Asker Eşleri

günaydın kızlar,
angel çok sevindim canım, gözün aydın:71:
bugün yine haberler var hakkariden, inşallah kötü bişeyler olmaz artık. kurtulsunlar diye dua edelim, elden gelen başka bişey yok.

selam kızlar, ben uğruyorum topiğe ama yazasım gelmiyor. hep kötü haberler, yok kasetler...insanın yorum yapacak hali kalmıyor.

selam kızlar, ben yarın tatile çıkıyorum. eşimsiz nasıl olacaksa işte o kadar.sizde ne var ne yok

İyi tatiller canım
sweetim eşinle tatile çıkacağın zamanlar da olacak inşallah
o zaman hepsinin acısını çıkartırsın :69:

ben de hamile platesine başlayacağım birazdan ebru şallıyla birlikte:1:
eşim yine nöbetçi böyle değerlendireyim gecemi dedim

İyi akşamlar ..
Yazdıklarınıza fırsat buldukça göz atıyordum ben de yazayım bir selam vereyim size dedim.
Hem de aşağı görünce niye izliyor bizi sorusu oluşturmamak için.
Allah askerlerimizin yardımcı olsun son zamanlarda her gün bir olay ..
Benim erkek arkadaşım asker, her gün bugün bir şey olacak mı korkusuyla uyuyup uyanıyorum ..
Umarım artık bu olaylar son bulur ve hep beraber derin bir nefes alırız.

selam kızlaaaarr iyi akşamlarr:71::71: oyyyy ben çok yorgunumm sevgili ev sahibimiz datlu bi teyze var saolsun taşındığımzdan beri bize yemek taşıyıp duruyor ben de altta kalır mıyım hemen poğaça ve mikrodalgada browni yaptım götürdüm:65: sweetçiğim iyi tatiller bebişim 2013 bizim için tatil yazı olacaktı unutma:34: angelim ben de platese dair ne varsa aldım ama sabah erken kalkamadığım için bi türlü düzenli yapamıyorum şimdi hepsi kolide kocişe çıkaralım desem beni furur valla hakkaride mi aklına geldi yapmak diye bi ton söylenir:57: öperim hepinizi:54:

özlem mikrodalgada browniyi nasıl yapıyorsun? tarifini verebilir misin?

bu arada bir platesçi daha var aranızda bende 12 gündür yapıyorum.

özlem mikrodalgada browniyi nasıl yapıyorsun? tarifini verebilir misin?

bu arada bir platesçi daha var aranızda bende 12 gündür yapıyorum.

malzemeler:

1,5 s.b. şeker
1 s.b. süt
1 s.b. sıvı yağ
4 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
bunları çırpıyorsun canım daha sonra bu karışımdan 1,5 s.bardağı kadarını ayırıp kalan karışıma 3 yumurta, yaklaşık 1,5 s.b. un ve kabartma tozunu ekleyip tekrar çırpıyorsun..bu malzemeyi küçük boy borcama koyup mikrodalgada 600 w. , 10 dk pişiriyorsun...piştikten sonra sıcakken dilimleyip başta ayırdığımız karışımı üzerine kaşık yardımıyla gezdiriyoruz, üzerini istersen hindistan ceviziyle süsleyebilirsin...afiyet olsun :71: çok kolay canım ani misafirim olunca hemen bunu yapıyorum ben ılıkken servis etmeyi daha çok seviyorum...öptüm...

sağol canım, en kısa zamanda deneyeceğim. gece gece canım istedi ama daha yeni pilatesi bitirdim. içimden bir ses "o kadar yoruldun nasıl yiyeceksin diyor" ben de içimdeki sesi dinleyeceğim. :) eşim tatlı bişeyler istediği zaman yapayım bari. küçük kare borcama koyuyorsun sanırım bi de borcam almam gerekecek.

Son düzenleme:
sağol canım, en kısa zamanda deneyeceğim. gece gece canım istedi ama daha yeni pilatesi bitirdim. içimden bir ses "o kadar yoruldun nasıl yiyeceksin diyor" ben de içimdeki sesi dinleyeceğim. :) eşim tatlı bişeyler istediği zaman yapayım bari. küçük kare borcama koyuyorsun sanırım bi de borcam almam gerekecek.

rica ederim canım..evet küçük kare borcam kullanıyorum..zaten çok doyurucu 2 dilimi kesiyo insanı hemen...minik minik dilimler yap 16 dilim çıkıyo...

Back