Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygucuğum yeni uygulama gerçekten güzel. hele puan harika. zaten ancak bu şekilde toplanıyor puanda .bulunduğum yerde yıllık 10 puan veriliyor. inşallah karşılaşırız canım
tabiki diyebilirsin canım, eşimin emekliliğine 1 yıl kaldı. çalışma şartları olarak şanslısın canım. 2 saat çok uzak mesafe ,gerçi ben malatyada çalışırken okula varmam da 2 saati buluyordu. dilerim herşey gönlünüzce olur canım
merhaba gülbebek hoş geldin ,doğudaki yaşanan durumu gerçekten çok güzel özetlemişsin.herzaman bekleriz canımSelamm kızlar geçen sene batıdaydık nereye çıkacak bende gidebilecekmiyim ne olacak acaba diye beynimi yemiştim resmen ama çok şükür eşimle gelebileceğim bir yer çıktı bizde Mardinin bir ilçesindeyiz.Lojmandayım ve şimdi arkadaşları tayin heyecanı sardı batıdayken doğuya gelinecekse tayin beklemek çok zor oluyor bilirim Allah hayırlı yerler nasip etsin inşallah Doğudaki arkadaşlar tayin için sevinirken batıdaki arkadaşlar tayini nasıl bekliyorlar iyi bilirim.Allah eşlerimizden ayırmasın inşallah.Bu ara sıkıntıdan patlıyoruz normalde elime bile almadığım el işine başladım.Birilerine oturmaya gitmek en büyük lüksümüz.:118:Hasta olmamak için dua ediyoruz.eşlerimiz 3 günde bir falan geliyor ama dostluk çok başka arkadaşlarının iyi olması çok önemli anne baba gibiler burda bir hasta olsan her kapıdan bir çorba geliyor Rabbim arkadaşlarımın gönlüne göre versin inşallah.Doğuda arkadaşlık komşuluk çok önemli Batıdaki gibi gezip tozamıyorsunuz malesef arkadaşlarla çıldırmış durumdayızNe yapacağımızı şaşırdık kış günü hapishane gibi aynıAma herşeye rağmen eşinin yanında olmak herşeyi unutturuyor.Dualarım sizlerle ayrı olanları Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.....Öpüyorum kader arkadaşlarım benim...(çaktırmadanda içimi döktüm)
merhaba gülbebek hoş geldin ,doğudaki yaşanan durumu gerçekten çok güzel özetlemişsin.herzaman bekleriz canım