Asker Eşleri

Kilo vermek isteyenlere Levent'i bir iki aylığına baktırmak istiyorum :60:
Ne kilo kalıyor ne birşey. 38 bedenim ben,ü ama bazı 34 bedenlere de girebiliyorum, :52:

:) eğer bebişler kilo verdiriyorsa tek bi sorunum var onuda aşar aşmaz hemen çocuk çalışmalarına başlayım o zaman canım :)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar sivasta araba çarpması sonucu şehit olan astsubay benim eşimin arkadaşıydı ve face sayfasına bakıyorum daha 5 ağustosta nişanlısına "nice beraber yıllara" ve "ne kadar uzağa gitsemde gittiğim her yerde benimlesin" yazmış... kalbim o kadar acıdıki Allahım kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın hepsine hayırlı uzun ömürler versin çok kötü oldum...

İyi geceler kızlar kimseler yok sanırım,uzunn bir süredir giremiyorum nete,evime geldim pazartesiden beri yorgunluğu atamadım üstümden,okul başladı burası hala çok sıcak. Sizler nasılsınız?

kuzummmmm hoşgeldinnnnn.
biz de salı günü döndük bitti tatil:(
hepimiz kürkçü dükkanında bulduk kendimizi yine:1:
off çekilmiyordur oraların sıcağı da kuzum ya
ama serinler artık.
yine maraton başladı yani, ben de iyiyim kuzum temizlikle falan uğraşıyorum
1.5 aydır evden uzak kalınca ee uğraştırıyor baya:)

Son düzenleme:
kızlarrrrr iş görşmesini ancak bugün yapabildik haftaya işe başlıyorumm :62::62::62:kocişimde çok sevindi hakkımızda hayırlısı olsun düğün şafağımızda yaklaştı kavuşucaz artık sonra balayımız var 5 gün antalyadayız :69::69:

kızlar sivasta araba çarpması sonucu şehit olan astsubay benim eşimin arkadaşıydı ve face sayfasına bakıyorum daha 5 ağustosta nişanlısına "nice beraber yıllara" ve "ne kadar uzağa gitsemde gittiğim her yerde benimlesin" yazmış... kalbim o kadar acıdıki Allahım kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın hepsine hayırlı uzun ömürler versin çok kötü oldum...

hiç tanımadığımız insanların acı haberlerini duyduğumuzda bile içimiz burkuluyor
bir de böyle tanıdık bildik yüzler olduğu zaman çok daha zor
allah rahmet eylesin..

kızlarrrrr iş görşmesini ancak bugün yapabildik haftaya işe başlıyorumm :62::62::62:kocişimde çok sevindi hakkımızda hayırlısı olsun düğün şafağımızda yaklaştı kavuşucaz artık sonra balayımız var 5 gün antalyadayız :69::69:

iki güzel haber bir arada gözünüz aydın canım:)

iki güzel haber bir arada gözünüz aydın canım:)

teşekkürler canım bu yıl bir kez denize gittim kuru yemiş gibi kavruldum ancak kendime geldim hala izlerim duruyor hatta artık balayında çıkarıcam inş. acısını:66:sizde baya ttil yaptınız ne güzel:8:

kızlarrrrr yarın benim doğum günüm:)
ne zamandır istediğim bir saat vardı nette resmini falan göstermiştim eşime çok önceden
bugün temizlik yapıyorum toz alırken vestiyerin üstünde bir kutu gördüm
açtım hemen baktım istediğim saat:)
yani hediyeyi gününden önce bulmuş oldum
şimdi yarın hiç görmemiş gibi hareket etmem lazım ama başarabilirim inşallah
şu anda gördüm diye söylememek için kendimi zor tutuyorum:1:

selam kızlar,şu yayımlanan görüntüleri izledim. daha doğrusu dayanamadım hepsine. kapattım. çok kötüyüm.
nazcım tanıdık biri olması daha kötü, başınız sağolsun.
okyonuscum tebrik ederim, başarılar dilerim yeni iş hayatında.

teşekkürler canım bu yıl bir kez denize gittim kuru yemiş gibi kavruldum ancak kendime geldim hala izlerim duruyor hatta artık balayında çıkarıcam inş. acısını:66:sizde baya ttil yaptınız ne güzel:8:

:))) evet canım baya uzun bir tatil oldu
güney kıyıları:)
ben denize hep gün batımından sonra gittim 5 gibi falan
o yüzden güzel bi bronzluk yakaladım :34:
bir de sen çok beyaz tenlisin kuzum o yüzden daha dikkatli ol..

ne zamandır istediğim bir saat vardı nette resmini falan göstermiştim eşime çok önceden

ay ne güzel canım bak unutmamış saati beğendiğini ama aldığını saklayamamış senden kaçarmı hiç :1:

selam kızlar,şu yayımlanan görüntüleri izledim. daha doğrusu dayanamadım hepsine. kapattım. çok kötüyüm.

teşekkürler canım çok mutlu oldum örnek bir villa yapmışlar bana ofis olarak orayı verdiler :1:

:))) evet canım baya uzun bir tatil oldu
güney kıyıları:)
ben denize hep gün batımından sonra gittim 5 gibi falan
o yüzden güzel bi bronzluk yakaladım :34:
bir de sen çok beyaz tenlisin kuzum o yüzden daha dikkatli ol..

evet canım beyaz tenliyim o yüzden güneş çok zarar veriyor :6:bol bol koruyucu sürüp gezicem gerçi çok gezemeyiz balayımızda diyor paşam ama ben sanmıyorum öyle olacağını:27:

hiç tanımadığımız insanların acı haberlerini duyduğumuzda bile içimiz burkuluyor
bir de böyle tanıdık bildik yüzler olduğu zaman çok daha zor
allah rahmet eylesin..
amin cnm

amin cnm ekimdede düğünü varmış :( mekanı cennet olsun inşallah. hangi görüntüler?

eşinle birlikte nice mutlu yıllar canım

Back