Canım şuan seni haberdar etmek için müsait olmasını bekleme
aklına da kötü şeyler getirme
sağ salim dönecek inşallah dualarımız onlarla zaten
Allah korusun, sag salim gider gelir inşallah hepsi..Aslanlar gibi dönsünler evlerine..Bizim askerlerimiz çok iyi egitimli, içiniz rahat olsun.
benim eşimde yarın nöbetçi şimdi uyuyo canım :) misafir vardı geç gittiler bende sahur vaktini bekliodum. sanırım vakit geldi yavaş yavaş ben sofrayı hazırlayım
Canım şuan seni haberdar etmek için müsait olmasını bekleme
aklına da kötü şeyler getirme
sağ salim dönecek inşallah dualarımız onlarla zaten
insallah biri okurda bı cevap verır. esı sevgılısı ırak a giden varmı? kara harekatı için... benim erkek arkadasım cuma gitti ne haber var bişi.
haberlerde sehit haberi cıkacak die aklım cıkıyoo ne yemek ne uyku... allah askına bı cvp verın...
Angel'cım ingilizce öğretmenisin sanıyorum?
---------
beklemıyorum heberdar etmesını ama bahsettıgım rıskın buyuklugunu bır sız anlarsınız sanırım. ınsanların flım sandıgını bız yasıyoruzzz
Slm sanırım benim yerimde burası
slm canım hoşgeldin
Slm sanırım benim yerimde burası
Hoşgeldiiinn :))
yanı su somalıye nerdeyse sınırlenecegım artık. ya tmm yardım edılsın, ekonomımız kaynaklaımız el verdıgı olcude el uzatılsın su mubarek gunde ama ne gerek var bu kadar reklama haberlerın resmen hepsını kapsıyoo bu durum. bızım ıcımız daha cok karısıkkı... su anda bıle ırakta askerlerımız catısma halınde ve oluyolar benım sevdıgım adamda ıclerınde. belkıde oldu bılemıyorum. basına ne geldı bılemıyorum. ınsanın ısyan edesı gelıyoo
yanı su somalıye nerdeyse sınırlenecegım artık. ya tmm yardım edılsın, ekonomımız kaynaklaımız el verdıgı olcude el uzatılsın su mubarek gunde ama ne gerek var bu kadar reklama haberlerın resmen hepsını kapsıyoo bu durum. bızım ıcımız daha cok karısıkkı... su anda bıle ırakta askerlerımız catısma halınde ve oluyolar benım sevdıgım adamda ıclerınde. belkıde oldu bılemıyorum. basına ne geldı bılemıyorum. ınsanın ısyan edesı gelıyoo
kesinlikle katılıyorum,herkes farkında zaten orada ki durumun ama bizim için önemli olan kendi ülkemizin durumu.ne olduğu belli olmayan nihat doğanın,yerel dans yapan ve aç çocuklara sakız dağıtan ajdanın saçmalıkları beni hiç ilgilendirmiyor.
herkes reklam peşinde memleket sorunlarıda asker ve ailelerinin omuzlarında...çek çekebilirsen bu yükü benim eşimde çukurcaya gidecek şimdiden içim sızlıyo ama yapacak bişi yok ne yazıkki Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun kimsenin canı yanmasın artık.haberleri izleyemiyorum bile
cnm ya ben yeni katıldım aranıza sanırım eşin ırak ta görevli çatışmadan önce benim eşimde oraya gitmişti.kaldıkları bi yer vardır mutlaka bilgi alamadınmı.Hem aklına hiç kötü şeler getirme önce bizim güçlü olmamız lazım ha çok zor biliyorum ama onlara destek olmak için sanırım güçlü olmamız şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?