fare yuvası gibiydi. 3kere iç dış ilaçlattık da anca bitti. böcekler de aynı şekilde... Kışla çevresi hep tarlalarla dolu olduğu için börtü böcek çok fazla oluyor.
titiz davranız sık sık ilaçlatırsanız eve girmiyorlar
alayköyde canım
alaköy nereye bağlı canım? bizimki magosaya bağlymış, nasıl bir yer hiç bilmiyorum, böceklere aşırı hassasım şimdi sen fare yılan deyince içim bi hoş oldu.
bizim birliğin lojmanları da müstakilmiş.
en iyi yanı bahçe olması herhalde.
ama bahçeli yerde böcek de olur, farede, köstebek de.
off ya. burdaki ev de böcekliydi, zor arındırdım.
hele çekirgeler öldürüyo beni, kuş gibiler.
hala ara sıra küçük küçük böcek, örümcek görüyorum, huylanıyorum.
o zaman öncelikle güzel haber veriyim sana :) sularınız tatlı ve tuzluluktan kaynaklanan hiç bir problem yaşamicaksınız :)
paşaköydü sanırım dimi? havaalanına yakınsınız. ordaki ortamı bilmiyorum ama her bahçeli evin çevresinde böcek olur. sık sık ilaçlatırsanız evinize gelmez.
bir de kedi besleyin bol bol. hiç fare gelmez o zaman. bizim ilk yıl faremiz vardı. sonra kedi bulduk yuva yaptı evimizin çatısına her gün besliyorum. farenin f si bile yok şimdi :)
teşekkür vegetable,
kıbrıstan geliyoruz. burdaki lojmanlarımız gerçekten çok kötü olduğu için "daha ne kadar kötü olabilir ki" diye düşünüyoruz :)
olmazsa tabi dışarda oturucaz artık.. küf, lağım, fare, yılan.. alıştırdılar burda bizi
Bu bahsettiginiz site nerede peki. Valla bende acaba sehir degistirseydik dahami kolay olurdu diye dusunuyorum.henuz hic bisey yapmis degiliz tanidiklardanda yardim bekliyoruz dogru duzgun bi ev bulunur ins. Sizinde hakkinizda hayirlisi olsun allah yardimciniz zaman su gibi akar donup gelirsiniz ins. Hep aklima geldikce soylerim allah doguda gorev yapanlarin yardimcisi olsun diye
kaloriferli site yunus heykelleri var foçanın simgesi olan oraya çok yakın sahile bakıyo.hemde eşinizin iş yerine de yakın hem askeri revire falanda ihtiyaç olursa gidebilirsiniz.taşınmak biliyorum zor ama hergün izmir içinden foçaya gelip gitmek eşinize çok eziyetli olur.güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.yazın deve boynuna gidersiniz koyları gezer denize girersiniz ne güzel.güzel tarafından görmeye çalışın yoksa insanın içi kararıyo
paşaköy değilmiş canım, akdoğanmış. ama çok yakınlar birbirlerine.
su olayına sevindim bak.
kedi eğer orda varsa beslerim, ama yoksa kediyi nasıl alırım, bana alışır, ben gittikten sonra hayvancağıza kimse bakmaz üzülür falan, kıyamam içim içimi yer.
arabayı muhtemelen ordan alıcaz, şu an arabamız yok.
muhtemelen biz de müstakil evde kalıcaz.
lojmanlardan 3 daire boşalacakmış sadece.
eşim benden önce gitcek zaten, duruma bakıcak.
ama eşyalardan da hiç anlamaz, nasıl yapıcak bilmiyorum.
ordan birileri ile görüştüğümüzde eşinizi sonradan getirin rezillik yaşarsınız demiş.
slmlar van-başkale hakkında bilginiz var mı eş götürülemez garnizon diyor için ama tanıdıklardanda pek iyi şeyler duymuyoruz çalışıyorum ama çalıştığım yer sürekli vatandaşla muhattap oldugum bir kurum sitesine girdim baktım kurumun birinin başında 26 yasında bir müdür vekili var kafam karma karışık ne kadar zor bir şeymiş ve bu suçluluk duygusu yok mu eşimi tek başına bırakacağım nasıl olacak bilmiyorum
eşinin önden gitmesi iyi olmuş. az çok evi hizaya sokar. benim eşim banyoyu yaptırmıştı. eşya konusunda da yapılacak bişey yok zaten.
gidince temizleyip üzerini örteceksin. inşallah şanslısındır da eşyaların yenidir. bizden önce oturanlar çok hor kullanmışlar her şeyi. o yüzden çok zorlanmıştım.
ha bir de yatak için alez ve iç çarşaf götürmeyi unutma. malum başkalarının yattığı yatak kendi yatağın gibi olmuyor
böcek ya da fareyi bilemiyorum tam olarak bizim akrabalarımız oturuyor ama evler çok eski. içi bakımlı değil.onlar ev aldılar ordan 6 yıl kalacaklarmış bu yıl ilk yıllarıydı.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bizim tayin yerimizde diyarbakır lice burayla ilgili bilgisi olan varsa anlatabilir mi bu ilk taşınmamız olcak çok merak ediyorum...[/QUOT
Hayırlı olsun mahperi eşim licede görev yaptı benim zamanında eş götürülemiyordu ama şiimdi 1+1lojman varmış eşya götürülmüyormuş eşyalıymış çünkü.3ayda bir yaklaşık 20gün falan göreve giderlerdi zamanında şimdi nasıldır bilmem.Allah yardımcınız olsun canım.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bizim tayin yerimizde diyarbakır lice burayla ilgili bilgisi olan varsa anlatabilir mi bu ilk taşınmamız olcak çok merak ediyorum...[/QUOT
Hayırlı olsun mahperi eşim licede görev yaptı benim zamanında eş götürülemiyordu ama şiimdi 1+1lojman varmış eşya götürülmüyormuş eşyalıymış çünkü.3ayda bir yaklaşık 20gün falan göreve giderlerdi zamanında şimdi nasıldır bilmem.Allah yardımcınız olsun canım.
teşekürler inşallah görevde olmaz lojmanlar için başvurular felan ne zaman oluyor çok fazla bilgim yok bu arada şehidimizin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?