beğen tuşunu neden kaldırdılar ki, ben bu mesajı beeğendim mesela...![]()
teşekkür ederim ayeserciğimm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğen tuşunu neden kaldırdılar ki, ben bu mesajı beeğendim mesela...![]()
hoşgeldin cnm ben kendi adıma cevap vereyim iyiyim çok şükür öncedende söylediğim gibi diyet yapmaya çalışıyorum :)) leslie nin yürüyüş programlarına uyarak :)iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?epeydir giremedim nete pc bozulduözledim sizi vallahi:)geçmişi okuyamadım çok uzun geldi valla.neler yaptınız bakalım?
merhaba canım umarım sende iyisindir.selam kızlar, dün işe gelemedim, nasılsınız? herkes iyidir umarım.
jelicim hoşgeldin özlettin kendini, az kaldı sanırım gitmenize kayınvalide yanına![]()
teşekkürler cnm iyilik çok şükür. kolay gelsin. hamilesin dikkat et kendineİyi geceler kızlar kimseler yok sanırım,uzunn bir süredir giremiyorum nete,evime geldim pazartesiden beri yorgunluğu atamadım üstümden,okul başladı burası hala çok sıcak. Sizler nasılsınız?
iyi geceler kızlar
herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım
ben istanbul tatilimin sonuna geldim malesefyarın ailemden yine ayrılıyorum ama kocişimi de çok özledim
2 gündür sürekli ayaktayım,düğün telaşesinden çok yoruldum tabi bebişte
uyumadan önce topiğe uğramak istedim özledim sizleri
en yakın arkadaşımın da düğününü yaptık bu akşam :123:
çok güzeldi çok duygulandım
mutluluk ve hüzün biraradaydı
ilk nikah şahitliğimi de yaptım![]()
selaaaaaamnassınız bakam
selam canım, iyiyim kendi adıma.
sende asıl haberler, ağrı nasıl?
lojman falan ne alemde?
selam şeker ne olsun seminere gdip geliyorum okul müdür falan çok feciii ama alışcam..lojman işini özelden bildiririm canım:SS
sen napıyorsun eşin nasılll canmmm
seminer döneminiz başladı dimi, alışma süreci olmuş senin için de. inşallah iyi iş arkadaşların vardır canım.önemli olan ortam çünkü işte.
çok gereksiz bi dönem bulurdum ben seminerleri ya, annem erkenden okula başlardı.küçükken hiç sevmezdim.
eşim de idare ediyor işte, alıştık galiba ayrılığa..
cnm cidden saçma birşey seminer bence:Sbişe yapılmıyor....bayanlar iyi ama 7-8 kişiyiz.erkekler çok garip dışardan gelenlerde var ama bayanla muhabbet sıfır neredeyse....şok oldum..haremlik selamlık oturmalar selam vermemeler almamalar...hoşgeldin diyen çok az erkek vardı...zaten çoğuda asker eşlerini sevmiyor...bir tane daha asker eşi var o söyledi...okulda bile gala gula konuşabiliyorlar![]()
malesef canım, hem muhafazakar hem de terörün olduğu bi yer olunca işte asker eşlerinden nefret ediyorlar.
onların ahlakını bozduğumuzu düşünüyorlardı erzurumda kalmıştık biz de.
boşwer sen de selam sabah verme.sıkma canını. asker eşi varmış işte onla takılırsın artık.
neyse ki ramazan ayını atlatıp da gittin.
cnm cidden saçma birşey seminer bence:Sbişe yapılmıyor....bayanlar iyi ama 7-8 kişiyiz.erkekler çok garip dışardan gelenlerde var ama bayanla muhabbet sıfır neredeyse....şok oldum..haremlik selamlık oturmalar selam vermemeler almamalar...hoşgeldin diyen çok az erkek vardı...zaten çoğuda asker eşlerini sevmiyor...bir tane daha asker eşi var o söyledi...okulda bile gala gula konuşabiliyorlar![]()
mataraniciğim hoşgeldin yeni görev yerinde dilerim sağlık ve mutluluk içinde çalışırsın. yazdıklarından bunun pek mümkün olmadığı anlaşılıyor. sen onlarla hiç muhattap olma boşver. müdürünüz nasıl ,inşallah o biraz daha insancıldır.cnm cidden saçma birşey seminer bence:Sbişe yapılmıyor....bayanlar iyi ama 7-8 kişiyiz.erkekler çok garip dışardan gelenlerde var ama bayanla muhabbet sıfır neredeyse....şok oldum..haremlik selamlık oturmalar selam vermemeler almamalar...hoşgeldin diyen çok az erkek vardı...zaten çoğuda asker eşlerini sevmiyor...bir tane daha asker eşi var o söyledi...okulda bile gala gula konuşabiliyorlar![]()
canım ya benimde en büyük sorunum buydu,şimdi okul baya değişmiş kadro yenilenmiş iyice urfalı olmuş, muhabbet ettiğim 3-5 kişi vardı artık onlarda yok öyle oturup duruyorum okulda kendi kendime dersler başlayınca biraz daha iyi oluyor en azından yüz yüze gelmiyoruz
İyi geceler kızlar kimseler yok sanırım,uzunn bir süredir giremiyorum nete,evime geldim pazartesiden beri yorgunluğu atamadım üstümden,okul başladı burası hala çok sıcak. Sizler nasılsınız?
hoşgeldin cnm ben kendi adıma cevap vereyim iyiyim çok şükür öncedende söylediğim gibi diyet yapmaya çalışıyorum :)) leslie nin yürüyüş programlarına uyarak :)
merhaba canım umarım sende iyisindir.
teşekkürler cnm iyilik çok şükür. kolay gelsin. hamilesin dikkat et kendine
hoşgeldin cnm Allah bir ömür mutlu eder taze çiftleri inş. bebişede dikkat et görüşürüz kib
iyi geceler kızlar
herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım
ben istanbul tatilimin sonuna geldim malesefyarın ailemden yine ayrılıyorum ama kocişimi de çok özledim
2 gündür sürekli ayaktayım,düğün telaşesinden çok yoruldum tabi bebişte
uyumadan önce topiğe uğramak istedim özledim sizleri
en yakın arkadaşımın da düğününü yaptık bu akşam :123:
çok güzeldi çok duygulandım
mutluluk ve hüzün biraradaydı
ilk nikah şahitliğimi de yaptım![]()
canım ya benimde en büyük sorunum buydu,şimdi okul baya değişmiş kadro yenilenmiş iyice urfalı olmuş, muhabbet ettiğim 3-5 kişi vardı artık onlarda yok öyle oturup duruyorum okulda kendi kendime dersler başlayınca biraz daha iyi oluyor en azından yüz yüze gelmiyoruz
teşekkürler laceycim inşallah hepimiz için hayırlı olur...müdürümüz çok feci sene başı toplantısı yapıldı yanındaki yazan arkadaşa la ne bakıyon yazsana kaypak dedi düşünebiliyormusunuz okadar okul değiştirdim böyle bir müdür görmedim hayatımda...camların çoğu seçim zamanında krılmış hala yapılmamış baktıkça sinir oldum.okul taşımalı ya çocuklar atatürk posterine tebeşir atma yarışı yapıyorlarmış tablo tebeşir boyasıyla lekeli lekeli...çok farklı çok kinleniyorumm çoook
derin inan bende okulun açılmasını bekliyorum ..şoklardayım halaa farklı bir dünya buralar:SS