Evet tatlım çok aceleci çıktı
babası çok çağırdı onun sesine geliyor zaten
amin inşallah canım
ben çok yorgun oluyorum bu haftalrda sende de oluyormuydu
canım allahım size bağışlasın meleğinizi.eşimde çok çağırdı bızımkıde düğün ayımızda geldı.evet canım çok yorgun ve halsızdım yarı ölu gıbıydım.hiç bişeyle uğraşamıyordum sureklı uzanıyordum.bıde benım lekelenmelerım ve kanamam oldu ben o ayları yatarak geçirdım.12 haftaya gırdığımde kendıme geldım.şimdi çok ıyıyım çok şükür.
okyonusum bu yıl yaz ekim ayına kadar etkisini gösterecekmiş
siz balayından dönünce soğusun
canım allahım size bağışlasın meleğinizi.eşimde çok çağırdı bızımkıde düğün ayımızda geldı.evet canım çok yorgun ve halsızdım yarı ölu gıbıydım.hiç bişeyle uğraşamıyordum sureklı uzanıyordum.bıde benım lekelenmelerım ve kanamam oldu ben o ayları yatarak geçirdım.12 haftaya gırdığımde kendıme geldım.şimdi çok ıyıyım çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra rahat geçirirsin hamileliğini
son 3-4 gündür çok yorgunum
bugün iş yerinde başımı masaya koysam uyuyacak haldeydim
eve zor attım kendimi
Allahtan eşim çok yardımcı oluyor
yoksa daha zor olurdu
teşekkur ederım canım sağol.evet o aylar halsızlık ve uyku halıyle geçiyor.benım gerçekten çok kötuydu bıde ağlardım sıkıntıdan.herşeye ağlayasım geliyodu.senınde geçicektır tatlım ilerleyen haftalarda.doktorunda bılgılendırıyodur mutlaka.bu arada ben bır kez doktor değiştirdım.canım doktor seçimini çok ıyı yap.ben şubat annelerı topiğindeyim.bız orda çok konuştuk bu doktor konularını herkez mutlaka en az 1 kez doktor değiştirdi.hamileliğin seyrı açısından doktorun çok önemlı.
kızlar mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurumparis annemmmm:84:
bunu bilmiyordum canım
aslında aklımda bir doktor var ona da kontrole gitsem diye düşünüyordum
ama değiştirmenin önemli olduğu aklıma gelmedi hiç
doktorum bilgi veriyor sürekli bir sıkıntım olduğunda da rahatlıkla ulaşabiliyorum
benim en büyük sorunum çok hareketli olmam
bu sıkıntı yaratıyor ben de
Hayırdır canım ne oldu
canım ben özel hastaneye gıtmeme rağmen doktorum benı hiç bilgilendırmıyordu.ve ben sık sık lekelenmemden dolayı agıdıyordum.düşük riskım vardı iğneler kan uyuşmazlığından dolayı antı-d falan oldum.ama ban şu tarıhlerde şu testın olucak şöyle yap şu tarıhte gel falan demıyordu.bende zaten kanamamdan dolayı kendı derdımdeyım kötu birşey duymamak için soru sormaya korkuyordum.aile hekımimize gıttığımzde o bıze hangı tarıhlerde hangı testlerın yapılması gerektiğini söyledı.ve ben bunu kendı doktorumdan duymadığım için çok sınırlendım.hemen değiştrdık ve şimdiki doktorumdan .ok memnunum çok şukur.daha ılk gıdışımde hemen bı dosya yaptı bana testler,aşı tarıhlerı,yapmam gerekenler vs.yanı doktor gerçekten çok önemlı.
kuaför kız yay gibi kaşlarımı ok gibi yaptı ya.artık tek sıra kaşım var((
ay benide birkaç kez öyle yapmışlrdı terbiyesiz birde çok güzel oldun demezmi bağırıp çağırsanda işe yaramıyor bende aldırıcm korkuyorum düğün üzeri benzetir beni die
saol bebeğim ya.bunu denicem mutlaka.bir dahad adım atmam o kuaföre ya.uzun sürede salıcam böle kaşı bıyığı:)geçmiş olsun
Canım benim de başıma gelmişti ki çoğu bayanın da gelmiştir
ve cinnet geçirmiştim
badem ve hint yağıyla kendine getirmiştim kaşlarımı
hızlı uzamasını sağlıyor
ayyy çok sinir oluyorum şu kuaförlere
madem işinizi bilmezsiniz neden yaparsanızk ki
iyi kide kaşımı almıyorum yoksa hayatta güvenip aldıramazdım kimseye...
saol bebeğim ya.bunu denicem mutlaka.bir dahad adım atmam o kuaföre ya.uzun sürede salıcam böle kaşı bıyığı:)
aboo sen kaşını almıyonmu kuşum.ne güzel ya.
almıyorum canım ince zaten
düğün için kuaföre gittiğimde bile kadın almayalım dedi:)
şu saçlarımı da boyatmasaydım çok masrafsız hatunum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?