merhaba hanımlar nasılsınız ,nasıl geçti bayramınız
merhaba okyonuscuğum , güzel ve yoğun bir bayram geçirdim senin bayramın nasıl geçti, döndün mü evine[/QUOT
merhaba ablacım, benimde bayramım yoğundu annemlerdeydim bayramde eşim nöbetçiydi eşim 3. gün geldi yanıma dün döndük evimize
Tünaydınnnnn canlarımmmm
uzun zamandır yoktum
Kpss çalışıyorum çok sıkı şekilde birde böbreklerimde kum varmış 10 gün ağrılarıyla cebelleştim çok şükür şimdi iyiyim
monacım başınız sağ olsun canım,Allah geride kalanlara sabır versin
derincim senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim sağlıcakla gelsin
okyonuscum evlilik nasıl gidiyor
Sweetcim eşinle görüşebiliyormusun tatlım sen nasılsın
özlem,birtane,lacey,made,jelby,naz herkes iyidir umarım
geçmiş bayramız da kutlu olsun kızlar
ben çok yoğundum bayramda
önce eşimin memleketine gittik sonra benim
günlerimiz yollarda geçti ama yine de güzeldi
herkeseten güzel haberler alırız umarım
özledim sizleri
selam kızlar, okyonuscum ilk bayramınız geçmiş nöbetlerle yine, inşallah diğer bayramlarda rahat olursunuz da tatile falan gidersiniz canım.
angelcım iyi olmana sevindim, geçmiş olsun canım. böbrek ağrısı fenadır.dilerim çabuk atlatırsın, bira içmek iyi geliyor diye duymuştum
eşim gelmedi tabi ki bu bayram da, güya 3 ayda bir izne yollayan tsk benim eşimi 4. ay oldu hala gönderme niyetinde değil. allahlarından bulsunlar.
jelyb canım inşallah eşin gelmiştir. ameliyat falan olacaktın, habersiz bırakma bizi.
özlemcim monacım face de kaynatıyosunuz valla, özledim sizi. hiç msn de göremiyorum artık öziyi.
derincim inş bebiş de sen de iyisinizdir.
madecim bebişin gelmesine kaç gün kaldı? kardeşinin durumu nasıl, daha iyidir umarım.
lacey ablacım, birtane, nazcım hepinizi öpüyorum. boş bırakmayın buraları.
Teşekkür ederim canım.Çok şükür atlattım,umarım tekrarlamaz.Vizelerinde başarılar dilerim.Üni.günlerimi özledimangelciğim çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın.
sweetciğim sende inşallah biran önce eşine kavuşursun canım.
derincimde inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
okyonuscum Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
jely,made,mona,özlem ve diğer arkadaşlar inşallah hepinizde iyisinizdir.
benimde önümüzdeki hafta sınavlarım başlıyor. son vizelerim olacak inşallah. bi süre nete giremem ama gelince bol bol yazışalım topik şenlensin biraz
Sana da iyi haftasonları canımiyi haftasonları kızlaar, özledim sizleriii
Canımm teşekkür ederim,çok şükür atlattım ama sürekli kontrol altında olacağım şimdilik.Çok zor oluyorgünaydın ,güzel bir gün diliyorum.
nazcığım kolay gelsin dilerim sınavlarda istediğin notları alırsın
angelciğim geçmiş olsun , sancısının çok kötü olduğunu biliyorum 2 defa yaşadım. dilerim çabucak atlatırsın
sweetciğim ,dilerim eşin yakın zamanda gelir
Evet okyonusum yaaa artık toplanalımkızlarrr nerdesiniz yaaa topik bomboş özledim eski sohbetlerimizihadi toplanın yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?