Asker Eşleri

canım inş. oda gider hemen kurtulurusun benim cuma günü gelinlik boy provam var 2. prova 4.de teslim alıcam gelinliğimi damatlık baktık beden sorunu var eylüle kaldı davetiye bakıcaz oda eylüle kaldı mobilyalarım eylül 15 e kadar gidicek onları yerleştiricez geldiklerinde :97: bu hafta perde seçip diktirmeye başlıcm oda eylülde olur çoğu işi hallettik beyaz esya mobilya halı tamam

okyonusum hazırlıkları bitirmişsiniz sayılır tatlım
eylül de tamamen bitmiş olur herşey hayırlısıyla
gelinliğini çok merak ettim,sana da çok yakışacak
perdeleri nasıl düşünüyorsun stor mu tül perde mi
ben mutfağa işlemeli stor perde yaptırdım birde oturma odasına tül stor,çok kullanışlı temizliğide kolay
diğer odalar tül perde tabi onun ağırlığı da başka

Son düzenleme:
evet canım ya biraz dikkatli olmak lazım aslında.bu işlerin medyada bile gösterilmesi gereksiz bence.gizliden yapıcaksın sağlam olsun.ama ben dört gözle ohal bekliyorum.tabi herşeyin hayırlısı ama ohal olsun hepsi evlerine mahkum kalsın.
Bu arada jelicim fıstık gibisin muhtemelen, 48 kilo, çıtı pıtı...harika! bebişin varmı? o yzden mi göbek oldu cnm?
evet canım 15 aylık bir oğlum var.saol canım ama nerde kocaman göbeklede olmuyo
teşekkürler kızlar:))özlemişim...işte beraber gitcez eşyaları göndercez..ben ilişik kesecem..çok iş var çoook
eşin gelmiş gözün aydın canım.

kızlar bu arada abimlerdeyim çok sık giremiyorum ama takipteyim sizi.kendinize iyi bakın:)
özlemcim sen ne yaptın bu arada canım.çok merak ettim seni?

nasılsın fıstık?sana görümce savar alıcam bu arada doğum hediyesi olarak

bundan daha iyi bir hediye olamaz canım 3 tane olunca tek başıma savamıyorum
görümceceğimle birlikte eşimi bekliyoruz dün nöbete gitti gidiş o gidiş bu saat oldu hala gelemedi
sen nasılsın canım bebiş nasıl

allah kolaylık versin valla bende bi tane var o bile yetiyoiyiyim şükür bebişte iyi şimdilik kavuşmayı bekliyoruz sağa salim

boydan tülperde düşünüyorum tatlım yere kadar pullu bir model begendim çok ağır duruyor saoln için annemin salon perdeleride o tarz bu yıl değiştirdi çok hoşuma gittibu hafta karar vericem artık düşünüyorum pk bir sey kalmadı gibi çok şükür hallettik :97: gelinliğimin modelini çok begendim inş. aynı modeli dikecekler üst ölçümü aldılar şimdi boy ölçüsünü alcklar 3.provada biter istediğin değişiklik olursa söylersin değiştiririz 4. provada son kez giyer teslim alırısn demişti ama bakalım

ayy ne güzel ya harika heyecanlar okyonusum,gelinlik provalarına düğünde giyeceğin iç çamaşırın ve gelinlik ayakkabınla git okyonuscum...

Son düzenleme:
Kızlarr geçen yıl aşık olarak aldığım bir elbise var ve 1 kere giyebilmiştim sadece
arkadaşımın kına gecesi için de o elbiseyi giymeyi düşünüyordum
bugün işten gelince denedim ve elbisenin fermuarını zor kapattım
içinde zor nefes alıyorum ayy çok moralim bozuldu

ama ama artık sen ve bebiş birlikte büyüyosunuz annesi:)

inşallah bakalım bize hiç az gibi gelmiyo ama...bu arada seninde cinsiyeti öğrenmene az kalmış 12. haftadan sonra nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile...ne zaman gelecek inşallah bebiş angelım?

Canım doktor mart sonu dedi ama daha kesin tarih vermedi.Çokk merak ediyorum cinsiyetini,bir öğrensem daha çok varlığını hissedecekmişim gibi geliyor.şuan da annesinin embriyosu o

inşallah bakalım bize hiç az gibi gelmiyo ama...bu arada seninde cinsiyeti öğrenmene az kalmış 12. haftadan sonra nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile...ne zaman gelecek inşallah bebiş angelım?

Canım doktor mart sonu dedi ama daha kesin tarih vermedi.Çokk merak ediyorum cinsiyetini,bir öğrensem daha çok varlığını hissedecekmişim gibi geliyor.şuan da annesinin embriyosu o

ayy hadi inşallah maşallah kuzuya,asıl bundan sonra ultrasonda gördüklerine inanamayacaksın,hele hareketlerini hissettiğinde sabırsızlığın merakın bir kat daha artacak..

ayy hadi inşallah maşallah kuzuya,asıl bundan sonra ultrasonda gördüklerine inanamayacaksın,hele hareketlerini hissettiğinde sabırsızlığın merakın bir kat daha artacak..

Canım inşallah o günleri görürürm hayırlısıyla,çok merak ediyorum
annem de başlamış hazırlıklara bir sürü şey örmüş şimdiden,ist.gidince alıp geleceğim hepsini
onlar benden daha meraklı ki benim ki 6.torunları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…