Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar...
günaydın kızlar balım bi izin vermedi sabahtan beri girmeme Emir Bebek
arkadaşımız çok şükür iyiymişkırıkları varmış sabah ameliyata aldılar..doktorlar mucize demişler....Allahımız tüm yaralılara şifa versin
![]()
bu arada forumu okurken öğretmen olan asker eşlerinin en güzel yerlere tayini yapıldığı gibi birşey okudum..
ay çok güldüm...evet annem 30 yıllık öğretmenlik hayatında hiç merkezde çalışamadı hatta annemin en iyi çalıştığı yer merkeze 1 saat uzak mesafedeki köy okuluydu....
evet gerçekten en güzel okullarda çalışıyolar....
günaydın kızlar balım bi izin vermedi sabahtan beri girmeme Emir Bebek
arkadaşımız çok şükür iyiymişkırıkları varmış sabah ameliyata aldılar..doktorlar mucize demişler....Allahımız tüm yaralılara şifa versin
![]()
kızlar sizin taraftan nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim facede arkadaş listemdeki insanların yüzde doksanı ne şehit ne vatan ne toprak derdinde....hepsi şarkı türkü video payşalımına devam ediyo....oturup konuşsan da öyle tipte demzsin yaniiiiii...kendimi psikopat gibi hissetmeye başlıycam......yazık yaaa çok yazıkkk....
al benden de okadar canım.. dediğim gibi bu milletr sadece sehıt haberleır oldugu zaman vahvahlanıyor ulsuculuk mıllıyetcılık duyguları kabarıyor sonrası foss.. eski hallerine donuyorlar.. oyuzdn faceye gıresım gelmıyor..
defne joy öldü günlerce haberlerini seyrettik yok efendim şike oldu günlerce şike haberlerinden başka bişey izlemedik. şehit olduğunda ise sadece 45 saniye bu medyayada ne söylesem az.insanların ilgisini başka şeylere çekmeyi çok iyi biliyorlar
tşk ederim kazen bey,belkide böyle bi uyarıya gercekten ihtiyacımız vardı kimbilir..birbirimizi bu konuda yeri geldimi uyarıyorduk zaten neyse..
burdaki arkadaslarımla samimiyetim oldugu kadar herkese açık bi platformda banka bilgisi gibi bütün bana özel bilgileri saklamayı bilecek kadarda sınırımı biliyorum/biliyoruz okadar egomuza yenilecek insanlar değiliz sonucta..
örnek verecek olursak birtanesi vardı esının gızlı gorevde oldugunu oyuzden tayınının yukarda geldıgını filan soylemişti sizin soylediğiniz gibi eşini bi nevi deşifre etmişti kimse onunla sidik yarıstırmak için egosunu tatmin etmek için benımde eşim xxxx bilmem ne su bu demedi.. haa burdaki arkadasların eşi belki benım eşim gizli gorevde veya değil bu kimi ilgilendirirki olsun veya olmasın.. ve o arkadas samimiyetı bırakın damdan duser gibi topiğe geldi yazdı yazdı gitti hepsibu..
can guvenliğini merak edecek kadar samimiyetim var gece uykularım kacacak sekılde acaba nasıl iyimidir die ama eşimin rütebesi gorevi nerde calıstıgı vsvs bilgileri burda uluorta paylaşmayacak kadarda sınırımı bilirim
ayy valla gına gelmişti resmen butun kanallarda defneee... ne yalan sölim ölüm haberını duyunca sadce üzüldüm ama vahvahlanacak kadar değil heleki ölüm nedenini öğrenince üzüldüğüme yandım.. aile hayatına iyi örnek olmayan biri için evliyken baska bi erkeğin evinde ölü bulunan ve barda tanıstıgı!! neyse daa bişi demiyorum..
valla medya hatalı evet ama medyaya sucu atmakta bana cocukca gelıyor cunku aklımız var cok sukur.. ülkemizde insanların aklı nerede acaba merak edıyorum.. herkes işine nasıl gelıyorsa öyle davranıyor gerisi hikaye maalesef![]()