Asker Eşleri

madecim ramazan kötü vurdu milleti,
bizde de firari çok. haber de vermiyorlar. amirler sorarsa "ben buralardayım" tamam mı diyip gidiyolar.
biz de saf saf geliyoruz işe, ben çalışma gücümü engellemesin diye tutmuyorum.tutanların hepsi deriiin uykuda şu anda

aynen ya... töbe yarabbim sanki bana tutuyolar...ben izin isteyincede surat değişiyo cumartesi gidemezmisin diyo bana,bi dalcam o olcak...aksaz kamptan haber var ağalar gelin buyrun diyolar,yüz vermedik:)

gece pat diye çıkmış gibin oldum kızlar pardon..şarj bitti...tam takacakken canavarım uyandı...sonra ben de yatış yaptım

kızlar nette gezerken bakın ne buldum....

Osmanlı döneminde Samsun'da yayımlanan Musavvar Malumat Gazetesi'nde yer alan izdivaç ilanlarından bazıları şöyle:

"Ben bir zabitim. Rütbem Mülazım, memuriyetim şehirde. Yaşım yirmi altı. Yumuşak huyluyum, kadınlığın esaretinden müştekiyim (şikayetçiyim). İşret (içki) asla kullanmam. Tütün içmem. İdaremi bilirim. Başka gelirim olmadığı gibi kimsem de yoktur. Yirmi iki yaşlarında, iyi huylu, inas mektebi idadiyesi (Kız Lisesi) derecesinde tahsil görmüş, iyi evlat terbiye eder, ev işlerini yapmağa gücü yeter, musikiden anlar, sadeliği sever, bir refikaya talibim. Şartlar uygun olduğu takdirde evvela vekil veya velisinin (muhterem Malumat vasıtasıyla) adreslerini bildirmelerini arz eylerim. (H. Celal)"

ay çok güldümmm

ama nasıl kibar yaaaaaaa

evet amirim aynı zamanda ve avukat ama kıçımın avukatı:)henüz hiçbir davada cevap dilekçesi yazammış bir insandır kendisi

salla başı al maaşı yapanlardan desene canım sen kadroya kpss yapıp mı geçtin..toplu alımda mı? artık sırtın devlette kuzu boşver müdürü falan tayin durumunuz da tez zamanda olur inşallah

madecim benim de bi hatun üstadım var,
kadın zevkine çalışıyor. koca sabancı gibi maşallah, paranın haddi hesabı yok.
bi giydiğini bi daha görmedim. orjinal louis vuitton akıyor heryerinden.
çocuklarının okul ücretini bile bilmiyor, süper bi kolejdelermiş, babaları bilirmiş o ilgilenmezmiş
deli ediyo beni, 10da gelio,11 de kuaföre gidiyor, 3 te bi daha uğruyo.
kadının iş listesine baktım uyaptan, 2 aydır tek kalem iş yok.

Son düzenleme:
güzel bence,ama yatak odası mobilyasında dolap içine dikkat et teze gelin

dolapları sürgülü değilde açılıp kapanan alayım diyorum yatagıda baza alıcam

beğendiğim modeller orda var bellonaya fln baktım netten aşırı pahalı yaaa ablamın mobilyalarda alfemodan canım bende ordan düşünüyorum

evet canım sağlamlık konusundada iyi kullanışlı sağlam prtatif mobilya şart bize ordan oraya gezicez hemen dağılmasın

Değişiklik olsun diye calışıyordur o tatlım
Pardon değişiklik olsun diye iş yerine gelip gidiyordur yazacaktım

salla başı al maaşı yapanlardan desene canım sen kadroya kpss yapıp mı geçtin..toplu alımda mı? artık sırtın devlette kuzu boşver müdürü falan tayin durumunuz da tez zamanda olur inşallah

evet kpss ile geçtim kuzum,onların zamanında devlete girmek kolaymış bide iş yokmuşki bu kadar denetleyen zaten yokmuş adam ondan hala böyle rahat...inşallaaah birtanemmmm valla nasıl dua ediyoruz anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…