• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kızlar,
nasılsınz? yeni arkadaşlar hoşgelmişler.

@dertsiz, bunları öğretmen arkadaşından duymana gerek yok tatlım, her gün tv de bas bas bağırıyorlar.
bir rütbeli şehit düştüğünde sevinen bir milletin insanları olduk.
pkklıya masum köylü, kandırıltmış tc vatandaşı denirken bizim eşlerimizi faşist teröristler oldu.
eğer komutanları silahlı terör örgütü kurmuşsa bizim adamlar da bu örgütün üyeleri olmuş demek ki.
allah herkese akıl ikir vermiş. açıp bir tarihlerini okusalar keşke ya.. sen üzme kendini, bu millet kendi ipini ikinci kez kendi çekiyor.
biz dua edelim de eşlerimiz sağ salim dönsün evlerine.

Alkışlıyorum seni koca koca, çok güzel ifade etmişsin...

selam kızlar,

@dertsiz, bunları öğretmen arkadaşından duymana gerek yok tatlım, her gün tv de bas bas bağırıyorlar.
pkklıya masum köylü, kandırıltmış tc vatandaşı denirken bizim eşlerimizi faşist teröristler oldu.
eğer komutanları silahlı terör örgütü kurmuşsa bizim adamlar da bu örgütün üyeleri olmuş demek ki.
allah herkese akıl ikir vermiş. açıp bir tarihlerini okusalar keşke ya.. sen üzme kendini, bu millet kendi ipini ikinci kez kendi çekiyor.

harikasın sweetcim!! unutmayın bizde örgüte yardım ve yataklıktan gidebiliriz,bu cümlelerimizle suçu ve suçluyu övmekten...olurda hakim karşısına geçersem diyecem ama adamı yanıma göndermediniz yataklık edemedim diye!!!

selam kızlar,

:42::42::42::42: duygularımızı özetlemişsin sweet.başbuğ demişti asimetrik psikoljik harp diye,adım adım ilerliyolar bu amaçla,yıpranan,yıpratılan vefakar ordu mensupları bir gün tutunacakları son dal olacak.:72::72::72::72:

:nazar::nazar: maşallah, zaman çok çabuk geçiyor, bir bakmışsın yaş günü gelmiş... Sen nasılsın canım? Zorluk çekiyor musun? Nasıl gidiyor annelik? :1:

Merhaba, hoşgeldin, biz de KArs'tayız ama artık misafir sayıyorum kendimi burda :1:

Ne güzel, bizim tercihler arasında da izmir var, ama biraz gerilerde.

Evet canım çabuk geçiyor zaman,iyiyim tatlım yorucu annelik gecen gündüzüne karışıyor:emir_bebek: Zorluk çekmiyorum fazla,eşim de çok yardımcı oluyor gece uyandığında benden önce o kalkıyor,şimdilik her şey yolunda, 2.dönemin başında bitiyor benim doğum izni, rapor falan alırım birazda Martda okula başlıycam galiba:44:

Derincim maşallah büyümüş oğlun:nazar::nazar:

Allah nazarlardan saklasın onu:emir_bebek:

Canım amin...evett büyüyor:emir_bebek:

Evet canım çabuk geçiyor zaman,iyiyim tatlım yorucu annelik gecen gündüzüne karışıyor:emir_bebek: Zorluk çekmiyorum fazla,eşim de çok yardımcı oluyor gece uyandığında benden önce o kalkıyor,şimdilik her şey yolunda, 2.dönemin başında bitiyor benim doğum izni, rapor falan alırım birazda Martda okula başlıycam galiba:44:

Canım amin...evett büyüyor:emir_bebek:

Tatlım imaknın varsa ücretisiz izin de al, ben Oğlum 8 aylıkken başladım neredeyse, Onun için de benim için de rahat oldu.
Eşinin yardımcı olması çok iyi, insan çok rahatlıyor, geceleri benim eşim de kalkar gazını çıkarırdı :1: İsmini Poyraz Efe koydunuz değil mi?

Tatlım imaknın varsa ücretisiz izin de al, ben Oğlum 8 aylıkken başladım neredeyse, Onun için de benim için de rahat oldu.
Eşinin yardımcı olması çok iyi, insan çok rahatlıyor, geceleri benim eşim de kalkar gazını çıkarırdı :1: İsmini Poyraz Efe koydunuz değil mi?

Canım aslında düşündük onu ama benim okul saatleri çok iyi sabahcıyım,öğlen oniki buçukta evde oluyorum. Çok uzun çalışmıyorum işin aslı bu. 1-2 ay annem burada,sonrasında da kayınvalidem gelecek. bebiş de olunca biraz maddi durumlar sarsıldı,çalışırsam çok daha iyi olacak. Evet ismi Poyraz Efe oldu:nazar: Poyraz'ı kullanıyoruz. Çok şükür eşim ilgileniyor,evde olduğu sürelerde hep onunla:emir_bebek: Levent nasıl neler yapıyor:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende subay eşiyim..hep takip ediyordum artık üye oldum..takipcinizim:))

merhaba canım hoşgeldin bende yeniyim sayfada...:))

Kızlar hoş geldiniz:34:

Canım aslında düşündük onu ama benim okul saatleri çok iyi sabahcıyım,öğlen oniki buçukta evde oluyorum. Çok uzun çalışmıyorum işin aslı bu. 1-2 ay annem burada,sonrasında da kayınvalidem gelecek. bebiş de olunca biraz maddi durumlar sarsıldı,çalışırsam çok daha iyi olacak. Evet ismi Poyraz Efe oldu:nazar: Poyraz'ı kullanıyoruz. Çok şükür eşim ilgileniyor,evde olduğu sürelerde hep onunla:emir_bebek: Levent nasıl neler yapıyor:emir_bebek:

Kızlar hoş geldiniz:34:

Levent yürüyor artık canım,bazı kelimeleri söylüyor, heryeri karıştırıyor, yaramazlık yapıyor kendince,
Şu anda bile arkamda bir yazıcıya pat pat yapıyor, bir kurulu ütü masasını devirmeye çalışıyor, bir de kapıyı açıp kapatıyor, seri bir şekilde bunları yapıyor, amacı belli değil...:1::1::1:

Bebeğine babanne mi bakacak canım, çalışmaya başlayınca?

Levent yürüyor artık canım,bazı kelimeleri söylüyor, heryeri karıştırıyor, yaramazlık yapıyor kendince,
Şu anda bile arkamda bir yazıcıya pat pat yapıyor, bir kurulu ütü masasını devirmeye çalışıyor, bir de kapıyı açıp kapatıyor, seri bir şekilde bunları yapıyor, amacı belli değil...:1::1::1:

Bebeğine babanne mi bakacak canım, çalışmaya başlayınca?

Ayy canım ya çok hareketli desene:nazar: Bir süre annem olacak canım yanımızda nisan gibi babaannemiz gelecek inşallah. 2 ay kadarda o idare edecek. Sonra da yaz tatili işte gerisini de düşünemiyorum şu an:1: Yapcaz bir şeyler:1:

Nacizane tavsiyem şimdiden iyi bi bakıcı bulmaya bak,
Kayınvaldenle ne kadar iyi geçindiğinizi biliyorum ama inan hiç rahat olmuyor, ben çok sıkıldım bunaldım,
İnsan biraz yalnız kalmak istiyor.:50:

kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum bi yakınım konyada havacı astsubay kaza yaptığını öğrendik sonrada arkadaşın durumu ağır onun yanındayım bide komutanlara hesap veriyorum ceza üzerine ceza aldık moralim bozuk diye msj attı .. ondan sonra da yani işte 10 gündür kendisinden haber alamıyoruz cezası nasıl bi ceza olabilir ... neden hiç aramıyo merak ediyoruz =((

siz bilirsiniz yardımcı olun noluuurrrr

Öncelikle geçmiş olsun,
Ben bu durumdan birşey anlamadım ama endişelenmeye gerek yoktur belki de, yani aramayışının sebebi ceza değildir başka sebepler, belki de teknik sebeplerdir. Telefon sıkıntısı gibi, kötü şeyler gelmedi benim aklıma nedense. Hem neden aramasın ki, arayamamıştır bence.

kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum bi yakınım konyada havacı astsubay kaza yaptığını öğrendik sonrada arkadaşın durumu ağır onun yanındayım bide komutanlara hesap veriyorum ceza üzerine ceza aldık moralim bozuk diye msj attı .. ondan sonra da yani işte 10 gündür kendisinden haber alamıyoruz cezası nasıl bi ceza olabilir ... neden hiç aramıyo merak ediyoruz =((

birliğini aradınız mı?
ailesi arayıp öğrenebilir.

Nacizane tavsiyem şimdiden iyi bi bakıcı bulmaya bak,
Kayınvaldenle ne kadar iyi geçindiğinizi biliyorum ama inan hiç rahat olmuyor, ben çok sıkıldım bunaldım,
İnsan biraz yalnız kalmak istiyor.:50:

Canım biz bu sene tayinciyiz,gideceğimiz yer nasıl olacak bilmiyorum:50: Oralarda bakıcı bulmak çok zor. Urfa'da kalıyor olsak hiç sıkıntı olmayacaktı.O yüzden annem,kayınvalidem baksın istiyorum. Ama şu an için erken bakalım şu tayinlerden sonra karar vericez.

derinnnn kuzum naber?
çok özledim seniiii..poyraz nasıll çok tatlıdır o ya şimdi
:emir_bebek:
biz de tayinciyiz bu sene biliyosunn umarım yakın yerler ya da aynı yer çıkarrr
hakkımızda hayırlısı olsun..

oda hapsi falanmı acabaaa dicemdee meslektee olan birisi
valla erkekk arkdasm askerı okuldayken oda hapsinde kalmıstıda 7 günnn:26::26:

derinnnn kuzum naber?
çok özledim seniiii..poyraz nasıll çok tatlıdır o ya şimdi
:emir_bebek:
biz de tayinciyiz bu sene biliyosunn umarım yakın yerler ya da aynı yer çıkarrr
hakkımızda hayırlısı olsun..

Canımmmm iyiyimm sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar kuzum? Ben de çok özledim yaaa. Poyraz çok iyi ablası :34: evet gün geçtikçe değişiyor,kilo alıyor büyüyor:nazar:
İnan geçen içimden geçirdim keşke aynı yerler olsa ister misin okulumuz bile aynı olsun:34: Ayyy olur mu olur:52:
Bu arada baban nasıl oldu? Toparlanmıştır baya:nazar:

Back