Asker Eşleri

selam tsk'nın güzide gelinleri nöryonuz:72::72: malum ben ev yerleştiriyorum işler bitti sayılır:6: öptüm sizi:71:

slm kuzum çeyiz hazırlıklarıyla uğrasıyorum davetiye seçicez perdeleri halledicem pek işim var kaldı düğüne 44 gün:27: 6 günlük evliyim :66:

özlemcim kolay gelsin tatlım, saray gibi evin var ne güzel yerleştir işte:nazar:
okyonuscum az kalmış baya, bayramda kayınvalidene mi gidiyosunuz?
kaset cumhuriyetinin güzel hatunları ortalığı misafirlere bırakmayalım, gelin ara sıra.:71:

özlemcim kolay gelsin tatlım, saray gibi evin var ne güzel yerleştir işte:nazar:
okyonuscum az kalmış baya, bayramda kayınvalidene mi gidiyosunuz?
kaset cumhuriyetinin güzel hatunları ortalığı misafirlere bırakmayalım, gelin ara sıra.:71:

evet canım az kaldı kayınvalidem nikaha geldi gitmeyelim gördün nasılsa anneni fln dedim ama belli değil bir ay sonra düğüne gelcekler sonra biz gitçez balayına bir kaç gün geç gitcz birkaçgün ordayız düğünede birkaçgün erken gitçez gerek yok dedim hem çok masraf olck düğün üzüeri hiç gerek yok bence ama karar yine onun canım ben diyeceğimi dedim :51:

evet canım az kaldı kayınvalidem nikaha geldi gitmeyelim gördün nasılsa anneni fln dedim ama belli değil bir ay sonra düğüne gelcekler sonra biz gitçez balayına bir kaç gün geç gitcz birkaçgün ordayız düğünede birkaçgün erken gitçez gerek yok dedim hem çok masraf olck düğün üzüeri hiç gerek yok bence ama karar yine onun canım ben diyeceğimi dedim :51:

ohoo canım bence ipleri şimdiden sağlam tut, 10 günlük tatilde bi sürü işinizi halledersiniz. hem daha yeni görüşmüşler ne gerek var, evlendikten sonra da el öpmeye vs elli kere gidiliyo zaten. gereksiz bence.

ohoo canım bence ipleri şimdiden sağlam tut, 10 günlük tatilde bi sürü işinizi halledersiniz. hem daha yeni görüşmüşler ne gerek var, evlendikten sonra da el öpmeye vs elli kere gidiliyo zaten. gereksiz bence.

bir yıldır memleketine gitmiyor devreleri fln ordaymış onu bahane ediyor ama düğüne 3 gün kala gitçez zten 2günde fazla durcaz yeter 5 gün :27: zten bu saatten sonra bilette zor bulur bayram üzeri :27: direteyim bari gitmeyelim diye :51:

selam kızlaaarrrr
günaydın hanımlar :64:
artık ders çalıştığım için çok sık giremiyorum...hepiniz iyisinizdiir umarım....:21:
selam canım Allah zihin açıklığı versin darısı benimde başıma daha kitap yüzü açmadım:37::37:
selam tsk'nın güzide gelinleri nöryonuz:72::72: malum ben ev yerleştiriyorum işler bitti sayılır:6: öptüm sizi:71:

slm canım iyidir biraz halsizlik ve bekleyen ütülerin dışında. ev yerleştiriyomuşsun evi taşıdınmı bulunduğun yerde mi kalıyosun canım ben kaçırmışım olayı:44:

huuuuu huuuuuu kızlaaaarrrrr nirelerdesiniiiiiiiiiiiiiiiizzzzz :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

yine ben geldimmmm...gittim saçlarımı boyattım daha doğrusu dipleri boyattım kociş nöbetçi yalnızım bugün yoldaş olun baağğaaaa

selam kızlarr :3:
ara sıra bakıyorum cıkıyorum bende ,bu yaz gununde acayıp hasta oldum cigerlerime kadar gitmiş iltihap :( bugun acile gittik annemle doktor 30 iğne verdi popom elege donecek valla :(:( diğer antbiyotıklerde cabası..
bizede büyük ihtimal lojman cıkmıyor puanımız yetmıyor cunku.. golcukte lojmanda oturmasaydık şimdiye dısarda kalmazdık neyse napalım dısardan ev bakıyor sımdı aşkım ona gore bayramdan sonra tasınıcaz napalım.. yınede benim bi ümidim var yarını bekletıyorum eşime,ama eşimde hiç ümit kalmamıs bakalım hayırlısı olsun..

selam kızlarr :3:
ara sıra bakıyorum cıkıyorum bende ,bu yaz gununde acayıp hasta oldum cigerlerime kadar gitmiş iltihap :( bugun acile gittik annemle doktor 30 iğne verdi popom elege donecek valla :(:( diğer antbiyotıklerde cabası..
bizede büyük ihtimal lojman cıkmıyor puanımız yetmıyor cunku.. golcukte lojmanda oturmasaydık şimdiye dısarda kalmazdık neyse napalım dısardan ev bakıyor sımdı aşkım ona gore bayramdan sonra tasınıcaz napalım.. yınede benim bi ümidim var yarını bekletıyorum eşime,ama eşimde hiç ümit kalmamıs bakalım hayırlısı olsun..

vahh guzumm nettin dondurma mı yedin :9: çok çoookk geçmiş olsun bacım....biz de adanada lojmanda oturduk ahan da burda açıkta kaldık çok pişmanız:9:önümüzde 30 kişi var benim de hala umudum var ama eşim bana totosuyla gülüyo çok beklersin diyor:9:

Back