Asker Eşleri

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar herkese
laksucum geçmiş olsun tatlım
o migren belası bende de var malesef Allah yardımcımız olsun
Bu operasyonlar aylarca mı sürecek yoksa yıllarca mı bilemem ama kökü kazınmadan döndürmesinler artık
önceki gibi sadece dağı taşı bombalatıp,kökünü kazıdıklarını söyleyip sonra tekrar hortlatmazlar bu köpekleri inşallah

monacım da gelsin artık,bitsin bu mahpusluk

Merhaba
Ufak bır hatırlatma yapmak istiyorum. Burada ne kadar samimi olsanızda geçmişte yaşanan tadsız olayları aklınıza getirin ve rica ediyorum eşiniz hakkında detaylı bilgi VERMEYİN ! Bunu geçmişte çok acı bir fatura ödeyerek yaşadık. Gizli kalması gereken bir askeri personel malesef burada eşinini paylaştığı talihsiz cümleler sonrasında deşifre oldu. 2-3 sene önce yaşanan bu olayı hatırlayanlar vardır. Görev yaptığı yer, göreve çıkışları, adı soyadı, birliği, görevi vb hiçbir bilgiyi rica ediyorum burada paylaşmayın. hatta birbirinizi kullanıcı isimleriniz ile bilin facebook profillerine ne gerek var ? Yazılan hiçbir mesajın silinmediğini unutmayın !

günaydın kızlar balım bi izin vermedi sabahtan beri girmeme Emir Bebek

arkadaşımız çok şükür iyiymiş:64: kırıkları varmış sabah ameliyata aldılar..doktorlar mucize demişler....Allahımız tüm yaralılara şifa versin:59:

arkadaşımız çok şükür iyiymiş:64: kırıkları varmış sabah ameliyata aldılar..doktorlar mucize demişler....Allahımız tüm yaralılara şifa versin:59:

canım inşallah türk milletinin dualarıyla iyileşecek:72:

günaydın hanımlar. hayırlı cumalar güzel haberler duymamız dileğiyle...

slm hayırlı cumalar cümleten dün eşim görevden döndü çok şükür sağsağlım. inş eşi görevde olan arkadaşlarımında eşleri sağ sağlım dönerler evlerine bunu paylaşmak istedim sizlerle allaha emanet olun.:71:

bu arada forumu okurken öğretmen olan asker eşlerinin en güzel yerlere tayini yapıldığı gibi birşey okudum..
ay çok güldüm...evet annem 30 yıllık öğretmenlik hayatında hiç merkezde çalışamadı hatta annemin en iyi çalıştığı yer merkeze 1 saat uzak mesafedeki köy okuluydu....
evet gerçekten en güzel okullarda çalışıyolar....

çalıştığım okullardaki arkadaşlar hep öyle söylerler canım. "çok şanslısınız,size torpil yapılıyor " yıllarca en ücra okullarda çalıştım. neyse canımız sağolsun sonuçta heryer vatan , görevimizi en güzel şekilde yapıyoruz. tıpkı eşlerimiz gibi:72::72:

çok sevindim birtane,Allah çocuğuna ve eşine bağışladı.:70::70:

Son düzenleme:
kızlar sizin taraftan nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim facede arkadaş listemdeki insanların yüzde doksanı ne şehit ne vatan ne toprak derdinde....hepsi şarkı türkü video payşalımına devam ediyo....oturup konuşsan da öyle tipte demzsin yaniiiiii...kendimi psikopat gibi hissetmeye başlıycam......yazık yaaa çok yazıkkk....

birtanecim malesef öyle, kimsenin umrunda değil ki... asker ve polis aileleri dışında bizim arkadaşlardan da çok fazla tepki yok. tabi duyarlı olup vatanını düşünenler hariç. ama özellikle muhafazakar arkadaşlar çok mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar. tatil fotoları falan hep. şarkı türkü dediğin gibi.entel takılıp barış naraları atanları da var.

kızlar sizin taraftan nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim facede arkadaş listemdeki insanların yüzde doksanı ne şehit ne vatan ne toprak derdinde....hepsi şarkı türkü video payşalımına devam ediyo....oturup konuşsan da öyle tipte demzsin yaniiiiii...kendimi psikopat gibi hissetmeye başlıycam......yazık yaaa çok yazıkkk....

al benden de okadar canım.. dediğim gibi bu milletr sadece sehıt haberleır oldugu zaman vahvahlanıyor ulsuculuk mıllıyetcılık duyguları kabarıyor sonrası foss.. eski hallerine donuyorlar.. oyuzdn faceye gıresım gelmıyor..

size katılıyorum kıslar ulkemızde cogunun hıc bısey umrunda degıl bence, bole yapanlarada yazıklar olsun dıyorum. 2 saattir radyo hukumetın ve sanatcıların somalıe gıdısını anlatıyor sınır oldum kanal degıstırdım. ulkemız ne durumda bole bır durumda yardımlar burdanda saglanırdı gıtmeye gerek yoktu. bu ulkeyle kımse yeterınce ılgılenmıyor pkk lılarda bundan yararlanıyorlar. tamam somalıler ac Allah yardımcıları olsun bende cok uzuldum gerekenı yaptım. fakat bızım ulkemızın durumuda parlak degıl

al benden de okadar canım.. dediğim gibi bu milletr sadece sehıt haberleır oldugu zaman vahvahlanıyor ulsuculuk mıllıyetcılık duyguları kabarıyor sonrası foss.. eski hallerine donuyorlar.. oyuzdn faceye gıresım gelmıyor..

defne joy öldü günlerce haberlerini seyrettik yok efendim şike oldu günlerce şike haberlerinden başka bişey izlemedik. şehit olduğunda ise sadece 45 saniye bu medyayada ne söylesem az.insanların ilgisini başka şeylere çekmeyi çok iyi biliyorlar

tşk ederim kazen bey,belkide böyle bi uyarıya gercekten ihtiyacımız vardı kimbilir..birbirimizi bu konuda yeri geldimi uyarıyorduk zaten neyse..
burdaki arkadaslarımla samimiyetim oldugu kadar herkese açık bi platformda banka bilgisi gibi bütün bana özel bilgileri saklamayı bilecek kadarda sınırımı biliyorum/biliyoruz okadar egomuza yenilecek insanlar değiliz sonucta..
örnek verecek olursak birtanesi vardı esının gızlı gorevde oldugunu oyuzden tayınının yukarda geldıgını filan soylemişti sizin soylediğiniz gibi eşini bi nevi deşifre etmişti kimse onunla sidik yarıstırmak için egosunu tatmin etmek için benımde eşim xxxx bilmem ne su bu demedi.. haa burdaki arkadasların eşi belki benım eşim gizli gorevde veya değil bu kimi ilgilendirirki olsun veya olmasın.. ve o arkadas samimiyetı bırakın damdan duser gibi topiğe geldi yazdı yazdı gitti hepsibu..
can guvenliğini merak edecek kadar samimiyetim var gece uykularım kacacak sekılde acaba nasıl iyimidir die ama eşimin rütebesi gorevi nerde calıstıgı vsvs bilgileri burda uluorta paylaşmayacak kadarda sınırımı bilirim

defne joy öldü günlerce haberlerini seyrettik yok efendim şike oldu günlerce şike haberlerinden başka bişey izlemedik. şehit olduğunda ise sadece 45 saniye bu medyayada ne söylesem az.insanların ilgisini başka şeylere çekmeyi çok iyi biliyorlar

ayy valla gına gelmişti resmen butun kanallarda defneee... ne yalan sölim ölüm haberını duyunca sadce üzüldüm ama vahvahlanacak kadar değil heleki ölüm nedenini öğrenince üzüldüğüme yandım.. aile hayatına iyi örnek olmayan biri için evliyken baska bi erkeğin evinde ölü bulunan ve barda tanıstıgı!! neyse daa bişi demiyorum..

valla medya hatalı evet ama medyaya sucu atmakta bana cocukca gelıyor cunku aklımız var cok sukur.. ülkemizde insanların aklı nerede acaba merak edıyorum.. herkes işine nasıl gelıyorsa öyle davranıyor gerisi hikaye maalesef :(

aa lütfen kızlar, şu anda nihat doğanın somaliye gitmesinden daha önemli ne olabilir:52:

Son düzenleme:
tşk ederim kazen bey,belkide böyle bi uyarıya gercekten ihtiyacımız vardı kimbilir..birbirimizi bu konuda yeri geldimi uyarıyorduk zaten neyse..
burdaki arkadaslarımla samimiyetim oldugu kadar herkese açık bi platformda banka bilgisi gibi bütün bana özel bilgileri saklamayı bilecek kadarda sınırımı biliyorum/biliyoruz okadar egomuza yenilecek insanlar değiliz sonucta..
örnek verecek olursak birtanesi vardı esının gızlı gorevde oldugunu oyuzden tayınının yukarda geldıgını filan soylemişti sizin soylediğiniz gibi eşini bi nevi deşifre etmişti kimse onunla sidik yarıstırmak için egosunu tatmin etmek için benımde eşim xxxx bilmem ne su bu demedi.. haa burdaki arkadasların eşi belki benım eşim gizli gorevde veya değil bu kimi ilgilendirirki olsun veya olmasın.. ve o arkadas samimiyetı bırakın damdan duser gibi topiğe geldi yazdı yazdı gitti hepsibu..
can guvenliğini merak edecek kadar samimiyetim var gece uykularım kacacak sekılde acaba nasıl iyimidir die ama eşimin rütebesi gorevi nerde calıstıgı vsvs bilgileri burda uluorta paylaşmayacak kadarda sınırımı bilirim

biz çoğu arkadaş burda birbirimizi ekledik tanıdık tanıştık.çoğumuzunda eşi nerde görev yapıyor biliyoruz.zaten bir çoğumuzun eşi güneydoğuda.olmayanlarda var tabi gidicek olanlar var.patlamalar oldu şehitler oldu sabrımızın taşdığı zamanlar oldu eşimde orda acaba nasıl hayttamı diye endişelendiğimizde birilerinden destek almak isteyince yazıverdik çoğumuz.hatamı yaptık acaba?

ayy valla gına gelmişti resmen butun kanallarda defneee... ne yalan sölim ölüm haberını duyunca sadce üzüldüm ama vahvahlanacak kadar değil heleki ölüm nedenini öğrenince üzüldüğüme yandım.. aile hayatına iyi örnek olmayan biri için evliyken baska bi erkeğin evinde ölü bulunan ve barda tanıstıgı!! neyse daa bişi demiyorum..

valla medya hatalı evet ama medyaya sucu atmakta bana cocukca gelıyor cunku aklımız var cok sukur.. ülkemizde insanların aklı nerede acaba merak edıyorum.. herkes işine nasıl gelıyorsa öyle davranıyor gerisi hikaye maalesef :(

onların parası çok bizim fakir fukura askerlerin haberini günlerce yayınlayıpta ne yapıcaklar.iki kere yayınlansa üçüncüde aman hep aynı haberler diye zap yaparlar.ama defne ye ne olmuş nasıl ölmüş öpüşmüşmü diye günlerce ekran başında bekleriz.

Back