Asker Eşleri

günaydın sweet nasılsın? ablamlardaydım ne zamandır..gezmeden tozmadan vakit bulup giremedim..şimdi de gitme hazırlıklarımız başladı bakalım:4:
sende ne var ne yok kuzu

günaydın sweet nasılsın? ablamlardaydım ne zamandır..gezmeden tozmadan vakit bulup giremedim..şimdi de gitme hazırlıklarımız başladı bakalım:4:
sende ne var ne yok kuzu

canım iyi yapmışsın gezmişsin, gidiş ne zaman?
ben de idare ediyorum canım işte, dua etmekle beklemekle geçiyor zaman...bildiğin gibi tatlım

inşaat teknikeriyim canım şantiye şefliği yapıcam hayırlı olur inş. Hakkımda :44: Düğünümüze az kaldı şafak 28 :62::62:eşin düğünden önce geliyor bizim düğüne birlikte katılırsınız :1:

meslektaşız seninle bende asker eşi ve aynı zamanda inşaat teknikeriyim şimdilik belediyede çalışıyorum ama tayin olunca ne olacak bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız haftasonu mobilyalarımız geliyormuş sonunda yerleştiricez evimi perdelerimde dikilmiş onlarıda teslim aldık evle ilgili eksiğimiz kalmadı:66:

meslektaşız seninle bende asker eşi ve aynı zamanda inşaat teknikeriyim şimdilik belediyede çalışıyorum ama tayin olunca ne olacak bilmiyorum

aa ne güzel canım siz hangi sehirdesiniz :6:belediyeyide tayin olamıyosun o kötü yaa :44:ben yapı denetimde çalışıyordum şimdi istanbulda ofisi olan yurt dışı kaynaklı bir firmada şantiye sefi olarak başlıycam 62 villa yapılmış kaba yapı bitmiş ince yapıdalar yaza doğruda olimpik yüzme havuzu ve çevre düzenlemesine geçilecek bakalım inş. hayırlı olur benim için :97:

slm kızlar nasılsınız haftasonu mobilyalarımız geliyormuş sonunda yerleştiricez evimi perdelerimde dikilmiş onlarıda teslim aldık evle ilgili eksiğimiz kalmadı:66:

hayırlı olsun canım, bak panik yapıyordun nasıl yetişecek diye, ne güzel olacak evin, güle güle oturun paşanla:nazar:

hayırlı olsun canım, bak panik yapıyordun nasıl yetişecek diye, ne güzel olacak evin, güle güle oturun paşanla:nazar:

saol canım çok şükür yetişti hepsi beyaz esyalarım kuruldu mutfagım yerleşti mobilyalarımda gelince perdelerimde hazır halılar hazır evin eksiği kalmıyor:nazar:
gelilğiminde bitmiş haline görücem cuma günü duvak ve çiçeğimi seçicem düğüne 10 gün kala son kez giyip teslim alıcam gelinliğimi:69:

aa ne güzel canım siz hangi sehirdesiniz :6:belediyeyide tayin olamıyosun o kötü yaa :44:ben yapı denetimde çalışıyordum şimdi istanbulda ofisi olan yurt dışı kaynaklı bir firmada şantiye sefi olarak başlıycam 62 villa yapılmış kaba yapı bitmiş ince yapıdalar yaza doğruda olimpik yüzme havuzu ve çevre düzenlemesine geçilecek bakalım inş. hayırlı olur benim için :97:

ben istanbuldayım kadrolu değilim zaten mecbur çıkacam işten senin içinde hayırlı olsun

canım iyi yapmışsın gezmişsin, gidiş ne zaman?
ben de idare ediyorum canım işte, dua etmekle beklemekle geçiyor zaman...bildiğin gibi tatlım

haftaya pazartesi inşallah canım..iki gün öncesinden kociş gelecek kısmetse:31: anlıyorum canım..hep aynı zamanlar işte....Allah can sağlığı versin

güle güle kullanın topiğimizin çıtır gelini:66:

canım eşin gelicekmiş çok sevindimm, izin zamanı geldi demek:46: :nazar: inşalalh hiç ayrılmayacağımız günler de gelir birtanecim

haftaya pazartesi inşallah canım..iki gün öncesinden kociş gelecek kısmetse:31: anlıyorum canım..hep aynı zamanlar işte....Allah can sağlığı versin

güle güle kullanın topiğimizin çıtır gelini:66:

teşekkür ederim tatlı annecik :71:bu arada eşin geliyormuş gözün aydın çok sevindim inş. tez zamanda kavuşursunuz birdaha böyle ayrılıklar yaşamazsınız oğlusun babasıyla büyür

Son düzenleme:
Evet canım son senemiz hatta benim burada son 2 ayım diyebilirim:)))

Canım ya anlıyorum seni ben nerdeyim diyorsun sürekli:(((

canım merhaba sende hoşgeldin. levent nasıl? İyi hamilelik her şey yolunda çok şükür:) sen branş öğretmeni olduğun için derslk sistemi var galiba. benimde var bi sınıfım şu an bütün camları inmiş durumda:( bizimde geçen sene daha iyiydi şimdi onlar gitti hep yenilerde il içinden falan gelmiş 2 tane yeni atama var onlarda seminerdeymiş okul açılınca gelecekelrmiş umarım onlar selamlaşacak tarzda insanlardır:...

Canım merhaba, Levent iyi, yaramazlığa devam işte, :52: Bizde de yeni atamalar var ama ortam şimdilik çok renkli, çoğu polis eşi, asker eşi olarak bu yıl yalnızım. Ders programımı da ayarlayabilirlerse bir günüm boş olacak. Hayırlısı bakalım, Eşimin gelmesine de az kaldı, lay lay lom :52:

günaydın kızlaaaaaarrrr:71::71::71::71::71::70:

Nasıl oldun canım, yolunda mı herşey?

Güle güle kullanın tatlım, ama çok erken kurulmuş bir cümle, evin eksikleri hiç bitmez, göreceksin,:8:

Back