• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Canımmmm iyiyimm sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar kuzum? Ben de çok özledim yaaa. Poyraz çok iyi ablası :34: evet gün geçtikçe değişiyor,kilo alıyor büyüyor:nazar:
İnan geçen içimden geçirdim keşke aynı yerler olsa ister misin okulumuz bile aynı olsun:34: Ayyy olur mu olur:52:
Bu arada baban nasıl oldu? Toparlanmıştır baya:nazar:

iyiyim ben de canımm..
iyi gidio gibi ama motivasyonum düşük bu aralar toparlanmam lazım:s:

oyy ya bi görseydim dünya gözüyle sıpayı:1:
inşallahh aynı yer olur bebeğimmm..

ama aynı yerler olmasa bile yakın biyerler olursa görmek istiyorum sizi ya...

babam çokkk iyi canımmm
toparlandı çok şükür..

Merhaba kızlar, uzun zamandır görmediğim kadar kalabalık burası...:1:

Tayinciler....
Nereleri yazdınız bakalım?
Biz Ankara İstanbul İzmir yazdık,
Eşim akademi sınavına da girmişti, kazanırsa İstanbul olacak... :10:

kızlar mrb nasılsınız uzun zamndır gırmıuyordum topıge sımdı gırmek ıstedım umarım herkez ıyıdır

derıncım dogum yapmıssın hayırlı olsun gule gule buyut oglusunu

tulaycım esıne kavustun sonunda tatlım gozun aydınn

EVEEEEEEEETTTTTT:46::46::46:
aradaa gelg,tlerr yaşansadaa zorluklaraa göğüs gericez nasip kısmet işte herşeyy :nazar::nazar:

biz daha bir aylık nişanlıyız :)) bir an önce kavuşmak istiyorum ama düğün tarihimiz daha belli değil
tayini çıkcak bu yıl bakalım nereye çıkacak.
bende atanmak için uğraşıyorum. o yüzden bizim durumumuz çok belirsiz. bakalım hayırlısı.
valla ben nişanlımın bir askerliğini görmediim pek :)))
balıkçıda olsa farketmez ben onun yüreğine aşık oldum :))) (bazen istifa edim diyorda ben de olur, balıkçılık yaparsın öylede kabulümsün diyorum :)

biz daha bir aylık nişanlıyız :)) bir an önce kavuşmak istiyorum ama düğün tarihimiz daha belli değil
tayini çıkcak bu yıl bakalım nereye çıkacak.
bende atanmak için uğraşıyorum. o yüzden bizim durumumuz çok belirsiz. bakalım hayırlısı.
valla ben nişanlımın bir askerliğini görmediim pek :)))
balıkçıda olsa farketmez ben onun yüreğine aşık oldum :))) (bazen istifa edim diyorda ben de olur, balıkçılık yaparsın öylede kabulümsün diyorum :)

bende öylee aslındaa mesleğini sevmiyorumm pek amaa oda bırakıyımmı falan diyo yok diyorum çoçuk oyuncagımı meslek sonucta:31:
böyle nasipmiş böyle kabullendik bende kpssyle ugrasıyorum valla bizimde durum pek içler açıcı değil hani bekliyoruz bakalım:16::16:

günaydın arkadaşlar , nihayet sömestr tatilindeyiz. bu soğukta ve karda okula gitmekte resmen eziyet gibiydi.
aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum:34:
derinciğim , yeniden bebeğini güle güle büyüt canım, sağlıkla ve mutluluklar
artık ben de dahil fazla yazmıyoruz ,yeniden toplanalım kızlar:13::13:

Merhaba kızlar,
lacey cim katılıyorum sana , toplanalım yeniden...
Tatil geldi güzel geldi de, biz hiç bir plan yapmadık, sanırım evde geçireceğim. Zaten eşim de çalışıyor izni yok, sadece hafta sonları sarıkamışa kayağa gitme ihtimalimiz var, o da çok düşük , çünkü kayınvaldemler gitti, oğlumuzu kimseye bırakamayız. Artık tatilden sonraki bir hafta sonuna kaldı.
Siz neler yapacaksınız kızlar tatilde? Gerçi öğretmen olmayana tatil yok ama çoğumuz da öğretmeniz gibi... :23:
Pantera ve finger , siz de hoşgeldiniz. Branşlarınız neler? Başarılar diliyorum KPSS maratonunda.

Merhaba kızlar,
Tatil geldi güzel geldi de, biz hiç bir plan yapmadık, sanırım evde geçireceğim. Zaten eşim de çalışıyor izni yok, sadece hafta sonları sarıkamışa kayağa gitme ihtimalimiz var, o da çok düşük , çünkü kayınvaldemler gitti, oğlumuzu kimseye bırakamayız. Artık tatilden sonraki bir hafta sonuna kaldı.
Siz neler yapacaksınız kızlar tatilde? Gerçi öğretmen olmayana tatil yok ama çoğumuz da öğretmeniz gibi... :23:
Pantera ve finger , siz de hoşgeldiniz. Branşlarınız neler? Başarılar diliyorum KPSS maratonunda.

merhaba ayeserciğim , bizimde tatilde planımız yok , kızım üniversite sınavına girecek bu sene dershanede dersler yoğun , oğlumunda dershanesi var (6. sınıf ) bu durumda bana bol bol evin keyfini çıkarmak kalıyor. okunacak kitaplarımı ayırdım mutlaka tatil bitimine kadar okumayı planlıyorum. belki hafta sonu Abant'ta 2 günlüğüne minik bir gezi ayarlarız .
oğluşunla evde beraberliğin tadını çıkarırsın artık. eminim onunda çok hoşuna gider:34:

Merhaba kızlar,

hoşbuldukkkkkk:16::16: valla tatil olanlaraa ohh miiss ne güzel iyi tatillerr taili olanlara bizim yerimizede yatın dinleninn:31::31:
muhasebeciyimmm ben teşekkür ederm ayrıca inş bu maratonu başarıyla tamamlıcam :16: olmassada canımızın sağlıyı özel sektörde mesleğimize devam:31:

merhaba ayeserciğim , bizimde tatilde planımız yok , kızım üniversite sınavına girecek bu sene dershanede dersler yoğun , oğlumunda dershanesi var (6. sınıf ) bu durumda bana bol bol evin keyfini çıkarmak kalıyor. okunacak kitaplarımı ayırdım mutlaka tatil bitimine kadar okumayı planlıyorum. belki hafta sonu Abant'ta 2 günlüğüne minik bir gezi ayarlarız .
oğluşunla evde beraberliğin tadını çıkarırsın artık. eminim onunda çok hoşuna gider:34:

aa boluda falanmısınız siz ? abant diince yazmak istedim daha dün gitmiştim bende şiddetle tavsiye ederimm aşırı bi tatilci akını vardı saten
kışınn bi başka güzel gölcük de bi okadar mükemmel kışın orayada gitmenizi öneririmm yani:31::31:

merhaba kızlar, umarım çok iyisinizdir.bende şubat tatiline girdik evde dinleniyorum kar kış buralar yüksekova soğuk baya.eşim izin alcak haftaya memlekete gitcez 1hafta rapor alıp tatili uzatmayı planlıyorum.dinlenen arkadaşlara iyi tatiller çalışanlarada kolay gelsin diyorum

öncelikle hoşbulduk diyorum.
kıskandım ama herkes tatile girmiş :)))
bende cumartesi tatile gircem inşallah, nişanlımın yanına gitcez kardeşimle.
kızlar ben dersanede öğretmenim gerçekten çok zor çalışma tempomuz.
dua edin kpss de sıra bize de gelsin.
kafama koydum ama inşallah atancam, özelde çalışmak hiç mantıklı değil :50:

aa boluda falanmısınız siz ? abant diince yazmak istedim daha dün gitmiştim bende şiddetle tavsiye ederimm aşırı bi tatilci akını vardı saten
kışınn bi başka güzel gölcük de bi okadar mükemmel kışın orayada gitmenizi öneririmm yani:31::31:
merhaba canım , biz Ankara dayız . ama fırsat buldukça yakın çevredeki güzelliklere kaçıyoruz , seninde yazdığın gibi bu dönem oldukça yoğundur oralar

merhaba kızlar, umarım çok iyisinizdir.bende şubat tatiline girdik evde dinleniyorum kar kış buralar yüksekova soğuk baya.eşim izin alcak haftaya memlekete gitcez 1hafta rapor alıp tatili uzatmayı planlıyorum.dinlenen arkadaşlara iyi tatiller çalışanlarada kolay gelsin diyorum
sizin işiniz daha da zor:( dilerim izinde bol bol dinlenip stres atarsınız :)

öncelikle hoşbulduk diyorum.
kıskandım ama herkes tatile girmiş :)))
bende cumartesi tatile gircem inşallah, nişanlımın yanına gitcez kardeşimle.
kızlar ben dersanede öğretmenim gerçekten çok zor çalışma tempomuz.
dua edin kpss de sıra bize de gelsin.
kafama koydum ama inşallah atancam, özelde çalışmak hiç mantıklı değil :50:

merhaba finger , dilerim istediğin puanı alarak ataman yapılır. dershene de çalışmanın zorluğunu arkadaşlarımdan biliyorum. kolaylıklar dilerim

Back