Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum
kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim
![]()
hoşgeldinkendinden bahseder misin biraz...az çok okuyorsan burayı hepimizi tanıyorsundur zaten
![]()
slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum
![]()
Hoşbulduummm :)) teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için :)
Aslında uzun zaman önce üye olmuştum, 1-2 msj yazmıştım ama foruma çoktandır ugramıyordum. Bu başlıgı da dün farkettim :) İGörür görmez kendimi buraya ait hissettim :) msj yazmasam olmazdı :)
9 aylık taze evliyim:) Üniversiteden geçen yıl mezun oldum, mezun olduktan 6-7 ay sonra da evlendim. İngilizce öğretmeniyim ama kpss mağduruyum, dolayısıyla henüz atanamadım.Şimdilik özel bir okulda görev yapıyorum...
Bu arada ben hiç birinizi tanımıyorum ama tanımayı çok isterim gerçekten, tabii beni de aranıza kabul ederseniz?![]()
iyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ve mağazalarda beğendikleri herşeyi abilerine aldırdılar çıldırmak üzereyim
yarın eşim nöbetçi başbaşa kalacağız kaynanamın ekürleriyle:44:
asıl bomba olayı anlatayım :
görümcelerimin 2 si benden büyük birisiyle aynı yaştayız
yaşıtım olan görümcem bayramdan sonra istanbula gideceğimi öğrendi
ayy angel ben de geleyim gezdirirsin beni dedi
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
gitmişken de tüm akrabalarımı görmek istiyorum çoookk özledim herkesi çünkü
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor
sinirden mahvoldum,beni zor duruma sokmak için elinden gelen herşeyi yaptı
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok
geldikleri gibi sinirlerimi yıpratmayı başardılar
ne yapıcam ben kızlar bununla oralarda offf
canım allah sabır versin hamile hamile bu kadar yorma kendini diyeceğim ama olmuyo biliyorum ayağının altına yastık koyup dinlen. seninle gelmek isteyen görümcende hiçmi gurur yok ne yapışkan biriymiş öyle. çok ayıp hem davetsiz hem yoğun olacağını söylüyosun üstüne ağlamalar sızlamalar dahada inadına orada kalıp gelecek insan utanır çekinir biraz![]()
![]()
![]()
Amin canım,sabıra çok ihtiyacım var
uyuyamadım sinirimden ve ağrıdan 15-20 dk tuzlu suda tuttum ama faydası olmadı
ahh canım nerede çekinecek insan küçük değil ki 25 yaşında
amacı beni zor durumda bırakmak
benim söylediklerimi geçtim abisini de dinlemiyor
eşim üzülme hallederim diyor ama zor görünüyor
çok sinir oldum bende şimdi ona yaaaa insan Allahtan korkar hamile kadına bu kadar işkence yaparmı. inşallah eşin hallederde gider canım. yarında onlarla başbaşa kalacaksın canım kendine ve bebeğine dikkat et.
inşallah canım bakalım ne yapacak eşim,o da çok üzüldü bugün
yarın da katlanacağım artık zaten benimle yarış halinde olmalarına,imalı sözlerine alıştım onların sadece en sevimli halimle dokunaklı cümleler kuruyorum kendilerine
abilerine gerçek yüzlerini gösteriyorlar sadece
oleeeyy!! benm gibi uyumayan birileri var burda :)) çok mutlu olduumm...sizinde mi eşler nöbetçi yoksa?![]()
insallah biri okurda bı cevap verır. esı sevgılısı ırak a giden varmı? kara harekatı için... benim erkek arkadasım cuma gitti ne haber var bişi.
haberlerde sehit haberi cıkacak die aklım cıkıyoo ne yemek ne uyku... allah askına bı cvp verın...
oleeeyy!! benm gibi uyumayan birileri var burda :)) çok mutlu olduumm...sizinde mi eşler nöbetçi yoksa?![]()