• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

merhaba canım , biz Ankara dayız . ama fırsat buldukça yakın çevredeki güzelliklere kaçıyoruz , seninde yazdığın gibi bu dönem oldukça yoğundur oralar

sizin işiniz daha da zor:( dilerim izinde bol bol dinlenip stres atarsınız :)

merhaba finger , dilerim istediğin puanı alarak ataman yapılır. dershene de çalışmanın zorluğunu arkadaşlarımdan biliyorum. kolaylıklar dilerim

evett acayip bi yoğunlukk var bi okadarda mükemmel manzara tabiki memleketim diye demiyorumm saten abant gölcük olmasa bolunun pek bişeyi yok yani :)

bende bir asker eşiyim 2.5 yıldır.uzun zamandır takip ediyorum sizleri bende yazmak istedim.

mrblarr hşgeldinizz sizde bizde yeniyizz burda fingerla :16::16:

öncelikle hoşbulduk diyorum.
kıskandım ama herkes tatile girmiş :)))
bende cumartesi tatile gircem inşallah, nişanlımın yanına gitcez kardeşimle.
kızlar ben dersanede öğretmenim gerçekten çok zor çalışma tempomuz.
dua edin kpss de sıra bize de gelsin.
kafama koydum ama inşallah atancam, özelde çalışmak hiç mantıklı değil :50:

bende özel şirkette çalışıyorumm tek istediğimm öncelikle yani devlete geçmek:26:
:31::31::31:
çalışıyormm bende her fırsattaa ama bakalmm ne kadar yeterli gelck cok calısamıyorumm yni:30:

merhaba ayeserciğim , bizimde tatilde planımız yok , kızım üniversite sınavına girecek bu sene dershanede dersler yoğun , oğlumunda dershanesi var (6. sınıf ) bu durumda bana bol bol evin keyfini çıkarmak kalıyor. okunacak kitaplarımı ayırdım mutlaka tatil bitimine kadar okumayı planlıyorum. belki hafta sonu Abant'ta 2 günlüğüne minik bir gezi ayarlarız .
oğluşunla evde beraberliğin tadını çıkarırsın artık. eminim onunda çok hoşuna gider:34:
Ne güzel, Abant için geçen bir alışveriş sitesinde uygun turlar gördüm, :23: Hafta sonu için yarım pansiyon. Belki sende görmüşsündür. Neyse, Gİdebilirseniz bol eğlenceler. Abanta ben de gitmiştim, çok güzel bir yer gerçekten. Ben sonbaharda gitmiştim. Kışın bir başkadır eminim. Yeşile hasret kaldık buralarda.
Bu arada canım siz Ankara'dan önce nerdeydiniz? Ve kaç yıldır ordasınız? Biraz bahseder misin Ankara'daki durumdan? Biz de ilk tercihe yazdık da....

Sorma oğlumun çok hoşuna gidiyor. Sabah kalktığında ilk söylediği kelime "anne" ve ardından "meme" :1::1:

hoşbuldukkkkkk:16::16: valla tatil olanlaraa ohh miiss ne güzel iyi tatillerr taili olanlara bizim yerimizede yatın dinleninn:31::31:
muhasebeciyimmm ben teşekkür ederm ayrıca inş bu maratonu başarıyla tamamlıcam :16: olmassada canımızın sağlıyı özel sektörde mesleğimize devam:31:
Başarırsın canım, merak etme, ama iyi bir çalışma gerektirdiğini de gözardı etme sakın...

merhaba kızlar, umarım çok iyisinizdir.bende şubat tatiline girdik evde dinleniyorum kar kış buralar yüksekova soğuk baya.eşim izin alcak haftaya memlekete gitcez 1hafta rapor alıp tatili uzatmayı planlıyorum.dinlenen arkadaşlara iyi tatiller çalışanlarada kolay gelsin diyorum
Sen ne iş yapıyorsun orda canım?

öncelikle hoşbulduk diyorum.
kıskandım ama herkes tatile girmiş :)))
bende cumartesi tatile gircem inşallah, nişanlımın yanına gitcez kardeşimle.
kızlar ben dersanede öğretmenim gerçekten çok zor çalışma tempomuz.
dua edin kpss de sıra bize de gelsin.
kafama koydum ama inşallah atancam, özelde çalışmak hiç mantıklı değil :50:
Canım hem dersanede çalışmak hem de KPSS ye hazırlanmak çok zor değil mi? Ben de mezun olunca ücretli öğretmenlik yapmaya başlamıştım, biryandan da KPSS çalışıyordum, baktım olmuyor bıraktım çalışmayı, hatta dersaneye kaydoldum, sonucundada ilk tercihime atandım. Çalışmaya ihtiyacın yoksa bence KPSS ye ağırlık vermelisin.

bende bir asker eşiyim 2.5 yıldır.uzun zamandır takip ediyorum sizleri bende yazmak istedim.
Hoşgeldin...

ayeser_ evett çok iyi sıkı bi çalışma lazım ama özel şirkette çalıştığımm içinn 5 de çıkıyorum eve git yemek ye vs. -1-2 saat bakma sansım oluyo bazen ofiste bakıyorum falan düzen yok açıkcası ama her fırsatı değerlendıryormm tabiki..umarım olurr cok istiyorumm
çünkü sözlüyüm şuan 1 yıl sonra tayini çıkıcak mış yani iş hayatım bticek o yüzden devlet istiyorum :26::26:

Hoşbulduk :)
Kpss çalışanlara Allah kolaylıklar versin. 2010 sınavı için çalışmıştım bende çok şükür atandım 1 yılım bile doldu :)
Deneme çözmeye çalış bence sınavda zaman sorun oluyor. birde çözümlü kitaplar çok işe yarıyor ben çok faydasını görmüştüm. hem çözümlü kitap hem de çözümlü deneme çözmeni tavsiye ederim.

Hoşbulduk :)
Kpss çalışanlara Allah kolaylıklar versin. 2010 sınavı için çalışmıştım bende çok şükür atandım 1 yılım bile doldu :)
Deneme çözmeye çalış bence sınavda zaman sorun oluyor. birde çözümlü kitaplar çok işe yarıyor ben çok faydasını görmüştüm. hem çözümlü kitap hem de çözümlü deneme çözmeni tavsiye ederim.

teşekkürr ederimm cnm.konu anlatımlıylaa çözümlüden gidiyorum şuan saten bütün konuları bitirnce test çözmeye yogunlascam inş
darısı başımıza valla :)

lacey ablacım çok teşekkür ederim dinlenmek için memlekete gitcez bakalım onca yol nasıl dinlencez bilmiyorum burdan uzaklaşmak iyi gelir diye düşündük.
ayeser öğretmenim ben branşım teknoloji tasarım sanırım sende öğretmensin.
bu tatil çok iyi geldi.baya yorulmuşum soğukta okula gitmekten.burda 6.40da başlıyo okullar erken kalkmaktan bıkmıştım artık

lacey ablacım çok teşekkür ederim dinlenmek için memlekete gitcez bakalım onca yol nasıl dinlencez bilmiyorum burdan uzaklaşmak iyi gelir diye düşündük.
bu tatil çok iyi geldi.baya yorulmuşum soğukta okula gitmekten.burda 6.40da başlıyo okullar erken kalkmaktan bıkmıştım artık

Fen ve teknoloji öğretmeniyim canım ben de. Ben hala erken kalkıyorum,:1: oğlum hiç şaşırıp da geç uyanmaz :emir_bebek:

Kpss ye ben de çözümlü denemelerden çalışmıştım. Konuların taa başındayken bile deneme çözdüm. Çünkü hata yapmak daha iyi öğretiyor insana. Hatta bulabilirseniz çıkmış soruların çözümlerine bakın önce , konularınızı bitirmeden. En azından ne yöne doğru yoğunlaşmanız gerektiğini anlarsınız. Konular bitince de deneme ve eksik giderme şeklinde devam edersiniz.

Çözdüğüm denemelerde yaptığım yanlışları da sonradan yoğunlaşır kırmızı kalemle çözerdim üzerine, dönüp bakardım hatalarıma.

ıyı aksamlar kızlarrrr nasılsınızzz

hazırlıklar geldı bızde bısey yok sukur cıkmadıı :))

teşekkürr ederimm cnm.konu anlatımlıylaa çözümlüden gidiyorum şuan saten bütün konuları bitirnce test çözmeye yogunlascam inş
darısı başımıza valla :)
amin diyeyim ben de özelde çalıştım ama kısa bir süre baktım olmuyor paramı dahi alamıyorum dedim otur çalış kpss :)

Fen ve teknoloji öğretmeniyim canım ben de. Ben hala erken kalkıyorum,:1: oğlum hiç şaşırıp da geç uyanmaz :emir_bebek:

Kpss ye ben de çözümlü denemelerden çalışmıştım. Konuların taa başındayken bile deneme çözdüm. Çünkü hata yapmak daha iyi öğretiyor insana. Hatta bulabilirseniz çıkmış soruların çözümlerine bakın önce , konularınızı bitirmeden. En azından ne yöne doğru yoğunlaşmanız gerektiğini anlarsınız. Konular bitince de deneme ve eksik giderme şeklinde devam edersiniz.

Çözdüğüm denemelerde yaptığım yanlışları da sonradan yoğunlaşır kırmızı kalemle çözerdim üzerine, dönüp bakardım hatalarıma.
evet çıkmış sorular çok önemli döndürüp döndürüp sormuşlar hep

Ne güzel, Abant için geçen bir alışveriş sitesinde uygun turlar gördüm, :23: Hafta sonu için yarım pansiyon. Belki sende görmüşsündür. Neyse, Gİdebilirseniz bol eğlenceler. Abanta ben de gitmiştim, çok güzel bir yer gerçekten. Ben sonbaharda gitmiştim. Kışın bir başkadır eminim. Yeşile hasret kaldık buralarda.
Bu arada canım siz Ankara'dan önce nerdeydiniz? Ve kaç yıldır ordasınız? Biraz bahseder misin Ankara'daki durumdan? Biz de ilk tercihe yazdık da....

Sorma oğlumun çok hoşuna gidiyor. Sabah kalktığında ilk söylediği kelime "anne" ve ardından "meme" :1::1:
iyi akşamlar ayeserciğim bizim 4 . yılımız Ankara da daha öncesinde İzmirdeydik. beni eşim havacı canım.İzmirden sonra Ankara ya alışmak zor olsa da uyum sağladık artık.dilerim gönlünüzdeki yer olur canım. oğluşununda yanaklarından öpüyorum :emir_bebek:

duygucuğum 6:40 çok erken canım. hele kış sabahları ,soğuk işiniz çok zor. bende sınıf öğretmeniyim canım :16:

ıyı aksamlar kızlarrrr nasılsınızzz

hazırlıklar geldı bızde bısey yok sukur cıkmadıı :))
merhaba canım , bebeğin cinsiyeti nedir? oğluş nasıl ? okula başladı mı ?

bende asker eşiyim kızlar 1,5 yil oldu evleneli istanbuldayiz
hoşgeldin aramıza algoc:3:

Kızlar nasılsınız? Meslektaşlarım tatildesiniz sizde. Ben uzun zamandır uzağım okula dönüşüm çok zor olacak galiba. Mart sonunda başlıyorum. Urfa'da da havalar soğuktu hafta sonu kar yağdı her yer bembeyazdı,10 yıldır ilk defa yağmış. Gerçi gene ısındı günlük güneşlik:34:
AnneyimBen teşekkür ederim tatlım büyüyor artık oğlumm:nazar: 2 aylık oldu bile.
Yeni gelen arkadaşlar evliler nişanlılar hepiniz hoş geldiniz:34:

Kızlar nasılsınız? Meslektaşlarım tatildesiniz sizde. Ben uzun zamandır uzağım okula dönüşüm çok zor olacak galiba. Mart sonunda başlıyorum. Urfa'da da havalar soğuktu hafta sonu kar yağdı her yer bembeyazdı,10 yıldır ilk defa yağmış. Gerçi gene ısındı günlük güneşlik:34:
AnneyimBen teşekkür ederim tatlım büyüyor artık oğlumm:nazar: 2 aylık oldu bile.

teşekkürler canim

merhaba lacey benim eşim de havacı? şark görevinizi yaptınız mı?
merhaba canım , evet yaptık Malatya da 6 yıl kaldık . siz nerelere gittiniz ? havacıların tayin yerleri hemen hemen aynı oluyor :13:

derinciğim merhaba , oğluşun 2 aylık olmuş bile maşallah :nazar::nazar: sağlıkla büyüt inşallah. Ankara sürekli karlar altında . şimdi bile dışarda lapa lapa kar yağıyor.

Back