• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Geçmiş olsun canım, zor günler ama neyseki geçmiş, bir daha yaşamazsınız umarım. Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?
Geçen yıl amma beklemiştik tayinlerin açıklanmasını, bu yıl o telaşı erken başlatacağız gibi... :119:

saol canım çok şükür geçti...
valla batı olsaydı erkenden düşünmeye başlardık da doğu olunca düşünmek iyi olmuo pek:27:
henüz bişey yok aklımızda ama hakkari, şırnak, tunceliden biri gelebilir büyük ihtimal tercihte olmasa bile:(((

Ne yapalım ya, ertelesek de , dönsek dolaşsak da, o yerlere gidip o görevleri yapmak zorundayız. Atanmak için çalışıyorsun sen de, eğer eşinle gidebilirsen senin için atanması daha kolay olabilir, en azından olumlu bir yanı var.

Ne yapalım ya, ertelesek de , dönsek dolaşsak da, o yerlere gidip o görevleri yapmak zorundayız. Atanmak için çalışıyorsun sen de, eğer eşinle gidebilirsen senin için atanması daha kolay olabilir, en azından olumlu bir yanı var.

aynen öyle korkunun ecele faydası yok diyelim..
eşimin tayin dönemi benden önce olacak doğal olarak
eğer iyi bi puan alırsam inşallah onun gittiği yeri yazarım tek kolay yanı bu olur bizim için..

Canım biz de 4. bölgedeyiz, Kars'tayız, 3. yılımız burda, zaten tayin görüyoruz bu yıl, Ankara İstanbul İzmir yazacağız, bakalım hayırlısı.
Burası mesai açısından rahat bir yer, inşallah birlikte gelirsiniz siz de...

karsın neresi cnm biz yazdık verdik bugün kars sarıkamış var listede :26:mayısta tekrar güncellencekmiş sıra gelip gelmeyeceği belli olck hayırlısıolsun hepimizin hakkında :( 4. bölge çıkarsa büyük ihtimal bende gidicem ama 5. bölge çıkarsa biraz sıkıntılı karışık yazdık bakalım bu yıl belirlenck herşey

Son düzenleme:
Biz merkezdeyiz canım, Sarıkamışta tanıdıklarımız var , çok güzel bir yer, hayırlısı hakkınızda.

Biz merkezdeyiz canım, Sarıkamışta tanıdıklarımız var , çok güzel bir yer, hayırlısı hakkınızda.

amin cnm saol hayırlısı olsun kars merkez kaydırma birlik olabilir diye yazmamış tekrar günceleme yaptığımızda ekleyelim ozaman bizde bildik yer olması iyi

amin cnm saol hayırlısı olsun kars merkez kaydırma birlik olabilir diye yazmamış tekrar günceleme yaptığımızda ekleyelim ozaman bizde bildik yer olması iyi

Burası kaydırma birlik değil tatlım, hatta sarıkamış öyle sanırım, birtaneler o yüzden ayrı gayrıydı hatırlarsan, siz iyice araştırın, ve ekleyin,belki benim bilgilerim güncel olmayabilir ama biz yazarken öyle bir durum yoktu. Eşinin sınıfına da başlımı ki acaba?:26: Neydi sınıfı?

Burası kaydırma birlik değil tatlım, hatta sarıkamış öyle sanırım, birtaneler o yüzden ayrı gayrıydı hatırlarsan, siz iyice araştırın, ve ekleyin,belki benim bilgilerim güncel olmayabilir ama biz yazarken öyle bir durum yoktu. Eşinin sınıfına da başlımı ki acaba?:26: Neydi sınıfı?

neresi kaydırma birlik nasıl hiç bir fikrimiz yok sans artık abaklım elimizden geldiğince sağlıklı tercihler yapmaya çalışyoruz tabi tayin daire tercih dışı bile verebiliyormuş hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
Canım yazacağınız yerlerde mutlaka eşinin tanıdığı, ya da tanıdıklarının tanıdığı birileri çalışıyordur. Telefon açıp sorun yazmadan, tayin döneminde telofon trafiği çok olur, "orayı yazayım mı devrem, yok komutanım burası nasıl?" gibi gibi gibi... Karsı Karsta çalışmış birinden öğrenebilirsiniz en iyi, keza diğer şehirleri de öyle...

inş. cnm birlikte gideriz bakalım herşeyin hakkımızda hayırlsı olsun eşim gittikten sonra bir bakıcak eş götürülecek gibiyse gidicem yoksa kalıcam burda:5:4. bölgede yazıcaz biz 4. bölge gelirse benim gitme ihtimalim daha yüksekmiş siz yazıcakmısınız 4. bölge:31:

canım bölgeler hakkında pek bilgim yok ama eşim buraya şırnak beytüşşebabtan geldi erzurum elazığ erzincan gibi yerleri yazarız diyo. bari gitmeden bi bebişimiz olsaydı :):emir_bebek:

angelım geçmiş olsun, kendine dikkat et yorma kendini. fizik tedavi ile sonuç alırsın inşallah.
eşim sanki hala gitmemiş gibi geliyor bana da, fazla alıştım 3 hafta.
kendimi toparlamaya çalışıyorum. pazartesi iş başı yapınca düzelirim sanırım.
özlemcm güzel haberler var sanırım, hakkariden kurtuluyormuşsunuz çok sevindim. ayrıntıları bekliyoruz.
bebişler nasıl kızlar, annelik nasıl gidiyor?

canım çok teşekkür ediyorum,artık daha iyiyim tedavi olumlu sonuç verdi çok şükür
Çok geçmiş olsun tatlım, tedavini aksatma sakın, çok dikkat et kendine.

canım çok teşekkür ediyorum
Özlemler tayin mi görüyor, ben de çok sevindim.....

selam kızlar hepinizi özledim. benim annemler vardı onlar gönderdim şimdiden çok özledim, 9 ocaktada son finallerim olacak okulum bitiyo inş. ayrıca bebiş istiyoruz 2 aydır bu ayda nasip değilmiş ama dualarınızı bekliyorum. doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütürsünüz inşallah,
angelim çok geçmiş olsun balım çabucak sağlığına kavuşursun inş.
sweetim eşine kavuşmana çok sevindim inş sizin için zaman çabucak geçerde biran önce kavuşursunuz.
özlemlerin tayin olayını merak ediyorum oradan kurtulurlar inş.
okyonuscum sende eşinden hiç ayrı kalmazsın inşallah Allah gönlünüze göre versin,
laceycim,jelly,made,ayeser ve ismini yazamadığım arkadaşlarım gelin artık kaynatalım birazcık
:54::54::54::54::54:

Nazcım teşekkür ediyorum canım benim

Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

selam kızlarrr ...
umarım herkes iyidir...
biz ailecek kötü günler geçirdik ama şükür geçti zor günler.
kasım sonu babam önemli bir ameliyet geçirdi adanada..
neyse ki umduğumuzdan iyi geçti ameliyat. iyi şimdi çok şükür
biz de adanadaydık eşimle çok kötü bişey hastane ortamı allah hiçbirimizi düşürmesin..
arada sırada gelip bakıyorum topiğe ama yazmaya fırsatım olmamıştı. kpss çalışıyorum bi yandan da, topladım kendimi artık..

biz de tayin görüyoruz bu sene doğu olcak.
inşallah hepimize hayırlı yerler çıkar eşlerimizin yanında oluruz..
öptüm herkesi....

Mona'cım çok geçmiş olsun

çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim

karsın neresi cnm biz yazdık verdik bugün kars sarıkamış var listede :26:mayısta tekrar güncellencekmiş sıra gelip gelmeyeceği belli olck hayırlısıolsun hepimizin hakkında :( 4. bölge çıkarsa büyük ihtimal bende gidicem ama 5. bölge çıkarsa biraz sıkıntılı karışık yazdık bakalım bu yıl belirlenck herşey

Okyanusum hayırlısı olsun tatlım

biliyorsun bizde tayinciyiz beni endişelendiren de tercih dışı gelmesi ve benim atamam eşimden sonra olacağı için onun yanına atamamın yapılamama olasılığı

umarım 4.bölge çıkar size de

hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlar batıda da olsak yine kafamız rahat değil.
bugünü bile doyasıya yaşayamıyoruz.
acaba eşimle gidebilecek miyim?
acaba neresi çıkacak?
acaba eşimin gittiği yere ben atanabilecek miyim?...
daha bir sürü acaba var hayatımızda...
biz 2 yıl daha batıdayız ama şimdiden eşimden ayrılacak mıyım
diye düşünmeden edemiyorum.
tayinci arkadaşlar umarım sizde eşlerinizden hiçbir zaman ayrılmazsınız.

Son düzenleme:
Umarım canım,
Geçmişte ayrılık acıları var , gelecekte de olabilirin acısını da yaşıyoruz şimdiden,dediğin gibi, birlişkteyken bile ayrı kalıyoruz, yok kursuydu sınavıydı derken... 3 yıldır asker eşiyim ama 40 yıllık yorgunluk birikti. Çok yıpratıcı, insan evliliğinden bile soğuyor... Bazen çok mutsuz ve yalnız hissediyorum, bebeğim baba demeyi bile öğrenemedi, :5: 15 aylık şimdi 7 aydan fazlası babası olmadan geçti.

yaa ben bişeyi merak ediyorum benim bildiğim tek şey bolu tugayında erkek arkdasm şırnağa gidiyodu işte
başka illerde nasıl bu yani nerden nereye gönderiyolar ? ve bütün meslek hayatları boyunca bu gitgeller devammı ediyo ?:26::26:

selam kızlar,
hepinizin yeni yılı kutlu olsun, inşallah tayinler açısında güzel bir yıl olur. kimse eşinden ayrı kalmak zorunda olmaz.
yeni bir yıla eşim yanımda olmadan girdim,
iş hayatım da bu aralar çok yoğun. ankarada duramıyorum sürekli eğitim vermeye il dışına gidiyorum. çok yorucu ama en azından vakit geçiyor. eşim gideli 6 ay oldu resmen. inşallah seneye bu zamanlar biz de tayin bekliyor olacağız.
hepinizi öpüyorum, fırsat buldukça yazın, merakta bırakmayın.

Son düzenleme:
Umarım canım,
Geçmişte ayrılık acıları var , gelecekte de olabilirin acısını da yaşıyoruz şimdiden,dediğin gibi, birlişkteyken bile ayrı kalıyoruz, yok kursuydu sınavıydı derken... 3 yıldır asker eşiyim ama 40 yıllık yorgunluk birikti. Çok yıpratıcı, insan evliliğinden bile soğuyor... Bazen çok mutsuz ve yalnız hissediyorum, bebeğim baba demeyi bile öğrenemedi, :5: 15 aylık şimdi 7 aydan fazlası babası olmadan geçti.

canım üzülme ya benim oğlumda 19 aylık daha yeni yeni baba demeye başladı.yakında onlarda babalarıyla vakit geçiricekler.Allah büyük acı yaşatmasın yeterki.birde kesinlikle rüşvetsiz baba demiyor çocuk bilmiyor babanın ne olduğunu:(

canım bölgeler hakkında pek bilgim yok ama eşim buraya şırnak beytüşşebabtan geldi erzurum elazığ erzincan gibi yerleri yazarız diyo. bari gitmeden bi bebişimiz olsaydı :):emir_bebek:

canım siz şu anda nerdesiniz benim eşimde beytüşşebap ta:(

Back