- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.806
Katip diyor ki seni kendine getiremiyoruz. Ancak bu kadar yanında olabiliyoruz. Aç gözünü kendine gel diyor. Akıllıca hareket et,hakkını al kimseye yedirme demek istiyor...Acimin farkında mısınız bilmiyorum..Allah size yaşatmasın..zaten ben bende değilim.
Eşim koca arabayı ailesinden birine sıvamaya kalksa onu o araba ile döverim. Evet araba ile dövme diye bir şey var.Acimin farkında mısınız bilmiyorum..Allah size yaşatmasın..zaten ben bende değilim.
Tam da zaten avukat tuttum süreç devam ediyor..hakkımı alacagim zaten o yüzden araştırmaya devam ediyorum..salak salak oturmadı yani..Her türlü davayı actimKatip diyor ki seni kendine getiremiyoruz. Ancak bu kadar yanında olabiliyoruz. Aç gözünü kendine gel diyor. Akıllıca hareket et,hakkını al kimseye yedirme demek istiyor...
Hicbir şey vermek istemiyor sorun orda bacimAnlaşmalı boşan o halde. Anlaşma protokolünde tüm haklarını versin. Şuna eminim ki aldatılıyorsun evet o şüphelendiğin kadınla..
atamaları genelde eş götürülemez yerler olur ama batıya atansa bile hem sınıfı hem komando olmasından dolayı sık sık görevlendirmesi çıkar,evliliği yürütmesi zor olur. Ama aldatma konusu varsa ona birşey diyemem.Piyade
Askerlik zor iş,bi de suriyelerde...o da düşünüyordur belki hayatım hep böyle mi geçecek, hep ölüm riskiyle mi yaşayacağım diye..ona göre kafasında planlar kuruyor olabilir..Turkiyede kalsa asker adam başka ne iş yapacak..ama siz de memursunuz galiba, tercih edilen bir meslek,evladiniz da var galiba ,yani yeni maceralara gerek yok bu saatten sonra..Bence çekişmeli ile kavga etmeden süreci uzatın,nedir ne değildir anlaşılır..Yurtdışında bitane kuzeni var..bilemiyorum ama o kız da nişanlı idi boşanma davası açılınca Nisan atmış
Çekişmeli süreçte nasıl ortaya çıkacak?ptel kayıtları, arama kayıtları falan istedimAskerlik zor iş,bi de suriyelerde...o da düşünüyordur belki hayatım hep böyle mi geçecek, hep ölüm riskiyle mi yaşayacağım diye..ona göre kafasında planlar kuruyor olabilir..Turkiyede kalsa asker adam başka ne iş yapacak..ama siz de memursunuz galiba, tercih edilen bir meslek,evladiniz da var galiba ,yani yeni maceralara gerek yok bu saatten sonra..Bence çekişmeli ile kavga etmeden süreci uzatın,nedir ne değildir anlaşılır.
Bence farkli seylerde yasamissiniz ve üst üste birikmis sizden de vazgeçmiş biliyorum agir geliyordur ama sevse savasmayi tercih ederdi demekki net karar vermisEsim suriyeye gitti ve gittikten 1 ay sonra boşanma davası açtı..orda mi psikolojisi bozuldu acaba diyorum..Ben memurum..bidaha beni goturemeyecek diye mi yaptı diye düşündüm..sorunumuz büyük degildi
Kişilik olarak zayıf birisi..ailesinin etkisinde hemen kalabiliyor..Olan bisey varsa benim yüzümden değil de onun benim ve evladimin arkasında durmamasindanBence farkli seylerde yasamissiniz ve üst üste birikmis sizden de vazgeçmiş biliyorum agir geliyordur ama sevse savasmayi tercih ederdi demekki net karar vermis
Sorun zaten ailesi kendi kişiliğini olustiramamis hayatinin sınırlarını çözememiş evliligin ne demek olduginu bilmeyen adamla neden evlendiniz çocuk yaptınız biz kadinlar herseyi duzeltiriz idare ederiz diye düşünüyoruz ama edemiyoruz biz böyleyiz iste insanlar değişmez ilerde degistiririm dediginiz ne varsa degismedi duzelir dediginiz ne varsa duzelmedi ailesini araniza koyan kendisi ailesinden kopamamis bir adam ne sana eş ne de cocuguna baba olamaz kac yasinda olursa olsun ayni sey ailesinden ayrisamamis kadinlar icinde gecerli lutten hayatina bak cocugunla ilgilen ilerde gercekten seven birisi karşına çıkar bende sizinle ayni durumdaydim evlendim cocugum yoktu ama ailesi yuzunden ayrildim simdi tekrar evliyim seven adam kişiliği oturmis bir adam hayatınızda olunca anliyorsunuz evlilik neymis aşk neymis sevgi neymis hazır bosanmak istiyorken karsi taraf kırın zincirlerinizi ve önünüze bakın onu değiştiremezsiniz bir süre aci çekersiniz sonrasi rahatlama ve kendinize yaptığınız kötülüğü anlama.. Dahasi cocugunuzu mutsuz bir aile de büyüteceginize mutlu bir anneyle buyutebilirsinizKişilik olarak zayıf birisi..ailesinin etkisinde hemen kalabiliyor..Olan bisey varsa benim yüzümden değil de onun benim ve evladimin arkasında durmamasindan
Yok bebeğim ben de boşanmak istiyorum ben de dava açtım o yüzden..Sadece aldattığını ispat etmeye çalışıyorum ..Kafamda sorular var onları çözmeye çalışıyorum..şuan gram.umrumda değil evlenmek de istemiyorum artık çok yoruldum şu 3 senede zaten.Sorun zaten ailesi kendi kişiliğini olustiramamis hayatinin sınırlarını çözememiş evliligin ne demek olduginu bilmeyen adamla neden evlendiniz çocuk yaptınız biz kadinlar herseyi duzeltiriz idare ederiz diye düşünüyoruz ama edemiyoruz biz böyleyiz iste insanlar değişmez ilerde degistiririm dediginiz ne varsa degismedi duzelir dediginiz ne varsa duzelmedi ailesini araniza koyan kendisi ailesinden kopamamis bir adam ne sana eş ne de cocuguna baba olamaz kac yasinda olursa olsun ayni sey ailesinden ayrisamamis kadinlar icinde gecerli lutten hayatina bak cocugunla ilgilen ilerde gercekten seven birisi karşına çıkar bende sizinle ayni durumdaydim evlendim cocugum yoktu ama ailesi yuzunden ayrildim simdi tekrar evliyim seven adam kişiliği oturmis bir adam hayatınızda olunca anliyorsunuz evlilik neymis aşk neymis sevgi neymis hazır bosanmak istiyorken karsi taraf kırın zincirlerinizi ve önünüze bakın onu değiştiremezsiniz bir süre aci çekersiniz sonrasi rahatlama ve kendinize yaptığınız kötülüğü anlama.. Dahasi cocugunuzu mutsuz bir aile de büyüteceginize mutlu bir anneyle buyutebilirsiniz
Ooo bu adam baya hazırlık yapıyomuş korkunçKeske aldattığını yakalasaydjm ..hiç şüphe etmedim namaz falan kılıyor diye..2 yaşında çocukla bırakıp çekip gitti..Evin aboneliklerini bile iptal etmiş..
Yapmış evetOoo bu adam baya hazırlık yapıyomuş korkunç
Hemen evlenme zaten çalışmıyorsan çalış ayaklarının uzerinde durYok bebeğim ben de boşanmak istiyorum ben de dava açtım o yüzden..Sadece aldattığını ispat etmeye çalışıyorum ..Kafamda sorular var onları çözmeye çalışıyorum..şuan gram.umrumda değil evlenmek de istemiyorum artık çok yoruldum şu 3 senede zaten.
Teşekkür ederim yorumun için sagolun bana destek.oldugunuz için
Yok evlenmem memurum canimHemen evlenme zaten çalışmıyorsan çalış ayaklarının uzerinde dur
Hemen evlenme zaten çalışmıyorsan çalış ayaklarının uzerinde dur
Mahkemede şüphelerim olduğunu söylesem ortaua çıkar miÇok büyük ihtimal aldatılıyorsun. Hakkını vermeye yanaşmıyorsa boşanma çekişmeli olsun. Elbet çıkar ortaya aldatıyorsa da.
Benimki de vermek istemedi. Verdiğini de ben istemedim. 1 kuruş almadım, talep etmedim. Al evini başına çal dedim. Amacı boşanmayım diye zorlamaktı. Tek celsede boşadım. İyi yaptım. Baktı minnet etmiyorum şimdi iyi derecede destek oluyor para olarak. Onun dışında maddi bişey almadım. Ev de hakkım vardı almadım mesela.Hicbir şey vermek istemiyor sorun orda bacim