- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
selam canım, yok malesef. gelmesi gereken zamanda göndermiyolar,3 ayda bir izin olayı da hikaye yani. 5 ayı bulacak gelmesi.
sen nasılsın epeydir karşılaşamadık, özlettin kendini.eşinin dönüşü yakındı sanırım.
bu arada günaydın tüm hatunlar
hasta oldum durduk yerde, işe zar zor geldim ama rapor kullanmak istemiyorum eşim geldiğinde lazım olacak diye![]()
Merhaba tatlım,
Geçmiş olsun tatlım, ben de de bir tuhaflık var bugün , sanırım tansiyonumda bir dengesizlik oldu. Rapor hakkını saklı tutman çok doğru bir tercih olmuş ama sağlığını da yabana atma sakın.
Eşim temmuz ortası gibi izne geldi, temmuz sonu da döndü. Ben de onun yokluğunda memlekete gittim. Annemin yanına orda da internetim çekmiyordu pek , giremedim, hoş çekse de artık Levent(oğlum) pek fırsat vermiyor. Çok hareketlendi artık. Neyse...
yaklaşık 2 haftadır da evimdeyim, mesaim başladı amabebeğime bakacak kimse şimdilik olmadığından rapor aldım evde ona bakıyorum. Şimdi uyuttum da girebiliyorum. Çok keyifli ama çok yorucu günler geçiriyorum.
Eşimin gelmesine tam 1 ay var. Oğlumun doğum gününe ise 14 gün. Bu ayrılık çok hüzünlendiriyor beni çoğu zaman, sevinçlerimiz hep yarım kalıyor.
Allah daha uzununu yaşatmasın , yaşayanlara da sabır versin....:97:
Son düzenleme: