Asker Eşleri

evet cnm aklımız var çok şükür ama insanların ilgisinide çok ustaca başka yönlere çekiyorlar. ya göz göre göre sokak ortasında sivil askerlerimiz vuruldu kaç tane ana kuzusu gitti ve hepside kalleşçe arkalarından vuruldu. ama kimseden ses çıkmıyo herkes sineye çekip oturuyo. kimse kılını kıpırdatmıyo. milli birlik ve barebarlik ruhu var milletimizde Allaha şükür ama birazda cesaret edip tepkimizi koymamız lazım. yeter artıkkkk... tv lerde yok bıçak kemiğe dayanmış yok sözün bittiği yerdelermiş hep fasa fiso. kandili bombalıyorlar ama bundan bile tatmin olamıyorum çünkü şer...sizler inlerine çekiliyo bişey olmuyo malesef. masum insanları oradan çıkarıp kimyasal silahla bombalamaları lazım bence ancak öyle geberir köpekler

çok yardımcı olmak istiyorlarsa gizli yapsınlar.sağ elin verdiğini sol el görmesin.ama bas bas bağarıyorlar bak yardım edicem ediyorum diye.benim anneannem dul bir kadındı.köyde yaşadığı içinde herkes ona yardımcı olurdu.akşam yatar sabah kalkınca kapısında yardım bulurdu.kim koymuş kim vermiş bilmezdi.doğrusuda bu değilmi arkadaşlar.

ben kazene hitaben yazmıstım ULUORTA,HERKESE ACIK Bİ PLATFORMDA diye özellikle vurgu yaparak canım.. sizlerde birbirinize uluortamı verdınız msn ,face adreslerını hayır değilmi? o zaman sorun nerede?
bana gore yanlsıtır senın için dogrudur; rutbeler -gizli gorevler ne bilim misal bi havacı demek var bide havacılıgın su su bolumunde x yerınde calısıyor diye ayrıntı vermek var..

bende herkesle konusuyorum ama msn vermeye face vermeye yanasmıyorum buda benım doğrum ve hata yaptıgımı dusunmuyorum

ayy okadar yazdım lkavyede her nere bastıysam sayfa yenılendi yazdıklarımda gitti :84::84::84:

senınkılere benzer seyler yazmıstım bende zaten, oyuzden haklısın diyiyorum..bazen genel dusununce goremıyorsun asıl gereken seylerı sonrası dıyosunkı ayy evet böle böle oldu hala bu millet kör mü yaa

slm kızlar
ayy okyonus şimdi resmen asker eşi mi oldu canım ya:123:
ilk defa akşam olsun istemiyorum malumunuz görümcelerim geliyorlar bu gece
eve gidicem hazırlık yapıcam daha

angelcım allah kolaylık versin canım ama çok yorma kendini bak, dikkatli ol. gelsinler onlar sana hizmet etsinler.

slm kızlar

allah sana kolaylık versın..
neyseki ben yakın değilim ölee yoksa dusunemıyorum , gorumcem gadana gibi gibi oturcak ben hizmet edicem aman ya sabır
ne yemek yapıcaksın peki? hamile hamile fazla yorma kendini..

kıslar buarada yazılarınıza yorum yapıyorum aranıza aldınız dıye:)

ben işteyım artık eve gıtmek ıstıyorum
angelteacher sanada kolay gelsın bence yorma kendını

okyanus sanada bır omur boyu mutluluklar dılerım

allah sana kolaylık versın..
neyseki ben yakın değilim ölee yoksa dusunemıyorum , gorumcem gadana gibi gibi oturcak ben hizmet edicem aman ya sabır
ne yemek yapıcaksın peki? hamile hamile fazla yorma kendini..

Amin canım
bizde uzağız ama üçü de üşenmeden 8 saatlik yoldan geliyorlar
dün akşam karışık dolma yaptım sadece,eşime de et yemeği yaptıracağım çünkü sebze yemiyorlar hanımlar benimde bulantım çok etle uğraşamam
çorba,börek,tatlı
bunlar bile çok ama eşime dua etsinler

8 saatlık yol mesafesi mi ayy yok artıkk peki bunların kalcak yerleri var mı yoksa sizdemi kalıcaklar yatılı bi kaçgun :18:

canım bu hamile halinde dolmayı opup başlarına koymaları lazım,neyseki eşin yardımcı olacakmıs umarım eşin imalarlada olsa gorumcelerine iş yaptırabilir azcıkta olsa..

hoşgeldiniz o zaman. evet foruma fazla girmiyormuşsunz zaten cevaplarınız da hep kısa kısa, ama saatlerdir bizim topiği okuduğunuzu farkedince davet etmek istedim.

slm kızlar

canım benim Allah yardımcın olsun.
benimde 4 tane görümce var maşallah 3ü çok anlayışlı severim 3ünüde ama diğer büyük görümce beni bu sene hayal kırıklığına uğrattı resmen eşimi benden kıskandı yaaaa varmı böle bişey... almanyadan geliyo. görür o bende onun izin zamanlarına izin yazdırırmıyım eşime...

mesaım bıttı eve gıdıyorum hafta sonu nete pek gıremıyorum siz, aileniz ve butun polıs ve askerlerımız yanı herkes Allaha emanet olun. hafta sonu canımızın yanmaması dileğiyle. İyi tatiller :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…