Asker Eşleri

Biz Karstayız canım, burda 3 çeşit lojman var, bu yıl yeni yapılan birkaç apartman, bildiğimiz dışardan bakınca tsk lojmanı olduğu belli olan klasik tip lojmanlar ve tek katlı bahçeli tarihi rus evi olup lojman olarak kullanılan binalar. Biz klasik olanlarında oturuyoruz. Mutfağımdan memnunum çünkü yenilenmiş, lavabo ve banyo içler acısı, odalar da çok iyi sayılmaz ama eşyalarla kapanıyor pek belli olmuyor. Ama bazı kişiler tadilat yapıpyor ve bir nebze yenilenmiş oluyor lojman. Bakım yapılmış bir lojman düşebilir, düşmeyebilir de. Her sitede iyi lojmanlar da vardır ama iyi puanı olan alır.

evet anladım yani puana göre bakalım artık kısmet beyenmezsek almayız lojman. lojman kiralarıda o kadar ucuz değil anladığım kadarıyla artık gideceğimiz şehre göre kararımızı veririz o zaman.
teşekkür ederim cevap veren herkese.
bide bişey daha soracağım taşınmak zor oluyor mu eşyalar yıpranıyordur mutlaka da daha uzun kullanmak için ne gibi önlemler alınabilir?

evet anladım yani puana göre bakalım artık kısmet beyenmezsek almayız lojman. lojman kiralarıda o kadar ucuz değil anladığım kadarıyla artık gideceğimiz şehre göre kararımızı veririz o zaman.
teşekkür ederim cevap veren herkese.
bide bişey daha soracağım taşınmak zor oluyor mu eşyalar yıpranıyordur mutlaka da daha uzun kullanmak için ne gibi önlemler alınabilir?

Daha hiç taşınmadık biz. Ama baloncuklu naylonlar geliyor her taşınma dönemi bizim askeri kantine. Herkes eşyalarını onlarla sarıyor. Sandalye ayaklarını bile. Ama bunun yanında evden eve nakliye şirketleri var, daha özel hizmetler veren. Özel eşyalarını sen topluyormuşsun diğer eşyaları şirket toplayıp gittiğin yerde de kuruyorlarmış.

selam kızlar, nasılsınız?
taşınacaklar için evden eve nakliyatları öneririrm ama ucuzuna kaçmayın. oyakınki gayet profesyonel. yine de değerli eşya bırakmamak gerekiyor.taşınma dönemi bitmedi mi yaw hala taşınanlar mı var?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?epeydir giremedim nete pc bozuldu:(özledim sizi vallahi:)geçmişi okuyamadım çok uzun geldi valla.neler yaptınız bakalım?

İyi akşamlar herkese ..
Sizden bir konuda bilgi isteyeceğim.
1. bölgelerde bulunmuş olanlar nerelerde bulundunuz?
Nerelerden memnundunuz bana biraz yardımcı olabilir misiniz?
Özellikle eşlerinizin yoğunluğu açısından ..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?epeydir giremedim nete pc bozuldu:(özledim sizi vallahi:)geçmişi okuyamadım çok uzun geldi valla.neler yaptınız bakalım?

Hoşgeldin canım, ben de senin gibi uzun süre girememiştim, dönüş yaptım:1:
Bilgisayarı da açık unutmuşum, daha doğğğrusu uyuya kalmışım Leventi uyuturken, gee terrar uyanınca aklıma geldi ,
Öyle işte boğuüuyorum ben bebişimle :emir_bebek:
Haftaya da işe başlayacağım sanırım.
Senden ne var ne yok?

Hoşgeldin canım, ben de senin gibi uzun süre girememiştim, dönüş yaptım:1:
Bilgisayarı da açık unutmuşum, daha doğğğrusu uyuya kalmışım Leventi uyuturken, gee terrar uyanınca aklıma geldi ,
Öyle işte boğuüuyorum ben bebişimle :emir_bebek:
Haftaya da işe başlayacağım sanırım.
Senden ne var ne yok?

aynen canım valla bende Ayaz paşayla uğraşıyorum.çok afacan çok haylaz.annem olmasa ne yapardım acaba?gerçi 20 gün sonra annemde olmucak yanımda.off....:(

selam kızlar, dün işe gelemedim, nasılsınız? herkes iyidir umarım.
jelicim hoşgeldin özlettin kendini, az kaldı sanırım gitmenize kayınvalide yanına:59:

merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:16: bizde pazartesi seminerlere başladık. dilerim hem öğrenciler hemde öğretmenler için sağlık ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı olur
swetciğim geçmiş olsun canım, bu ara çok salgın grip.mevsim geçişleri gribal enfeksiyonların artış dönemi oluyor genelde

merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:16: bizde pazartesi seminerlere başladık. dilerim hem öğrenciler hemde öğretmenler için sağlık ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı olur
swetciğim geçmiş olsun canım, bu ara çok salgın grip.mevsim geçişleri gribal enfeksiyonların artış dönemi oluyor genelde

Beğen tuşunu neden kaldırdılar ki, ben bu mesajı beeğendim mesela...:23:

evet ben de beğendim, :71:
ablacım kaptık şifayı yatmadan da geçmiyor.aman dikkat okullar açılınca salgınlar da artıyor haklısın.

Geçmiş olsun canım, Levent uyandı, 25 dkcık uyuyup. Masaüstünde benimle çekilmiş bir fotoğrafı var ille de onu görmek istiyor, :9:

sağol canım,
25 dk mı? ah ah leventciğin yerinde olsam var yaa, uykunun dibine vururdum. :71: kolay gelsin canım

Back