- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
mona direk belli olcan kuzu
özdelice benm ilk günüm sayılırdı o yüden etrefa malak malak bakındım
neyse öyle olcak ama çaktırmamak lazım, benimsemek lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mona direk belli olcan kuzu
özdelice benm ilk günüm sayılırdı o yüden etrefa malak malak bakındım
Biz Karstayız canım, burda 3 çeşit lojman var, bu yıl yeni yapılan birkaç apartman, bildiğimiz dışardan bakınca tsk lojmanı olduğu belli olan klasik tip lojmanlar ve tek katlı bahçeli tarihi rus evi olup lojman olarak kullanılan binalar. Biz klasik olanlarında oturuyoruz. Mutfağımdan memnunum çünkü yenilenmiş, lavabo ve banyo içler acısı, odalar da çok iyi sayılmaz ama eşyalarla kapanıyor pek belli olmuyor. Ama bazı kişiler tadilat yapıpyor ve bir nebze yenilenmiş oluyor lojman. Bakım yapılmış bir lojman düşebilir, düşmeyebilir de. Her sitede iyi lojmanlar da vardır ama iyi puanı olan alır.
evet anladım yani puana göre bakalım artık kısmet beyenmezsek almayız lojman. lojman kiralarıda o kadar ucuz değil anladığım kadarıyla artık gideceğimiz şehre göre kararımızı veririz o zaman.
teşekkür ederim cevap veren herkese.
bide bişey daha soracağım taşınmak zor oluyor mu eşyalar yıpranıyordur mutlaka da daha uzun kullanmak için ne gibi önlemler alınabilir?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?epeydir giremedim nete pc bozulduözledim sizi vallahi:)geçmişi okuyamadım çok uzun geldi valla.neler yaptınız bakalım?
Hoşgeldin canım, ben de senin gibi uzun süre girememiştim, dönüş yaptım
Bilgisayarı da açık unutmuşum, daha doğğğrusu uyuya kalmışım Leventi uyuturken, gee terrar uyanınca aklıma geldi ,
Öyle işte boğuüuyorum ben bebişimle
Haftaya da işe başlayacağım sanırım.
Senden ne var ne yok?
selam kızlar, dün işe gelemedim, nasılsınız? herkes iyidir umarım.
jelicim hoşgeldin özlettin kendini, az kaldı sanırım gitmenize kayınvalide yanına
hoşblduk canım.evet az kaldı 19 günümüz varsen nasılsın?
aynen canım valla bende Ayaz paşayla uğraşıyorum.çok afacan çok haylaz.annem olmasa ne yapardım acaba?gerçi 20 gün sonra annemde olmucak yanımda.off....
selam kızlar, dün işe gelemedim, nasılsınız? herkes iyidir umarım.
jelicim hoşgeldin özlettin kendini, az kaldı sanırım gitmenize kayınvalide yanına
merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun bizde pazartesi seminerlere başladık. dilerim hem öğrenciler hemde öğretmenler için sağlık ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı olur
swetciğim geçmiş olsun canım, bu ara çok salgın grip.mevsim geçişleri gribal enfeksiyonların artış dönemi oluyor genelde