Asker Eşleri

ayyyhhhh içim şişti:43::43::43:

özlemim kıyamam sana ben.....ayrıl canım evet..eşin de masa başıymış hem...bizlerin içi bir parça daha rahat..Allahımız hepsiyle beraber olsun inşallah

okyonuscum umarım şimdi heyecandan bulutalrın üstündesindir:69:

sweetçim destek olarak sana en iyi ilacı tavsiye edeyim:namaz kılmak ve dua etmek......yanlış anlama sakın bitanem çok özel bir şey bu evet... ben de kılmıyorum ama çok sıkıntılı olduğum dönemlerde bana terapi olarak mükemmel duygular yaşatmıştı..keşke şu ataletimi yenip yeniden tadabilsem:50: hiç psikolog ya da psikiyatrise gitmedim..eminim faydalarına...ama ben bu tür durumlarda en iyi ilacın yine kendimizde olduğu kanaatindeyim..

madecim dualarımız arkadaşınla....

angelcim anneciinin doğum günü kutlu olsun..sana güzel bir haftasonu diliyorum:37: ben de bir tane var da....neyse......

monarisa ve vaveyla tartışmış sanırım:50:

lacey ayşeceylin kasvetli derin matarani ve diğer arkadaşlar sizlere de selam ederim:71:

sevgili kazen biz neyle uğraşıyoruz acaba...neyden korkuyoruz dersin....

vaveylanın eşinin şehit düştüğünü hepimiz biliyoruz zaten, halimize şükredip bir daha kimsenin, eşlerimizin şehit olmaması için dua ediyoruz.

Bence korkmayin kotuye yormayin ! Aslan gibi oradalar Aslan gibi donecekler ..... Insanlar neler yasiyor bunuda bilin istedim ....

Sizden ricma konu baslik disina cikmasin gecmis sayfalari okuduysaniz ne demek istedigimi anlarsiniz ....

kazen bey şimdi nelerle ugrastıgımızı gördük gercekten tşk ederizzz !!! hayır sımdı boyle yazdım dıye sıradaki banı bana mı yapıstıracaksınız merak ediyorum..
biz burda bizi tahrik edenlere karsı bi yorum dahi yapamayacakmıyız sımdı? yada farklı dusunenlerle mi demem gerekıyor ok burası özgur bi platform herkes ıstedıgını ıstedıgı yere yazar dıceksınız belkıde ama sunuda unutmayın su sıralar özellıkle nabzımızın yuksek oldugu günlerde gelipte ahkam kesmesinler milliyetcilik-ulusculuk barıscılık adına mümkünse..

vaveylanın basına 3sene önce ne geldıyse bugunki sehıt yakınlarının basınada aynısı geldi bizlerde bir sehıt yakını adayıyız sonucta.. ve biz bunu bir tek sehıt haberleri oldugu zaman hatırlamıyoruz bu bızım sureklı olarak aklımızda her daim.. sınırda kararkolda her daim sıcak catısmada bulunan guvenlık guclerıne dua edıyoruz Allahım sen koru onları dıyerek tüm samimiyetımızle..

daha yazılcak çok şey vardır illaki ama ben bu kadarın bile yeterli olacagı kanısındayım..

merhaba birtaneciğim,yakışıklı oğluş nasıl canım:70:
kızlar ,sakin olup bol bol dua edelim.Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. şimdi onların görevlerin en üstününü yapıyorlar.
sweetciğim birtanenin yazdıklarına katılıyorum. duaların en çok kabul olduğu vakit Allah ile başbaşa olduğun zamandır. hem ruhuna çok iyi gelecektir göreceksin. Allah kalpten istenen hiçbir duayı geri çevirmez canım :16::16:
peygamberimiz yanındakilere duanızın kabul olmasını istiyorsanız gece kalkıp namaz kılın ve içtenlikle dua edin demiştir.
bunlar sadece tavsiye arkadaşlar. yani kesinlikle yönlendirme olarak algılamayalım.

Bence korkmayin kotuye yormayin ! Aslan gibi oradalar Aslan gibi donecekler ..... Insanlar neler yasiyor bunuda bilin istedim ....

Sizden ricma konu baslik disina cikmasin gecmis sayfalari okuduysaniz ne demek istedigimi anlarsiniz ....

yaa siz bizi/beni ne duruma düşürdüğünüzün farkındamısınız...yazacak hiç birşey bulamıyorum...burda oturmuş sürekli son dakika haberlerini yenileyip ne zaman eşimin adını görcem acaba diye düşünürken....sürekli pencereden bakıp askeri aracın evimin önünde durmaması için dua ederken...biri 20 günlük evli diğeri 9 aylık bir bebek babası vs vs şehidimin ambulansla evimin önünden geçişinde aklına mukayyet ol özlem derken...ki bu ve bunun gibi lanet korkuları (diğer bütün arkadaşlarım için geçerli) yaşarken kalkıp bana şehit eşine bak şükret diyemezsin...yarın benim şehit eşi olmayacağım ne malum....biz burda neyin peşindeyiz sen bize neyin örneğini veriyorsun...yazık çok yazık....sinirden elim ayağım titriyor..emin ol daha yazacak çok şey var ama toparlayamıyorum neden biliyormusun tepemde gezinen f-16 sesleri ve kapımda patlayan ses bombaları yüzünden...ben/biz bunları yaşarken kalkıp nara atmayın lütfennn...

iyi geceler herkese, arada sırada damdan düşer gibi yazıyorum ama yazmadan duramadım.

sweet, jely kızlar eşleriniz akşam arazide görevde ya da karakol bahçesinde hazır kıta olarak bekliyorlarsa teli o yüzden açmıyorlardır. 2 yıl boyunca bende sizlerin yaşadığını yaşadım. tek farkımız ben eşimin yanındaydım. ama eşim günlerce görevden gelmezdi. evim sivildeydi, pencereden bakınca karakol görünürdü. eşimden haber alamadığım zamanlarda sabaha kadar karakola bakardım. bölük komutanının odasının ışıkları yanıyorsa kesin bir olay var demekti. sabaha kadar gözümü kırpmadan sandalyede otururdum. eşim gece aramazdı nedeni ise arazide telin ışığı belli olur, bizi farkederler diyeymiş. siz de hemen kötü şeyler düşünmeyin nolur.

kızlar tüylerim diken diken gözyaşlarımı tutamıyorum..düşen helikopter.................kamuran:43::43::43::43::43: eşimin devresi..çok iyi biridir..çok severiz....bebekleri var:43::43::43::43: hatta eşimin en son gelmesinde davet ettiler gidemedik...ama ankarada çok görüştük:43::43::43: off Allahım şifa ver lütfen

kızlar tüylerim diken diken gözyaşlarımı tutamıyorum..düşen helikopter.................kamuran:43::43::43::43::43: eşimin devresi..çok iyi biridir..çok severiz....bebekleri var:43::43::43::43: hatta eşimin en son gelmesinde davet ettiler gidemedik...ama ankarada çok görüştük:43::43::43: off Allahım şifa ver lütfen

çok üzüldüm canımm:58::58::58: dilerim sağlığına bir an önce kavuşur. bir an için yanlış anlamışım. durumu nasıl acaba ?

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun.inşallah iyileşicek.bol bol dua ediyoruz.

amin kızlar inşallah..bi yerde durumu ağır okudum..bi yerde omurgasında kırık var iyi okudum...eşimi çaldırdım aramasını bekliyorum

allah yardımcısı olsun inşallah canım,en kısa zamanda şifa versin.Allah onu bebeğine,eşine bağışlasın

iyi geceler herkese, arada sırada damdan düşer gibi yazıyorum ama yazmadan duramadım.

sweet, jely kızlar eşleriniz akşam arazide görevde ya da karakol bahçesinde hazır kıta olarak bekliyorlarsa teli o yüzden açmıyorlardır. 2 yıl boyunca bende sizlerin yaşadığını yaşadım. tek farkımız ben eşimin yanındaydım. ama eşim günlerce görevden gelmezdi. evim sivildeydi, pencereden bakınca karakol görünürdü. eşimden haber alamadığım zamanlarda sabaha kadar karakola bakardım. bölük komutanının odasının ışıkları yanıyorsa kesin bir olay var demekti. sabaha kadar gözümü kırpmadan sandalyede otururdum. eşim gece aramazdı nedeni ise arazide telin ışığı belli olur, bizi farkederler diyeymiş. siz de hemen kötü şeyler düşünmeyin nolur.

canım görüştüm eşimle Allaha şükür.sweet te konuştu eşiyle oda iyi.düzelicek kızlar ben inanıyorum biticek.

birtanem canım benım yaa allah acil şifalar versın ınsallah... allah eşi ve bebegıne bagıslasın :( senın içinde çok gecmıs olsun canım..

swetcım ve sıcak bölegede eşleri olan canlarım benım(kızlar nıklerınızı aklımda tutamıyorum bu gun bi swetinde aklımda kalmıs kusura bakmayın)( inan durumunuz daha zor sizlerin cunku sureklı sıcak catısma mahalindeler gercekten buyuk sabırla beklemeniz gerekıyor gerci eslerınız arayıp konussmusnuz ama olsun yınede onun stresı oluyor haliyle..
benım eşim suan çok rahat biyerde olmasına ragmen dun ve buugun okadar cok aradımkı ulasamayınca kafayı yedım neden noldu bişimi var diye az önce 3dklıgına aradı nobetı varmıs çok azda konussak sesini duydumya tmm içim rahatt ettı..annem diyorki kocenın sesini duydun yuzunde guller acıyor ama oyle suretım bes karıs gezdım evde sureklı kafamda bi suru endıseyle..
Allah sızlere sabır eslerınıze guc kuvvet versı n ınsallah.. :72::72::72:

arkadaşlar ayaz paşa uyandı.anne artık yanıma gel diyor anne anne diye bağırıyor.hepiniz kendinize iyi bakın.umarım sabaha kadar güzel haberler alırız.

kızlar dualara devam..kamurana ve hepsine....eşim mırın kırın etti, tam haber alamadım çoğu kişiye ulaşamıyorum falan filan dedi durdu...anladım ben üzülmeyeyim diye....sanıırım durumu kötü:43: oğlum sık sık uyanıp duruyor..ben de kapatayım artık...uyku yok....zaten yüreğim liğme liğmeydi........ dualarda buluşmak dileğiyle:58:

Back