hoşbuldum bebeğimmmm ben de çookkkk özledimmmmmmmonaaaaaa monaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn iyi ki geldiiiinnn çok özledik seniiii
Slm kızlar nasılsınız
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
monacımmmm hoşgeldin tatlım
özledik seni
bitti hasretlik sonunda
Öperim o kuzuyu bol bol
çok şükür canım postaladık
k.pederim birtanedir,o sülalenin içinde tek
düğünde bütün takılarımı o taktı zaten eşimin tarafından
kendisi kuyumcu da
selammmm kızlarrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmm:80:
hepinizi çoookkkkkkkk özledimmmmmm
ben yokken yokluğumdan duydukları üzüntüyü dile getiren bütün arkdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim
ama görüyorum ki topğimiz tertemiz olmuş, gidişimin bir faydası olmuş:)
çok yazmışsınız okuyamıyorum, umarım herkes iyidir..
ben çok iyiyiym memleketimdeyim tatil devam ediyor:)
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun, hepinizi öperim.....
süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştimsaol teyzesi biz de seni öptük
monnnnaaaaa hoşgeldin zuzum hoşgeldin..çok özlemiştik iyi ki geldin
sweetçim yolun açık olsun..bu gece ve her gece dualarda buluşalım canım
herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlarhepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......
birtanecim teşekkür ederim ben de çoık özlemiştim...
ama duanın içine beni de kat seneye bize de doğu tayini var ben de gideyim eşimle
anaaaaam annnnem çok özür ya dönüp dönüp bakıyorum yaa eksik birileri var diyebitanem inşallah Allahımız birlikte hayırlı yerlere gitmeyi nasip etsin canımcım......
birtanecim çok sağol güzel dileklerin için,
senin de yakışıklı oğluşun sağlıkla büyüsün,kocişine çabucak kavuşun canım
bitanecim güzel duan için çok teşekkür ederim inşşaalllaaaaahh buğra ve annesi de çabucak babasına kavuşur...
amin amiiin tatlışlarım .... birbirimize edeceğimiz dualar daha makbulmüş ...çok öptm sizi benim beyefendi kıpraşıyo uyanacak..
süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştimsaol teyzesi biz de seni öptük
herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlarhepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......
ayyy canımmm nasıl güzel bir dua çok saol inan burnumu sızlattın,rabbim sizide tez zamanda eşlerinize kavuştursun,oğluna sağlık ve uzun ömür sanada devlet kapısı versin inşallah...süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştimsaol teyzesi biz de seni öptük
amiinnnkzılar selam.yarın anneme dönüyorum bol bol konuşucaz.
monocum hoşgeldin bir daha gitme:)
bir tane güzel duların için teşekkürler.Allah hepimizi eşimizle çocuğumuzla ve sevdiklerimizle mutlu kılsın.naz cım ben sana bu konuda yardım edicem :)
devamı yarın:))
kızlar selammm yoktum ortada geldim amaaagelinlik boy provam vardı birdahaki provaya bitmiş olcak gelinliğim çiçeğimi ve duvağımı seçicem değişiklik istediğim yerleri söylücem 4. provada sonkez giyip teslim alıcam düğüne 10 gün kala haftasonu çeyizim gidiyor perdelerim dikilmeye başlandı bayramdan sonraya bitçek mobilyalarımda gelck hayırlısıyla tam kurulcak evim 30 agustos töreninden sonra paşam bize geliyr 6 gün biizde çıkar gezeriz flört ettiğimiz günlerdeki gibi ama şimdi farkımız oldu artık evliyiz ayyy çok aşığımm yaaa çok seviyorum paşamı biran önce kavuşucaz inş. 42 günümüz kaldı
monaaa hoşgeldin canım cezan btimiş çok sevindim tatilede devammış bizim yerimizede tatil yap
sweet iyi tatiller tatlım inş. eşinle tatile çıkacağınız zamanda gelecek hiç üzülme sayılı gün çabuk gecer
özlemimmbende aldım browni tarifini artık düğünden sonra kocişime yaparım ağzımız tatlanır
made canım bu ziyaretçiler bir tek senden korkuyor ben fln yazıyorum beni takmıyorlarbebiş baya büyümüştür Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
birtanee kuzum saol duaların için Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden buğracık babasından bir daha ayrılmak zorunda kalmaz inş.
angel bebişim çok sevindim kurtulmuşsun o yapışkan kadından kayınpederinide çok takdir ettim hee
dertli kuuzm inş. sende kavuşucan eşine hastayım diyordun inş. eşin gelene kadar iyileşirsin
jelyb canım dön annene artık nete takılamıyorsun özlettin kendini sporu anlatıyordun bizi gaza getiriyordun gerçi bende dha hiçbir faliyet yok ama olsun
derinn seni artık pek göremiyorum nasılsın bebişi nasıl umarım keyfin iyidir öpüyorum kocaman
bu arada topiğin tüm fıstıkları kandiliniz mübarek olsun
Monaaaaaa gelmişşş hoş geldin kuzum özledik seniYokluğun çok belliydi...
Selam kızlar, pek uğrayamıyorum malum evimde değilim nete çok sık giremiyorum. Bayram dönüşü başlarız artık muhabbetlere
Okyonuscum iyiyiz cnm ikimizde teşekkür ederiz ilgi ve alakan içinSenin de artık en tatlı zamanların biraz yorulacaksın ama sonra dinlenirsiniz bol bol
kuzmmmmmmm ben de çok özledim yaaaaa...
nasılsın bebiş nasıl??
evetya koyu sohbetler başlasın artık
Oyy oyy gitme bi daha yavrummm normal insanlarla karşılaşalım artıkBebiş iyi ablası tepiniyo iboş Evet sohbetin gözü vuralım mümkünse
biraz zor ama canım inşallah diyelim
gitmem ya artık:)
oyyy yerim ben onu yaa
vurcaz kuzum vurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?