• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

güzel arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah. bende iyi sayılırım bazı dost sandığım insanlar gerçek yüzlerini ortaya çıkarınca üzlüdüm bi ara ama onlarıda hayatımdan çıkarınca hafifledim. bebiş çalışmalarına devam ediyoruz hala gelmedi miniğimiz sizlerdende dua bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum

merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmemiştim..ama
not defteri;
öncelikle hayırlı olsun
senin yazdıklarını ve tedirginliğini görünce dayanamadım.bende asker eşiyim, ve lise matematik öğretmeniyim.evlendiğimde eşim altınoluktaydı, 2 yıl orada kaldık sonra tunceliye tayinimiz çıktı..çok ama çok tedirgin oldum, çünkü nevşehirden ötesini görmemiştim bile:)) bazı insanlarda ( dostum diyemem) şöyle kötü böyle kötü bir sürü şey anlattılar..tunceliye gittim, 3 yıl kaldık ve ağlayarak ayrıldım..inan bana sen iyiysen herkes iyi, ben böyle düşünüyorum..ilk göreve başlamaya eşim görevde (operasyonad) olduğu için kendi başıma gittim, hiç unutmam yanımdaki kadına eşim öğretmen demiştim dolmuşta..ama zamanla tedirginliğim gitti..tabi zorlandığın zamanlar oluyor, azınlıksın orada, bazıları askerden nefret ediyor..ama sen herkese iyi niyetle yaklaşırsan, emin ol batıdan daha çok değer görüyosun..korkma, açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye, emin ol senin gibi asker eşi öğretmen arkadaşlar sana çok yardımcı olacaklar...askeri personel orada birbirine karşı çok daha yakın, yardımsever,iyi niyetli..çok güzel dostluklar kuaracakasın...eş durumundanda kesinlikler gelirsin yaşıyacağın 1-1.5 yıl...bizde bu yıl tayinciyiz tekrar doğu:(( hakkımızda hayırlısı 8 yıllık asker eşiyim,3 il gezdik, hep iyi insanlar çıktı karşıma...allahım senide öyleleriyle karşılaştırsın....

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Kimseler görünmüyor buralarda. Öğretmen olan arkadaşlarım il emri kalkıyor ne düşünüyorsunuz bu konuda? Çok kötü olacak özellikle biizm için. Nasıl gidicez eşelrimizin yanına. Şimdi biz daha doğuya gidicez orası tamam hadi gittim diyelim ya sonrası? İl emri olmadan nasıl giderim bilmiyorum:50:

il emrinin kalkması özellikle batıda sıkıntı olur diye düşünüyorum.yanlış anlamayın özellikle sınıf öğretmenliğinde puanlar baya yüksek tayinler zor olur.doğuda bol puan biriktirip batıda kullancaz galiba.biçok eş birbirinden uzak kalcak.moralim bozuldu benimde.resmen bırakın mesleği oturun evde diyorlar:(:20:

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Kimseler görünmüyor buralarda. Öğretmen olan arkadaşlarım il emri kalkıyor ne düşünüyorsunuz bu konuda? Çok kötü olacak özellikle biizm için. Nasıl gidicez eşelrimizin yanına. Şimdi biz daha doğuya gidicez orası tamam hadi gittim diyelim ya sonrası? İl emri olmadan nasıl giderim bilmiyorum:50:

Tatlım,
O yazıyı ben gördüm ve okudum, maliye bakanlığına gelmiş bir yazı, ve mayıs gibi bizim eşlerimizin kurumuna da gelebilir. Çünkü her tayin döneminde geliyor. Milli eğitim bakanlığının farklı bakanlıklarla farklı protokolleri yok mu? Asker ve polisler zaten her git denilen yere gidiyor, onlara ayrı bir muamele yapılmalı. Ben nedense şimdiden tasalanmıyorum. Savunma bakanlığına gelecek yazıyı merak ediyorum açıkcası. Herkesi ilgilendirseydi büütün bakanlıklara giderdi yazı.
Sen takma kafana, keyifle büyüt oğlunu.:emir_bebek: Takılacağı varsa da zamanı gelince takarız...
Hem bizim bakanlığımız bu güne kadar neler söyledi neler yaptı, kimsenin güveni kalmadı artık... Kaç yıldır sadece ağustosta atama yapılacak deniliyor ama gel gör ki senede ben diyeyim 3 sen de 5 kere atama yapılıyor...

selam kızlar nasılsınız?
okyonus dışında sizinle iletişim durumumuz koptu, umarım herkes iyidir...
hayırlı bir tayin dönemi olur inşallah, doğudan döneceklere güzel güzel yerler çıkar.
bebekler nasıl? derincim hala izindesin sanırım, dilerim senin de tayin sorunun olmaz canım korktuğun gibi.

herkese selamlar..sonunda beklenen geldi ve bende asker eşiyim artık..henüz 2 gün oldu bitanemi yollayalı...sanırım aranızda en yeni gönderen benim:))işim zor...hepinizin eşlerine hayırlı tezkereler inşallah.öpüyorum...:16:

herkese selamlar..sonunda beklenen geldi ve bende asker eşiyim artık..henüz 2 gün oldu bitanemi yollayalı...sanırım aranızda en yeni gönderen benim:))işim zor...hepinizin eşlerine hayırlı tezkereler inşallah.öpüyorum...:16:

Topiği yanlış anlayanlardansınız sanırım,
bizim eşlerimizin mesleği askerlik, konu başlıklarına bakacak olursanız eşlerimizin meslekleri diyor...
bizimkilerin tezkereleri yok, ömür boyu yani.
size hayırlı tezkereler diliyorum

Topiği yanlış anlayanlardansınız sanırım,
bizim eşlerimizin mesleği askerlik, konu başlıklarına bakacak olursanız eşlerimizin meslekleri diyor...
bizimkilerin tezkereleri yok, ömür boyu yani.
size hayırlı tezkereler diliyorum

sweetciğim merhaba,
Nasılsın nasıl gidiyor?

anladım..evet yanlış anlasılma olmus tesekkur ederım...fakat böylesine soğuk bi cevapla karsılastıgım ıcın üzüldüm..

selam canım, iyiym sağol sen nasılsın?
oğluşun napıyor?
okul nasıl?
ben istanbuldayım görev için, eşim de bildiğiniz gibi.

Ne olsun, biz de yuvarlanıyoruz. Kış tatbikatı vardı, o yeni bitti burda. Bir yoğunluktan çıktık. Sakinleştik.
Oğlum koşuşturuyor artık. O kadar büyüdü ki :nazar: beşiğine sığmaz oldu.
İstanbulda olman ne güzel, ben de gideceğim yazın inşallah... O kadar özlüyorum ki...

Günaydın kızlar,
Uzun zamandır giremedim,umarım hepiniz iyisinizdir...
ben işe başladım bebeğim anneannesiyle kalıyor,eşimle hala ayrı şehirlerdeyiz:(çocuklarını tek başına büyüten kadınlara artık saygım çok daha fazla ve bunu en çok yaşayan biz asker eşleri bence..hepinizi çok öpüyorum kızlar

Kolay gelsin tatlım, sağlıkla büyüt en önemlisi bu elbette, diğer boşluklar da olmasa iyi ama bir şekilde telafi ediliyor... Ediyoruz mecburen...
Ben de bunu kısmen yaşayan eşlerden biriyim...
Eşin nerde? Ne kadar ayrı kalacaksınız?

nasılsınız.bencede tek başına çocuk büyütmek çok zor.son iki yılım çocuklarımla yanlız geçti çok zor hemde çok

Back