Asker Eşleri

okyonuscum daha çok var ekime ya, şimdiden üzme kendini. bi yolu bulunur elbet.
sen hazırlıkların tamamlamaya çalış boşwer.

ay çok şirinler... burda genelde yaylaya gidiyorlar diye duymuştum....

öylelerdir pek şirinler canım yaylada evleri yok gariplerin..eşimin babası ordan emekli olmuş oraya yerleşmişler..aslen konyalılar...

okyonus bak aklıma ne geldi..geçen yıl lojmanda bir komşum eşine izin vermediği için tabur komutanını aramış kış kampına gideceklerdi adam son anda iş çıkardığı için....tatlı dille vermiş veriştirmiş..çok çılgın bir hatundu kendisi zaten sonuç izni koparmış..aklıma geldi..ama sen kalkışma böyle birşeye, örnek alma:76: inşallah rahat rahat düğün balayı yaparsınız

ay komşun çok hoş ya

okyonuscum daha çok var ekime ya, şimdiden üzme kendini. bi yolu bulunur elbet.
sen hazırlıkların tamamlamaya çalış boşwer.

canım hazırlıkta yapamıyoruz bu haftasonu beyaz eşya bakıp alcaktık kho kara harp tarihi gezisine gelecekmiş benimkide onlara mihmandar olacakmış 2 gün bu haftasonumuz kapandı haftayada nöbet patlatmışlar buna 2 hafta gitti nerden tutsak elimizde kalıyor cuma günü gidip moda eviyle konuşucam beğendiğim modeli diktirmeye başlıcm annemle gidicez esyada netten bakıyorum fikir oluyor bir gündede gezer onları alırız başka çare yok

Son düzenleme:

amin canım inş. ben tel fln etmem direkt gider konuşurum sonra olan olur sinirlerimi tavan yaptırıyorlar

neolsun canım kocişimi özlemek dışında herşey yolunda...hayırdır canını sıkan ne

ekimde düğün için izin kullanamassın denetleme var diyorlarmış napçaz bakalım düğün için hazırlıkta yapamıyoruz bu haftasonu beyaz eşya bakıp alcaktık kho kara harp tarihi gezisine gelecekmiş benimkide onlara mihmandar olacakmış 2 gün bu haftasonumuz kapandı haftayada nöbet patlatmışlar buna 2 hafta gitti bascam taburu alcm benimkini ne bu böyle yaa bu hafta annemle gelinlik için moda evine gidicez anlaşıcz dikilmeye başlansın mobilya fln netten bakıyorum fikir olsun bir günde gidip alırız artık yapçakk bişi yok hayırlısı olsun

ahh canım yaa aynı durum bizim de başımıza geldi ev eşyalarını ailesiyle aldık eşim yoktu ama sıkma canını alışmak zorundayız bu durumlara hem bak hastasın zaten sağlığını düşün bu işler çoookk stresli işler hepimiz geçtik bu yollardan..düğün için de izin alır onun bunun lafına bakmayın.. hakkınızda hayırlısı olsun asker eşi olmanın zorluğu bir kez daha kendini gösterdi

slm kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim
dün gece kasıklarımda ki şiddetli ağrıyla uyandım 5 dk falan sürdü
sabah işe gitmedim hemen doktora gittim
doktor birşey yok dedi ama korktum
bulantılarımdan dolayı hiçbirşey yiyemiyorum bu yüzden vitaminsiz kalmışım
kendimi de çok yoruyorum galiba hiç yerimde duramıyorum
pazar günü de bütün evi dip köşe temizledim eşim nöbetçiydi o da yardım edemedi
sanırım dikkatsizliklerimin acısı çıkıyor
okyonuscum üzme kendini paşan mazeret izni de olsa mutlaka alacaktır
bizim düğünümüzde de izin büyük problem olmuştu düğüne 2 gün kala kesinleşmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…