Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben kötü günler geçirdim son 1 aydır. Bebeğimi ve kendimi tehlikeye atacak ağır bir hastalık geçirdim. Ankaraya geldik doğum iznine çıktım,eşimde izin aldı bugün test yaptırdık ptesi sonuçlarını alıyoruz,her şey belli olacak bebeğin etkilenip etkilenmediği. Çok tedirginim inşallah hiç bir sorun olmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu süreçte arayıp soran arkadaşlarım oldu hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdanda çoğunuz ilgilenmişsiniz meraklanmışsınız hepinize teşekkür ediyorum,öpüyorum sizi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
kızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....
merhaba hanımlar,
mataranicim başınız sağolsun, çok üzüldüm canım, allah sabır versin. çok zor biliyorum.ben de hem anneannemi hem babannemi kaybettim.yıllar geçse de unutulmuyor ama alışıyorsun. zamanla ... allah sana ,eşine ve ilerde doğacak çocuklarınıza uzun ömür versin .
derincim kendine çok iyi bak,dua edicem senin için, inşallah sonuçlarınız iyi çıkacak.
lacey ablacım sağol desteklerin benim için çok değerli, tecrübeli bi asker eşi olarak beni anladığını biliyorum.
bugün eşimin doğumgünü, içim çok buruk. onu mutlu etmek için çabalıyorum,elimden geldiğince.
okyonuscuğumun düğün geldi çattı, mutluluklar diliyorum, çok güzel geçer inşallah düğünleriniz
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben kötü günler geçirdim son 1 aydır. Bebeğimi ve kendimi tehlikeye atacak ağır bir hastalık geçirdim. Ankaraya geldik doğum iznine çıktım,eşimde izin aldı bugün test yaptırdık ptesi sonuçlarını alıyoruz,her şey belli olacak bebeğin etkilenip etkilenmediği. Çok tedirginim inşallah hiç bir sorun olmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu süreçte arayıp soran arkadaşlarım oldu hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdanda çoğunuz ilgilenmişsiniz meraklanmışsınız hepinize teşekkür ediyorum,öpüyorum sizi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
kızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....
merhaba sweetciğim ,teşekkür ederim. eşinin doğum gününde hem senin hemde eşin için çok zor biliyorum. hele özel günlerde ayrı olmak daha fazla etkiliyor insanı. inşallah sabredip daha sonrasında da sabrın mükafatını fazlasıyla alacaksınız .
seni çok takdir ediyorum canım. hem eşine destek olup hemde güçlü durduğun için bazen senin yerinde olsaydım bu kadar güçlü olabilirmiydim diye düşünmeden edemiyorum. ben 1 haftalık ayrılıklar da bile sulu göz tahire gibi dolaşıyorum ortalarda. dediğim gibi bugünlerde bitecek her gecenin mutlaka gündüzü de var
[sweetcim inşallah iyisindir, sen de aklımdasın hep.
Amin canım sabır bu aralar en çok ihtiyacım olan şey,acımın tarifi yokselam kader arkadaşlarım,ben doğum öncesi izne ayrıldım ve annemde kalıyorum ve malesef orda internetim yok
angelım acını en yakından bilenim allahım bir daha yaşatmasın,sana sabır versin..
okyonusum allahım mutluluğunu daim etsin inşallah çok güzel bir gelin olacaksın eminim...
derin umarım iyidir...
sweetcim inan seni yalnız bırakmak asla istemezdim ama kader utansın.)bende sizi çok özledim inan..
öziii hep aklımdasın inan sana güveniyorum kopar şu formasyonu...
matarani ve monadan pek haber yok sanırım?
birtane az kaldı bacım eşinle beraber olmana sonuna geldiniz nerdeyse...
bu topikten güzl haberler eksik olmasın inşallah kızlar hepinizi çok öpüyorum
Amin ablacım Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,çok zormerhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu bu aralar çok yoğunum
öncelikle angelacığımm çok üzüldümAllah bir daha böyle bir acı göstermesin.
okyonuscuğum mutluluklar dilerim , bir ömür boyu eşinle sağlık içinde yaşamanız dileğimle. çok güzel bir gelin olacaksın
derinciğim çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.
sweetciğim eşinle uzakta olup ,ayrılık acısını çekmek hiç kolay değil. bu ayrılıklarla birbirinize olan bağlılığınız 2 kat artacak.bu günler bittiğinde siz daha güçlü bir şekilde devam edeceksiniz. her gecenin bir sabahı vardır.
özlemciğim inşallah her şey istediğin gibi olur.
derincim geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin sağlıkla gelir,dualarım seninle tatlım,inanıyorum olumsuz hiçbirşey olmayacak,güzel haberler alacaksınızMerhaba kızlar. Nasılsınız? Ben kötü günler geçirdim son 1 aydır. Bebeğimi ve kendimi tehlikeye atacak ağır bir hastalık geçirdim. Ankaraya geldik doğum iznine çıktım,eşimde izin aldı bugün test yaptırdık ptesi sonuçlarını alıyoruz,her şey belli olacak bebeğin etkilenip etkilenmediği. Çok tedirginim inşallah hiç bir sorun olmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu süreçte arayıp soran arkadaşlarım oldu hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdanda çoğunuz ilgilenmişsiniz meraklanmışsınız hepinize teşekkür ediyorum,öpüyorum sizi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Canım Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallahkızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....
angelcım canım benim çok üzüldüm,ne desek boş umarım en kısa zamanda toparlanırsın,gel buraya yaz içini dök..
Amin canım sabır bu aralar en çok ihtiyacım olan şey,acımın tarifi yok
inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle
Amin ablacım Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,çok zor
derincim geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin sağlıkla gelir,dualarım seninle tatlım,inanıyorum olumsuz hiçbirşey olmayacak,güzel haberler alacaksınız
Canım Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah
İnşallah toparlanacağım canım,acım dinmez ama Allahta sabrını verir.Biraz daha kendime geleyim sizlerleyim yine inşallah
başınız sağolsun canım.Allah sizlere sabır versin. mekanı cennet olur inşallahhkızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....
matarani başın sağolsun cnm çok üzüldüm derincim çok büyük geçmiş olsun hayırlı hbrlerini bekliyoruz dualarım seninle kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilk düğünü atlattık kocişimle evimizdeyiz
sıra 2. düğünde perşembe gece burdura gidiyoruz ordan antalyaya ama havalada soğudu bakalım balayı şansımıza artık:97: fotoğraf ekledim bakabilirsiniz facebooktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?