Asker Eşleri

Kizlar gunaydin nasilsiniz
Oglum buyudu teyzesi Abi olucak simdi :)

Canim hazirlik batidan doguya godecekler Belli oldu bizim cikmadi sukur

tavsiyelerii dikkatee alıcam bende ablacımm teşekkürr ederim abla dedim ama benden büyüksünüzz belli çoçuğunuz falan varmışş

bende asker eşiyim kızlar 1,5 yil oldu evleneli istanbuldayiz
hoşgeldinizz sizdee

Kizlar gunaydin nasilsiniz
Oglum buyudu teyzesi Abi olucak simdi :)

Canim hazirlik batidan doguya godecekler Belli oldu bizim cikmadi sukur
Sevindim canım adınıza, Bu arada çocuklarının arasında kaç yaş olacak? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

tavsiyelerii dikkatee alıcam bende ablacımm teşekkürr ederim abla dedim ama benden büyüksünüzz belli çoçuğunuz falan varmışş

hoşgeldinizz sizdee

Tatlım ben biraz erken atıldım hayata, evlilk, atanmam, çocuk hepsi hayli erken oldu. Büyük olsam bile çok yaş farkı olmadığına eminim. 87 liyim ben...

merhaba vegetable biz 1994-2000 yılları arasında Malatyaday dık. 2 yıl dışarda 4 yılda lpjmanda kaldık. malatyayı çok sevmiştim. küçük ama insanları oldukça sıcak kanlı. lojmanlar zaten güzeldi , şimdi dahada güzelleşmiş. ortamında güzel olursa eminim çok memnun kalırsın. tek eksi yönü tayin meselesi. öğretmenleri ilçenin köylerine veriyorlar. 6 yıl boyunca ulaşımı olmayan köye gitmek için mücadele verdim. meslek hayatımın en kötü yıllarını yaşadım. görevlendirme ile merkeze gelmek için eylül ayımız stres içinde geçti. resmen meslekten soğumuştum. oysa bayan öğretmenlere karşı daha anlayışlı bir sistem olmasını isterdim. eşlerimizin görevi gereği merkezde oturmak zorundayız ama bunları bile bile dağın başındaki köye veriyorlar. ulaşım yok, tek öğretmen zaten köyde kalmak gibi bir durumda olamaz yani bizi en çok zorlayan bu yönü oldu. çok şükür geride kaldı o günler

Son düzenleme:
ya kızlar nasıl olcak bu kpss :S
ben sözelciyim matematik yapamıyorum, geçen yıl çok çalıştım
sürekli deneme de çözdüm. 78 aldım branşım 84 de kapattı, bu alımda da ancak 82 ye iner.
offfff ((
nişanlım bu konuda çok destekçim sağolsun.
Allah onun yüzüne baksın da emeklerimizin karşıılığında hayırlı atama nasip etsin inş.
lütfen dua edin bize.

Canım matematiğin kötü diye paniklemene hiç gerek yok. Emin ol senle aynı branştakiler de bu dertten muzdariptir. Benim de tarihim iyi değildi ama bütün fen öğretmenlerinin öyleydi. Yani senden önde olan kimse yok şu aşamada, tabi telafi etmelisin...

Sınıf öğretmenlerinin bu çilesi bitmiyor , mutlaka her öğretmen yaşamıştır bunu, bazen branş öğretmeni olduğum için çok şanslı hissediyorum.

Sınıf öğretmenlerinin bu çilesi bitmiyor , mutlaka her öğretmen yaşamıştır bunu, bazen branş öğretmeni olduğum için çok şanslı hissediyorum.

malesef öyle ayeserciğim :26: ordan kalan tek artı 6 yıl boyunca biriktirdiğim puanlar oldu. puanlar sayesinde şimdi merkezde güzel bir okulda çalışıyorum dilerim hiç kimse yaşamasın bu olumsuzlukları

malesef öyle ayeserciğim :26: ordan kalan tek artı 6 yıl boyunca biriktirdiğim puanlar oldu. puanlar sayesinde şimdi merkezde güzel bir okulda çalışıyorum dilerim hiç kimse yaşamasın bu olumsuzlukları

Dilerim canım,
Ben merkezde sayılabilecek bir okulda çalışıyorum, ilk atama ile ilk tercihime yerleşmiştim
Ama öğrencilerim o kadar kötü ki, meslekten soğuttular beni şu 3 yılda. Hatta 21. yılını çalışan bir öğretmen var. O kadar okul değiştirmiş. O bile ben bu zamana kadar böylelerini görmedim diyor. Çok merak ediyorum gideceğim yerdeki öğrencilerim nasıl olacak. Burdakiler için çok çabaladım ama onların hiç çabası yok bir yerlere gelebilmek için. Bu da çok yıpratıyor insanı. Verdiğini alamamak çok kötü bir öğretmen için.
İyi geceler herkese....

lacey kullanıcısından alıntı

merhaba vegetable biz 1994-2000 yılları arasında Malatyaday dık. 2 yıl dışarda 4 yılda lpjmanda kaldık. malatyayı çok sevmiştim. küçük ama insanları oldukça sıcak kanlı. lojmanlar zaten güzeldi , şimdi dahada güzelleşmiş. ortamında güzel olursa eminim çok memnun kalırsın. tek eksi yönü tayin meselesi. öğretmenleri ilçenin köylerine veriyorlar. 6 yıl boyunca ulaşımı olmayan köye gitmek için mücadele verdim. meslek hayatımın en kötü yıllarını yaşadım. görevlendirme ile merkeze gelmek için eylül ayımız stres içinde geçti. resmen meslekten soğumuştum. oysa bayan öğretmenlere karşı daha anlayışlı bir sistem olmasını isterdim. eşlerimizin görevi gereği merkezde oturmak zorundayız ama bunları bile bile dağın başındaki köye veriyorlar. ulaşım yok, tek öğretmen zaten köyde kalmak gibi bir durumda olamaz yani bizi en çok zorlayan bu yönü oldu. çok şükür geride kaldı o günler

sınıf öğretmenliği gerçekten çok zor.ben branşçı olduğum için daha rahatım.çok şükür atlatmışsın ablacım zor günleri.bizde sabah zorlanıyoruz kalkmakta ama tek iyi yanı her yıl için 2derece alcakmışız.bende ona seviniyorum.bizde daha iyi yerlere gelir bu günleri mutlulukla anarız inşallah sizler gibi

ayeserciğim bende başkentte merkezi bir okuldayım ama yeri geliyor verdiğini alamayan öğrenciler oluyor. sadece alan öğrenci ve alamayan öğrenci arasında oran farkı vardır. tamamen aile yapısına bağlı ,sizin işiniz daha da zor eminim. dilerim gelecek yıllarda daha iyi okullarda çalışırsın

daha önceden duymamıştım duygucuğum derece olayını fakat dereceden ziyade puana daha çok ihtiyaç oluyor. hem il dışı hemde il içi atamalarda .

ayy çok şaşırdımm şuannn 87 lisin demek baya büyük beklıyodum acıkcası 90 lıyım bende valla gercekten erken atılmıssınız hayata :)
neyse 3 yas var ben yinede abla diyim

nolcakkk nolcak bilsek ahhhh
benimde tek derdim matematk sayısalcı olmama rağmen matemarık berbat benim
zar zor geçtim lise ve üni de

Ee ben de 22 yaşımda evlendim, sen de pek geç kalmış sayılmazsın kardeş Yqakında evleneceksin, ee atanmak için de çalışıyorsun. Gerisi de gelir
Bu arada yarın 25 bitiyor 26 ya giriyorum... Ne çabuk geçiyor zaman, 3 yıllık öğretmenim ve yaklaşık 1buçuk yaşında oğlum var. İnanılır gibi değil...
20 li yaşlardan sonra hayat çok çabuk akar derlerdi, sanırım bunu yaşıyorum...

lacey:
daha önceden duymamıştım duygucuğum derece olayını fakat dereceden ziyade puana daha çok ihtiyaç oluyor. hem il dışı hemde il içi atamalarda .

Haklısın ablacım bende yeni duydum 1yılda 2derece veriliyormuş ilçede çalışıyorum puan 22 veriliyo.2 yıl çalışınca 44 puan fena deil ilerde daha iyi yerlerde çalışmak sizlerlede karşılaşmak dileğiyle...
Atama için çalışan arkadaşlar ihtiyaç yayınlarından çalıştım denemeleri kpss ayarındaydı.birde geçmiş yıllardaki soruları 3 defa tekrar ettim dersaneye gitmiştim (son sınıfta)ordaki hocalar söylemişti.birbirinin neredeyse tıpkısı sorulan bi çok soru olduğunu fark ettim çok faydası var geçmiş yılların sorularının.kolay gelsin sizlere

yok yaa bana göre erken bile oldu ben hiç düşünmüyodum evlilik falan ama nasip kısmet işte ne kadar istemiyorum desemde başlangıcı oldu
allahım tamamınaa erdirirr inş.nasip işte herşey şuan tek isteğim atanmak benimm evlilik daha sonra vallaa :)))

Merhaba Lacey Ablacım ,
sizin emeklilik gelmiştir böyle hitap etsem sıkıntı olmaz sanırım. Ben mühendisim il merkezi ve ilçe merkezlerinde çalışabiliyorum. umarım il merkezine tayin olabilirim. eğer ile tayin olursam il müdürlüğü nerde bilmiyorum ama iş ile ev birbirine yakın olsun istiyorum.şuan işyerim evime çok uzak yaklaşık 2 saat yol gidip geliyorum. bakalım artık kısmet nasıl olacak...

duygucuğum yeni uygulama gerçekten güzel. hele puan harika. zaten ancak bu şekilde toplanıyor puanda .bulunduğum yerde yıllık 10 puan veriliyor. inşallah karşılaşırız canım

tabiki diyebilirsin canım, eşimin emekliliğine 1 yıl kaldı. çalışma şartları olarak şanslısın canım. 2 saat çok uzak mesafe ,gerçi ben malatyada çalışırken okula varmam da 2 saati buluyordu. dilerim herşey gönlünüzce olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…