selam hatınlar
okyanus hayırlı olsun canmmm güle güle otur
derincim ailenlede her dakka bir beraber olaamıyorsun...bence bayram kadar bekle:)
bu arada eşim ağrıda çok yoğun yaaadanada çok rahattı bir zart zurt çıkan kursları oluyordu ama burası bir garip
ahhh aahh mataranim malesef öyle.1 seneyi geçirdim şimdi şu son 10 ayı geçiremiyorum bende çok bunaldım.eşim evde yok hafatnın tamamını yalnız geçirmek hafta da 1 güne tabi olmak dışarı çıkamamak evin içinde tıkılı kalmak vs.çok bunaldım çok.eşim bişeyler yapalım bir uğraş bulalım sana diyor aklıma bişey gelmiyor ne yapılabirki bir 10 ay daha çekeceğiz böyle.bunalıma mı giriyorum ne
merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmmselam hatınlar
derincim ailenlede her dakka bir beraber olaamıyorsun...bence bayram kadar bekle:)
bu arada eşim ağrıda çok yoğun yaaadanada çok rahattı bir zart zurt çıkan kursları oluyordu ama burası bir garip
merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmm
merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmm
merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmmselam hatınlar
evet burdayim gelmiyormu yazdiklarimçağankayraaa ordamısııın:))))
sizdemi ağrıdasınız....ağrının neresi acaba
evet burdayim gelmiyormu yazdiklarim
kuzuuummm iyi ki kızın var ya yalnız olsaydın :Sdüşünsene çok daha bunalım durum olurdu...yeni evine taşındın yok mu oralarda komşuuuu
canım hayırlı olsun eşyaların.güle güle kullan inşalah.kuşum yazılarında okudum.1 sene kalacağım için fala masraf yapmadım demişsin ya ben 85o ytl yatak odası takımı aldım.şifonyerleri yok.sadece bazası dolabı yatağı ve tuvalet aynası var.iki tane çekyat bir tane masa bir sehpa takımı tüm bunlarıda 1000 e aldım.halısı malısı toplasan hepsi anca 2000-2500 tutar taş çatlasın.buna rağmen kayınvalidem bana yatak odası getirmedim dye laf söyledi.bende dedimki kusura bakma ama insanların bir yatak odası takımı aldıkları fiyata biz ev düzdük:)ne yapsan yaranamıyorsun ne yazıkki.kızlar ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim kocaman öpüyorumhayırlısıyla çoğunu hallettik
kızlaaar çabuk gelin sinir katsayım çok fena artttııı
jelicim yaranamıyoruz işte malesef,
benimkiler kendileri hiçbişey almamalarına rağmen yine de laf ettiler.
aslında ben tepe home dan alacaktım herşeyi beğenmiştim, ama baktım eşimin durumu belli, ben de işe yeni başlamışım zaten direkt borca girmişim.pahalı geldi açıkcası o zaman. bi de tepe home taşınma garantisi vermedi. içimde kaldı ama eşimle hep gezerken söylüyorum üzülüyor bu sefer.ama kayınvalidem laf edince pahalı şeyler aldınız gibisinden sinirlerim atıyor.enayi yerine konmuş gibi hissediyorum.
cevabını vericem ama bu sefer kadın alttan alan bi tip de deil, yüz göz olmak istemiyorum iyice.hep kibar konuşuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?