Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ben de döndüm, geçmişi okumaya zaman bulamadım, oğlumun peşine koşuşturmaktan hiçbirşeye vakit kalmıyor. Kilo bile verdim
Umarım herşey yolundadır. Nasılsınız? Yeni taşınanlar tayin yerlerşnşzden bahsetseniz biraz. Hamileler nasıl gidiyor? Bebek büyütenler? Düğün bekleyenler?
Selam hanımlar,
Malumunuz 30 Ağustos yaklaştı, eşlerimiz yeni rütbelerini alacak.
Onun bu gurur verici gününde ne yapsam da daha mutlu etsem diye düşünüyorum ama henüz net bir şey bulamadım.
Bayramda evdeyiz, izin kullanamıyoruz.
Yer itibariyle dışarı da çıkamıyoruz.
Bu konu hakkında bana fikir verebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
rütbesini siz takacaksınız zaten, daha büyük bir onur olabilir mi?[
hayırlı olsun yeni rütbeniz./B]
slm kızlarrrr nasılsınız?
biz sahilde bi cafede oturuyoruz hemen bi bakayım dedim buraya
özlemişim cidden ya:)
aynen canım bu tatil bana baya bi gider amaMonacım tadını çıkar tatlım
bu şehrin karasallığından bıkmış olarak söylüyorumm:96:
biz de ailemin yazlığında kalıyoruz burda canm küçük çok şirin biyerselam kızlar,
monacığım iyi tatiller eğlenmeye bak tadını çıkar,
ben de ailemin yazlığındayım ama hiç tadını çıkaramıyorum.
eşimin bilgisayarı da bozuldu, görüşemiyoruz
okyonuscum çeyizlerin gelmiş hayırlı olsun tatlım
selam kızlar,
monacığım iyi tatiller eğlenmeye bak tadını çıkar,
ben de ailemin yazlığındayım ama hiç tadını çıkaramıyorum.
eşimin bilgisayarı da bozuldu, görüşemiyoruz
okyonuscum çeyizlerin gelmiş hayırlı olsun tatlım
çok teşekkürler canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun canımcım...süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştimsaol teyzesi biz de seni öptük
monnnnaaaaa hoşgeldin zuzum hoşgeldin..çok özlemiştik iyi ki geldin
sweetçim yolun açık olsun..bu gece ve her gece dualarda buluşalım canım
herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlarhepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......
kzılar selam.yarın anneme dönüyorum bol bol konuşucaz.
monocum hoşgeldin bir daha gitme:)
bir tane güzel duların için teşekkürler.Allah hepimizi eşimizle çocuğumuzla ve sevdiklerimizle mutlu kılsın.naz cım ben sana bu konuda yardım edicem :)
devamı yarın:))
selam kızlar...adanada işlerimizi hallettik geldik memleketime..bayramdan sonra gidiyoruz inşllh...umarım herkesin keyfi yerindedir...birtane beni unutmuşsun:)bebiş ve gideceğimin yerde mutlu mutlu olmak istiyorum duanda
sipariş dua
Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ben de döndüm, geçmişi okumaya zaman bulamadım, oğlumun peşine koşuşturmaktan hiçbirşeye vakit kalmıyor. Kilo bile verdim
Umarım herşey yolundadır. Nasılsınız? Yeni taşınanlar tayin yerlerşnşzden bahsetseniz biraz. Hamileler nasıl gidiyor? Bebek büyütenler? Düğün bekleyenler?
günaydın kızlar...ben çok kötüyüm eşim dün nöbetçiydi sabaha karşı helikopter sesiyle uyandım daha doğrusu sıçradım..eşimin bana öğrettiği gibi anladım geçen helikopterin ambulans helikopter olduğunu ve yine malesef ki 3 şehidimiz var..sadece lanet olsun diyorum lanet...kimin umurunda herkesin bu kadar çabuk unutup normal hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor,kimsenin umurunda değil allah kahretsin değil.............................
günaydın kızlar...ben çok kötüyüm eşim dün nöbetçiydi sabaha karşı helikopter sesiyle uyandım daha doğrusu sıçradım..eşimin bana öğrettiği gibi anladım geçen helikopterin ambulans helikopter olduğunu ve yine malesef ki 3 şehidimiz var..sadece lanet olsun diyorum lanet...kimin umurunda herkesin bu kadar çabuk unutup normal hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor,kimsenin umurunda değil allah kahretsin değil.............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?