Asker Eşleri

Kızlar nasılsınız. Eşinden haber alanlar gözünüz aydın olsun. Çok şükür. Ne acı değilmi eşlerimizden sadece iyiyim kelimesini duyabilmek için saatlerce beklemek...Allah yardımcımız olsun. Monacığımda yok ben çok hissediyorum eksikliğinii şimdiden....

arkadaşlar ayaz paşa uyandı.anne artık yanıma gel diyor anne anne diye bağırıyor.hepiniz kendinize iyi bakın.umarım sabaha kadar güzel haberler alırız.

iyi geceler tatlı ruyalar canım.. annesinin zuzusu ayazımızıda öp yerimize :16::16::16: yarın ola hayrola insallah bakalım olumlu bi sonuc cıkar,çıksın artık :20::20:

kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum
özlemcim bitecek bunlar inşallah bizle yanındayız,eşin de görevini bitirip sağ salim gelecek yanına
birtane Allah eşine ve çocuğuna bağışlayacak askerimizi inşallah
hepinizi öpüyorum :70:

okulum için tebrik edenlere çok teşekkürler...umarım güzel insanlarla karşılaşırım...lacey ddurumun benmki gibi ciddi saırım :( çok zor dimi...servise binince eşim deli oluyorummm:((

okulum için tebrik edenlere çok teşekkürler...umarım güzel insanlarla karşılaşırım...lacey ddurumun benmki gibi ciddi saırım :( çok zor dimi...servise binince eşim deli oluyorummm:((
evet canım , özellikle eşim göreve gittiği zaman daha kötü oluyorum. sadece o zamnlar bile ilaç alsam yeter diyorum. ama beni anlayacak bir doktor bulmam lazım. tatillerde eşimi bırakıp anneme bile gitmiyorum çünkü onunla olamadığım zaman mutlu olamıyorum . annemde bildiği için hiç ısrar etmez , onlar gelir çoğu zaman .ama eşimde öyledir . bana düşkün olduğu için belkide ben böyleyim. sadece ben bir kademe daha abartıyorum. Dilerim hepimiz eşlerimizle ömür boyu mutluluk içinde yaşarız.

Son düzenleme:
ahh ahh şu alttaki kısımda mononunda ismi olsaydı keşkee:((:59:

hatta altta değilde bizle şuracıkta yazışsaydı:))
şafak 7:(

Son düzenleme:
monocuğum seni çok özledik...kk da yokluğun çok belli..ama biliyorum ki hiç umrunda bile değil kzum ohh kocan yanında tatildesinn:))ceza bize kesildi yanii..

Son düzenleme:
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar kızlar eşimden face izni koparmaya çalışıyorum eğer izin verirse sizleri eklemek isterim:71::71::71::71::71::71:

az önce eşimi sahur için uyandırırken bana herkes banyosunu yaptımı diye soruyo herkes kim aşkım dedim askerler iş yapıyorlardı ya diyo :) canım benim yaaa uykuda bile askerleri sayıklıyo :))

Günaydın kızlar,yine şehit haberiyle uyandım:(dün internetim gitti ve giremedim...

birtane kamuran yüzbaşıya acil şifalar diğer yüzbaşımıza allahtan rahmet diliyorum,senin yazdıklarını okuyunca baktım internetten...bir şehit daha malesef:(rabbim inşallah son olur...siirttede iki şehidimiz varmış:(

merhaba kızlar,
günaydın demek gelmiyor içimden ankarada yine karanlık birgüne uyandık.şehit cenazeleriyle dolu...
birtanecim acil şifalar diliyorum kamuran yüzbaşıya, dilerim iyileşir. dualarımız onunla canım. iki şehidimiz daha var, karakol baskını...bu kelimeyi duyunca benim ipler kopuyor...
monacığımı da çok özlicez:59: kocişiyle iyi tatiller diliyorum ona :71:

"Operasyon aylarca sürebilir"-HABERTÜRK

inşallah doğrudur, artık iyi bişeylere inanmak istiyorum.

günaydın sevgili asker eşleri her gün şehit haberi duymaktan sevdiğimiz dostlarımızı kaybetmekten gına geldi göz yaşları dinmiyor bir türlü bu sene herhalde en çok şehit verdiğimiz senelerden biri artık bitsin istiyoruz yürek çarpıntısıyla yaşamak zor umarım doğrudur bu haber umarım kökünü kazıyabilirler

hepimize hayırlı haberlerin geldiği geldiği güzel bir gün olması dileğiyle iki gündür giremiyordum miğrenim azdı üzüntüden
özlemin o gün kü yazılarını okurken babamların sınır ötesi harekat yaptıkları günlere gittim ve bende titremeler başladı ben o günleri artık atlattığımı düşünürken
ben daha toplayamamışım kendimi...eşleri o bölgelerde olan herkeze akıl sağlığı diliyorum...inşallah bu harekat son olur diliyorum...
her seferinde yaptıkları gibi tam son hamleye geldiklerinde geri çekilme emri verilmesin bu sefer.....:72::72::72:

bu arada forumu okurken öğretmen olan asker eşlerinin en güzel yerlere tayini yapıldığı gibi birşey okudum..
ay çok güldüm...evet annem 30 yıllık öğretmenlik hayatında hiç merkezde çalışamadı hatta annemin en iyi çalıştığı yer merkeze 1 saat uzak mesafedeki köy okuluydu....
evet gerçekten en güzel okullarda çalışıyolar....

bu arada forumu okurken öğretmen olan asker eşlerinin en güzel yerlere tayini yapıldığı gibi birşey okudum..
ay çok güldüm...evet annem 30 yıllık öğretmenlik hayatında hiç merkezde çalışamadı hatta annemin en iyi çalıştığı yer merkeze 1 saat uzak mesafedeki köy okuluydu....
evet gerçekten en güzel okullarda çalışıyolar....

benimde babam öğretmendi biz iyi okuyalım diye şehre yerleştirdi yıllarca köylere gitti gitti geldi

Back