Asker Eşleri

Canım şuan seni haberdar etmek için müsait olmasını bekleme
aklına da kötü şeyler getirme
sağ salim dönecek inşallah dualarımız onlarla zaten

---------
beklemıyorum heberdar etmesını ama bahsettıgım rıskın buyuklugunu bır sız anlarsınız sanırım. ınsanların flım sandıgını bız yasıyoruzzz

canım aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et bizimde dualarımız onlarla Allahın izniyle dönecektir korkma canım güçlü ol asker yarisin

---------
beklemıyorum heberdar etmesını ama bahsettıgım rıskın buyuklugunu bır sız anlarsınız sanırım. ınsanların flım sandıgını bız yasıyoruzzz

tabi ki anlıyoruz
biz nişanlıyken eşim operasyona giderdi haber alamıyordum
ne yaşadığımı bir allah bir ben bilirim
ama müsterih ol sağ salim dönecek inşallah

kızlar hepinize iyi geceler bana müsade benim nöbet yarın :) görüşürüz öptüüümmmm

yanı su somalıye nerdeyse sınırlenecegım artık. ya tmm yardım edılsın, ekonomımız kaynaklaımız el verdıgı olcude el uzatılsın su mubarek gunde ama ne gerek var bu kadar reklama haberlerın resmen hepsını kapsıyoo bu durum. bızım ıcımız daha cok karısıkkı... su anda bıle ırakta askerlerımız catısma halınde ve oluyolar benım sevdıgım adamda ıclerınde. belkıde oldu bılemıyorum. basına ne geldı bılemıyorum. ınsanın ısyan edesı gelıyoo

cnm ya ben yeni katıldım aranıza sanırım eşin ırak ta görevli çatışmadan önce benim eşimde oraya gitmişti.kaldıkları bi yer vardır mutlaka bilgi alamadınmı.Hem aklına hiç kötü şeler getirme önce bizim güçlü olmamız lazım ha çok zor biliyorum ama onlara destek olmak için sanırım güçlü olmamız şart

kesinlikle katılıyorum,herkes farkında zaten orada ki durumun ama bizim için önemli olan kendi ülkemizin durumu.ne olduğu belli olmayan nihat doğanın,yerel dans yapan ve aç çocuklara sakız dağıtan ajdanın saçmalıkları beni hiç ilgilendirmiyor.

herkes reklam peşinde memleket sorunlarıda asker ve ailelerinin omuzlarında...çek çekebilirsen bu yükü benim eşimde çukurcaya gidecek şimdiden içim sızlıyo ama yapacak bişi yok ne yazıkki Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun kimsenin canı yanmasın artık.haberleri izleyemiyorum bile

Amin allah güç kuvvet versin tüm askerlerimize bizlere de büyük sabır inşallah.

--------------
esım degıl canım yasamayı becerebılırsek ınsallah o da olur. sadese sevgılım ıcın de degıl haberlere cok kızıyorum ya onca sey oldu bu nasıl bı kayıtsızlık. içim alev alem yanıyoo... ne soylesem boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…