Amin allah güç kuvvet versin tüm askerlerimize bizlere de büyük sabır inşallah.
--------------
esım degıl canım yasamayı becerebılırsek ınsallah o da olur. sadese sevgılım ıcın de degıl haberlere cok kızıyorum ya onca sey oldu bu nasıl bı kayıtsızlık. içim alev alem yanıyoo... ne soylesem boş
son bı kaç saatır ıcım baska yanıyoo. galiba benım gozunun ıcıne baktıgım, kıyamadıgım adam oldü. sabrımı toparlamaya calsıyorum. içim bomboş, derınde bı yerler yangın yeri. herseye hazrıladım kendimi.
son bı kaç saatır ıcım baska yanıyoo. galiba benım gozunun ıcıne baktıgım, kıyamadıgım adam oldü. sabrımı toparlamaya calsıyorum. içim bomboş, derınde bı yerler yangın yeri. herseye hazrıladım kendimi.
ay canım bayada kifayetsizmiş görümcen yani.yüzsüzlüğün bu kadarı pes.iyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ve mağazalarda beğendikleri herşeyi abilerine aldırdılar çıldırmak üzereyim
yarın eşim nöbetçi başbaşa kalacağız kaynanamın ekürleriyle:44:
asıl bomba olayı anlatayım :
görümcelerimin 2 si benden büyük birisiyle aynı yaştayız
yaşıtım olan görümcem bayramdan sonra istanbula gideceğimi öğrendi
ayy angel ben de geleyim gezdirirsin beni dedi
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
gitmişken de tüm akrabalarımı görmek istiyorum çoookk özledim herkesi çünkü
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor
sinirden mahvoldum,beni zor duruma sokmak için elinden gelen herşeyi yaptı
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok
geldikleri gibi sinirlerimi yıpratmayı başardılar
ne yapıcam ben kızlar bununla oralarda offf
hoşgeldin aramıza.Slm sanırım benim yerimde burası
yanı su somalıye nerdeyse sınırlenecegım artık. ya tmm yardım edılsın, ekonomımız kaynaklaımız el verdıgı olcude el uzatılsın su mubarek gunde ama ne gerek var bu kadar reklama haberlerın resmen hepsını kapsıyoo bu durum. bızım ıcımız daha cok karısıkkı... su anda bıle ırakta askerlerımız catısma halınde ve oluyolar benım sevdıgım adamda ıclerınde. belkıde oldu bılemıyorum. basına ne geldı bılemıyorum. ınsanın ısyan edesı gelıyoo
slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim
allahımm ne sınır bozucu bı durum.nedır bu görumcelerden çektiğimiz adamı katıl ederler.canım ya ben kesın bı dılle ve tek kelımeyle senın için uygun değil başka sefere artık deyıp kestırır atardım.ben çok sınırlı ve baskın bı karekterım söyledığımden hiç dönduremezleriyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok
ayy yok arttık canım senınkılerden benımkısı gibi felaketmişşş... zolamayla ne olacak anlamıs değilim..sanki 8yasında kız cocuguda herseyı anasına yetıstırıo bide.. canım ne yap ne et postala onu eşinde gayret etsın bıuna.. biliyorum sırf sana rahat vermeyecek yok illaki gideceksenızde tınlama sonrasında dıcek sana aa benle ilgilenmedin gezdırmedın falan diceksın ozaman ben sana bastan ne demıstımmm...iyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
bende aynı dert var yaaaa ufff... kuzenımın dugunu var ama gorumcem bana gelmekte ısrarlı... insallah gelemsinler diyorum hihihihihkızlar dikkat ediyorumda herkes kayınvalideden, görümceden çekiyor. asker aileleri niye böyle anlamış değilim. çocuklarının huzurunu bozmakla ellerine ne geçiyor ki??? ben de sinirden patlamak üzereyim bayramdan sonra kuzenimin düğünü var memlekete gidicem eşim benimle gelemeyecek. bayramda kayınvalidemler gelicekmiş. ben bayramda misafirimi mi ağırlayacağım (personelden gelenler oluyor) yoksa onlarla mı ilgileneceğim. bi de onları evde bırakıp düğüne gidicem. ben gidiyorum diye hadi bizde gidelim demezler. ne işiniz var benim olmadığım bir evde. gideceğimide biliyorlardı bu ne şimdi?
okyonusum hayırlı olsun,mutlulugunuz daim olsun ınsallah :)slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim
hoşgeldın canım aramıza :) hmm bu arada artık tze değilsin pabucun dama atıldıHoşbulduummm :)) teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için :)
Aslında uzun zaman önce üye olmuştum, 1-2 msj yazmıştım ama foruma çoktandır ugramıyordum. Bu başlıgı da dün farkettim :) İGörür görmez kendimi buraya ait hissettim :) msj yazmasam olmazdı :)
9 aylık taze evliyim:) Üniversiteden geçen yıl mezun oldum, mezun olduktan 6-7 ay sonra da evlendim. İngilizce öğretmeniyim ama kpss mağduruyum, dolayısıyla henüz atanamadım.Şimdilik özel bir okulda görev yapıyorum...
Bu arada ben hiç birinizi tanımıyorum ama tanımayı çok isterim gerçekten, tabii beni de aranıza kabul ederseniz?
benim eşim denızcı canımSanırım hepinizn kara, jandarma yada özel harekat mensubu eşleriniz..allah yardımcımız allah yardımclıları olsun..sag salim dönsünler inş.
merak ettim ama sımdı babam evde dahası yanımda oyuzden sonra dınleyecegım artık ..Dailymotion - talha bora oge - İkbal gurpinar korkmuyorum seni sevmekten - Müzik Kanalı
kızlar bu şiiri dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim çok beğeniyorum sizinlede paylaşmak istedim. talha bora öğe ve ikbal gürpınardan "korkmuyorum seni sevmekten" şiiri
hmm bide son olarak bu kara harekatı basladı diye henuz bi bilgi yok medyada en azından herkes bilsede 3maynunu oynuyor.. bilki sende bu durumu baska yerlerde soyleme mumkunse bu konu burda kalsın olur mu?
yada medyada soylendıde benım mı haberım yok görmedim cunkude..
yok şekerim bende duymadım öyle bir şey.hatta okuyunca şaşırdım biraz.
bu arada kızlar biri beni durdursunbir haftadır feci ötesi yiyorum..noldu anlamadım hamileliğin son aylarındaki gibi gece bile kalkıp bir şeyler yiyorum uykulu uykulu çikolata zaten had safhada fazlalıklardan kurtulmaya başlarken tersi olmasın amanın yine tıkınasım var görüşürüz
ye kuşum ye nasıl olsa zayıfsın bir şey olmaz:)bende sabahtan beri diyet forumundayım.psikolojikim bozuldu bu göbükle yabu arada kızçeler 48 kilo olmuşum.
bu arada kızlar biri beni durdursunbir haftadır feci ötesi yiyorum..noldu anlamadım hamileliğin son aylarındaki gibi gece bile kalkıp bir şeyler yiyorum uykulu uykulu çikolata zaten had safhada fazlalıklardan kurtulmaya başlarken tersi olmasın amanın yine tıkınasım var görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?