Asker Eşleri

Merhaba tatlım,
Geçmiş olsun tatlım, ben de de bir tuhaflık var bugün , sanırım tansiyonumda bir dengesizlik oldu. Rapor hakkını saklı tutman çok doğru bir tercih olmuş ama sağlığını da yabana atma sakın.
Eşim temmuz ortası gibi izne geldi, temmuz sonu da döndü. Ben de onun yokluğunda memlekete gittim. Annemin yanına orda da internetim çekmiyordu pek , giremedim, hoş çekse de artık Levent(oğlum) pek fırsat vermiyor. Çok hareketlendi artık. Neyse...
yaklaşık 2 haftadır da evimdeyim, mesaim başladı amabebeğime bakacak kimse şimdilik olmadığından rapor aldım evde ona bakıyorum. Şimdi uyuttum da girebiliyorum. Çok keyifli ama çok yorucu günler geçiriyorum.
Eşimin gelmesine tam 1 ay var. Oğlumun doğum gününe ise 14 gün. Bu ayrılık çok hüzünlendiriyor beni çoğu zaman, sevinçlerimiz hep yarım kalıyor.
Allah daha uzununu yaşatmasın , yaşayanlara da sabır versin....:97:

Son düzenleme:
ah anacım bi bilsek,millette bizi beleş oturuyo sanıyo işte...girerken en az bi 3 milyarlık masraf ediyosun bide

Ya beni de şimdiden taşınma telaşı aldı, neden bilmiyorum, eşyaları hep paketlenmiş haliyle hayal ediyorum hep. Onu öyle paketleriz bunu böyle yaparız diye plan yapıyorum sürekli kafamda. Bir de tabi gideceğimiz yerde şöyle tadilat yaparız böyle tadilat yaparız................. Bugün gündüz uyuyacaktım sırf bunlar yüzünden uyuyamadım...:44:

bir çok insan öyle zannediyor zaten 5 yıl önce bir lojmana 2.500 tl masraf yapmıştık,sırf banyo tuvalet lavabo akıntısı için. tesisat çürüktü komple.en azından bizden sonra oturan rahat etmiştir.

Ben de yaptıracağım gittiğimiz yerde, banyomuzdan nefret ediyorum

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. leventin sana ihtiyacı var.öp bizim için onu okullar başladı sanırım öğretmenler için, rapor hakkı bu tarz durumlarda çok lazım oluyor gerçekten.eşinin gelmesine de az kalmış canım çok sevindim, sayılı gün çabuk geçiyor. daha dün gibi aklımda eşim gidecek 6 ay için diyordun. inşallah bizim de çabucak biter. yorma kendini canım temizlik vs ile, ben de bugün karar verdim düzenli yardımcı alacağım eve, çoluk çocuk olmadığı halde.
inşallah tez zamanda ayrılıklarımız kavuşmaya döner canım

iyi akşamlar hatunlar....
tatil dönüşü evdeki bu sessizliğe alışamadım
sanırım çok sıkılıyorum bu akşam
diziler de maşallah tekrar başlamış sezon açılmış
tv de işe yaramaz yani

Biz Karstayız canım, burda 3 çeşit lojman var, bu yıl yeni yapılan birkaç apartman, bildiğimiz dışardan bakınca tsk lojmanı olduğu belli olan klasik tip lojmanlar ve tek katlı bahçeli tarihi rus evi olup lojman olarak kullanılan binalar. Biz klasik olanlarında oturuyoruz. Mutfağımdan memnunum çünkü yenilenmiş, lavabo ve banyo içler acısı, odalar da çok iyi sayılmaz ama eşyalarla kapanıyor pek belli olmuyor. Ama bazı kişiler tadilat yapıpyor ve bir nebze yenilenmiş oluyor lojman. Bakım yapılmış bir lojman düşebilir, düşmeyebilir de. Her sitede iyi lojmanlar da vardır ama iyi puanı olan alır.

ben de bu puan işine gıcık oluyorum.
ne var ki personelin ihtiyacına göre yapılsa şunlar da herkes rahat etse.

Ben de alacağım galiba bu gidişle iyice dağıldım, yardımcı almaya da utanıyorum ya, çok dağınığım ya, ama hiç enerjim kalmıyor. Sabah erkenden kalkıyorum, bütün gün leventle ilgileniyorum. Peşinde koştur, yiyecekmi yemiyecek mi stres yap, çışarı çık gezdir, iştahım da yok bu günlerde, yoruldum... Ama yine de dünyanın en güzel şeyi , minik yaramazım, babasının minik kuzusu....Annesinin mis kokulusu...
Bak bu yazdığın iyi geldi bana, bazen zaman durdu sanıyorum, meğerse hızla geçmiş ve geçiyor...

Lojmana girince yapılacaklar listesi oluşturdum ben kendşme,
Duvar boyası yapılacak
Tavan boyası yapılacak
Kapılar boyanacak
Radyatörler boyanacak, eğer boyamaya müsaitse,
Banyo ve lavoba kesinlikle tadilat geçirecek,
Salon parkeleri çok eskimişse zımparalanıp verniklenecek ya da muşamba tarzı birşeyle kaplanacak(komşumuz öyle yaptırdı, çok temiz görünüyor)
Duvardaki gereksiz çiviler yok edilip yerleri alçılanacak tabi boyadan önce...
Kornişler duvardan duvara yapılacak...
Eklemek istediğiniz varsa ekleyin kızlar siz de...

kızlar kesinlikle eve girmeden, ev boşken ilaçlatın. kalorifer böceği her yerde olabilecek böcek türü.

bence en önemlisi bu. ıyyy. nefret ediyorum yaaa.pislikler.

kürtçe müzikler değişik insanlar....burası çok farklı...ağrıdan selamlar:)umarım alişirim

kürtçe müzikler değişik insanlar....burası çok farklı...ağrıdan selamlar:)umarım alişirim

ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olup mataraniye uçsam
alışırsın kuzum ağrı yine de kötünün iyisi
yeni eviniz ve yeni hayatınızda mutluluklar

monacım beklerim yavrum:)teşekkürler kızlar hepinize...dışarda okadar belliyizki çok farklı cidden..

bide beyaz tenli olan varsa aranızda (benim gibi) damgalanmış gibisinizdir zaten

ben artık bakmıyorum yürürken etrafa.sizde de bu durumu yaşayan var mı.

mona direk belli olcan kuzu
özdelice benm ilk günüm sayılırdı o yüden etrefa malak malak bakındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…