ayy valla gına gelmişti resmen butun kanallarda defneee... ne yalan sölim ölüm haberını duyunca sadce üzüldüm ama vahvahlanacak kadar değil heleki ölüm nedenini öğrenince üzüldüğüme yandım.. aile hayatına iyi örnek olmayan biri için evliyken baska bi erkeğin evinde ölü bulunan ve barda tanıstıgı!! neyse daa bişi demiyorum..
valla medya hatalı evet ama medyaya sucu atmakta bana cocukca gelıyor cunku aklımız var cok sukur.. ülkemizde insanların aklı nerede acaba merak edıyorum.. herkes işine nasıl gelıyorsa öyle davranıyor gerisi hikaye maalesef
aa lütfen kızlar, şu anda nihat doğanın somaliye gitmesinde daha önemli ne olabilir
biz çoğu arkadaş burda birbirimizi ekledik tanıdık tanıştık.çoğumuzunda eşi nerde görev yapıyor biliyoruz.zaten bir çoğumuzun eşi güneydoğuda.olmayanlarda var tabi gidicek olanlar var.patlamalar oldu şehitler oldu sabrımızın taşdığı zamanlar oldu eşimde orda acaba nasıl hayttamı diye endişelendiğimizde birilerinden destek almak isteyince yazıverdik çoğumuz.hatamı yaptık acaba?
evet cnm aklımız var çok şükür ama insanların ilgisinide çok ustaca başka yönlere çekiyorlar. ya göz göre göre sokak ortasında sivil askerlerimiz vuruldu kaç tane ana kuzusu gitti ve hepside kalleşçe arkalarından vuruldu. ama kimseden ses çıkmıyo herkes sineye çekip oturuyo. kimse kılını kıpırdatmıyo. milli birlik ve barebarlik ruhu var milletimizde Allaha şükür ama birazda cesaret edip tepkimizi koymamız lazım. yeter artıkkkk... tv lerde yok bıçak kemiğe dayanmış yok sözün bittiği yerdelermiş hep fasa fiso. kandili bombalıyorlar ama bundan bile tatmin olamıyorum çünkü şer...sizler inlerine çekiliyo bişey olmuyo malesef. masum insanları oradan çıkarıp kimyasal silahla bombalamaları lazım bence ancak öyle geberir köpekler
KUMRALYEŞİL arkadaşım buyur sohbetimize asker eşiysen, çekinme
angelcım allah kolaylık versin canım ama çok yorma kendini bak, dikkatli ol. gelsinler onlar sana hizmet etsinler.
slm kızlar
ayy okyonus şimdi resmen asker eşi mi oldu canım ya:123:
ilk defa akşam olsun istemiyorum malumunuz görümcelerim geliyorlar bu gece
eve gidicem hazırlık yapıcam daha
allah sana kolaylık versın..
neyseki ben yakın değilim ölee yoksa dusunemıyorum , gorumcem gadana gibi gibi oturcak ben hizmet edicem aman ya sabır
ne yemek yapıcaksın peki? hamile hamile fazla yorma kendini..
Amin canım
bizde uzağız ama üçü de üşenmeden 8 saatlik yoldan geliyorlar
dün akşam karışık dolma yaptım sadece,eşime de et yemeği yaptıracağım çünkü sebze yemiyorlar hanımlar benimde bulantım çok etle uğraşamam
çorba,börek,tatlı
bunlar bile çok ama eşime dua etsinler
KUMRALYEŞİL arkadaşım buyur sohbetimize asker eşiysen, çekinme
slm kızlar
ayy okyonus şimdi resmen asker eşi mi oldu canım ya:123:
ilk defa akşam olsun istemiyorum malumunuz görümcelerim geliyorlar bu gece
eve gidicem hazırlık yapıcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?